Asphalt 8 hileli oynama

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selam arkdaşlar ben asphalt 8 i hileli kullanıyodum ve benim hileli kullandığımı tespit etmişler şürekli oyunda ekrana haksız kazanç uyarısı çıkíyo. Telefona format attıp play store dan yeniden yükledim ama yine çıkıyo ne yapmam lazím .

MonStarHero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyunu komple kaldır. oyunun apk sını internetten bul ve tekrar kur. google playden kurma bu sefer.

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamam deniycem sağol

mertss23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendin hile yapmak istiyosan telin yada tabletinin rootlu olması gerekir ve rootluysa game killerı oneririm . eger hazır istosan ben yapıp apk yı veririm sana... :D

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendin hile yapmak istiyosan telin yada tabletinin rootlu olması gerekir ve rootluysa game killerı oneririm . eger hazır istosan ben yapıp apk yı veririm sana... :D
Sayın Arkadaşım ben hile yapmak istemiyorum bir kere hileli kullandım. ne yaptıysam bi türlü oyunu normal hale getiremedim. Online oynamak istiyorum ama bi türlü oyunu açamıyorum sürekli, uyarı geliyo

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardım edebilecek yokmu ben bu ban yedim kimse bilmiyomu düzeltmeyi

Rylad

Asistan
Reaksiyon puanı
12
oyunu komple kaldır tekrar yükle yüklerken ve crack atarken internet bağlantısını kes

RaPaTar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
oyunu komple kaldır tekrar yükle yüklerken ve crack atarken internet bağlantısını kes

O dediğini yaptım ama yine aynı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

KrvW6M.png