- Reaksiyon puanı
- 104
firefox bir ara hemen her türlü tarayıcı ile aldattım seni ama senden vazgeçemiyorum ne cazibeliymişsin sen
Firefox seninle tanıştığımız o ilk günü unutmak ne mümkün.Hani ben ilk gördüğüm de pek güzel bulmamıştım seni ama vista aero temasını ortaya çıkarınca çarpılmıştım sana..
Sen her gün yeni bir eklenti çıkararak beni tahrik ediyordun.Mause ile üzerine tıklıyordum her gün binlerce kez...
Aşkım firefox seni aldattığımı söylemek için özellikle sevgililer gününü beklemedim
Ama ben bazen chrome ile görüşüyorum..Ne biliyim senden daha hızlı olduğu içinmidir ne?Biliyorum onunla aranızda yaş farkı var ama ben de daha gencim yaşım chrome yi kaldırır diye düşünüyorum...
Bir adım daha ileri gidip Ahlaksız bir teklifte bulunuyorum ..Canım istediği zaman chrome ile gezebilir miyim?ve yine sana ihtiyaç duyarsam ve özlersem senin yanına da gelmeyi düşünüyorum.
Off Neden aklımdan geçen her doğruyu sana söylüyorum kii.....
Safari Ve İe'den Tiskiniyorum Ama Chrome Ve Firefox Müthiş
bu kaşar kızların ne istediğini bilemediğinde hem onun kucana oturup sora digerinin kucana gidip sora tekrar ... böle suren kucak oturma muhabeti gibi olmus guzel olmusFirefox seninle tanıştığımız o ilk günü unutmak ne mümkün.Hani ben ilk gördüğüm de pek güzel bulmamıştım seni ama vista aero temasını ortaya çıkarınca çarpılmıştım sana..
Sen her gün yeni bir eklenti çıkararak beni tahrik ediyordun.Mause ile üzerine tıklıyordum her gün binlerce kez...
Aşkım firefox seni aldattığımı söylemek için özellikle sevgililer gününü beklemedim
Ama ben bazen chrome ile görüşüyorum..Ne biliyim senden daha hızlı olduğu içinmidir ne?Biliyorum onunla aranızda yaş farkı var ama ben de daha gencim yaşım chrome yi kaldırır diye düşünüyorum...
Bir adım daha ileri gidip Ahlaksız bir teklifte bulunuyorum ..Canım istediği zaman chrome ile gezebilir miyim?ve yine sana ihtiyaç duyarsam ve özlersem senin yanına da gelmeyi düşünüyorum.
Off Neden aklımdan geçen her doğruyu sana söylüyorum kii.....
Aşka inanmam.....
Çok klişe oldu bu söz. Firefox üstüne tanımam.