.Asp to .flv

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan erkek2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
68
Flash2X Flash Hunter ile pc ye indirip, format factory ile .flv ye dönüştürebilirsin:)

flash2x serialini google amcadan araştırırsan bulursun:)

Reaksiyon puanı
189
kaynak kod nedir nerde bulabilirim yani?

Kullandığınız web tarayıcısında sayfa üzerinde sağ tıklayıp kaynak kodu görüntüleyi seçtiğinizde size kaynak kodu verecektir. Tasarım kodunu inceleyip içinden istediğinizi alabilirsiniz...

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kullandığınız web tarayıcısında sayfa üzerinde sağ tıklayıp kaynak kodu görüntüleyi seçtiğinizde size kaynak kodu verecektir. Tasarım kodunu inceleyip içinden istediğinizi alabilirsiniz...

Tabii webmaster için kolay bunlar :)))

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
.asp to .flv görünce bi an ohaaaa dedim :D Asp sayfasını flash e çevirmeye çalışıyorsunuz sandım :P

PCs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
@sdelta bnde sırf o yüzden bu konuya girdim :D

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Flash2X Flash Hunter ile pc ye indirip, format factory ile .flv ye dönüştürebilirsin:)

flash2x serialini google amcadan araştırırsan bulursun:)

flash2x ile swf olarak pcye indi. format factory görmüyor indirdigim videoyu. sürükleyip birakmaya calisiyorum yine olmuyor. ve koskoca video 393 kb olarak indi.

-----------

programi acip kapatinca flv ye cevirebildim. 28 kb flv oldu. 1 saniye aciliyor ikisi de. yani yukaridaki 393 kb i nasil büyütebiliriz?

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
SWF (Small Web Format) dosyalari kucuk boyutlu dosyalardir.Genellikle KB cinsindendir.Istediginiz videonun boyutu 761KB , programdan kaynaklanan bir sorun yasamissiniz.SWF boyutu buyultmek diye birsey yoktur zaten gerek te yoktur.sayin @cgrszone .swf dosyasini vermis.Mevzuuyu daha kolaya indirgeyecek olursak;

SWF dosyasini bulmak icin:
a)Firefox kullaniyorsaniz:
1-Sayfaya sag tus tiklayin / Sayfa kaynagini goster / Ctrl+F basip .swf yazip dosyanin URL'sini alirsiniz.
2-Sayfa bilgilerini goster tiklayin / Ortam / Gomulu yazan yerden URL'yi alirsiniz.

b)Internet Explorer kullaniyorsaniz:
-Sayfaya sag tus tiklayin / Kaynagi goruntule / Ctrl+F basip .swf yazip dosyanin URL'sini alirsiniz.

.swf to flv veyahut .swf to video converter seklinde aratip programa ulasip .swf dosyasini istediginiz formata cevirebilirsiniz.