Askerliğinizi Yaptınız mı?

Askerliğinizi Yaptınızmı?

• Yaptım

Kullanılan: 21 34.4%
  • Yapacağım

Kullanılan: 13 21.3%
  • Okuyorum

Kullanılan: 25 41.0%
  • Yapmıyorum

Kullanılan: 2 3.3%

• Kullanılan toplam oy
    61

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Evet arkadaşlar Bakalım SDN de Kaç Kisi askerlik Yapmış:)

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Yaptım bitti Piyade Er olarak :)

Başlangıç 17 Nisan 2007
Bitiş 17 Temmuz 2008

Şan ve şerefle dolu 460 gün !!!

Panculli

Profesör
Reaksiyon puanı
2
:) Çorluda yapmıştım 2 sene oldu geleli Gıcık bir yazıcıydım :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Bende 1984/1 Yaptım Yavru Vatan KıBrıSTa:) Girne Lefkoşe ortası:D

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
79/1 tertip vay be nasıl geçti habersiz.

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
317 Kısa dönem İstanbul/Hasdal de yaptım. Tayyib Erdoğan ve Üzeyir Garihin katili de ayı yerde askerlik yapmış(Bu katil yüzünden ev iznine çıkmak yasaktı çünki Üzeyir Garihi çarşı iznindeyken öldürmüş). Neyse okuyan arkadaşlara tavsiyem iş hayatına atılmadan askerliğinizi yapın sonra sıkıntıoluyor. Bir işde ayar tutturuyorsunuz sonra düzenimi kurdum diyip askere gidiyorsunuz askerden gelince birde bakıyorsunuzki hafızanızın %90 gitmiş ve yeni içe başlayan bir çaylak gibi ortada kalıyorsunuz tavsiyem hemen yapın askerliği. Akere gidincede oradaki şahısların uygulaması ile vatan milet sevgisini birbirine karıştırmayın.

BilgeAdam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaptım?
Yapcam?
Okuyorum?
Yapmıyorum?
Evet arkadaşlar Bakalım SDN de Kaç Kisi askerlik Yapmış

Sayın arkadaşım, lütfen iletinizi Türkçe kullanarak tekrar düzenler misiniz? Bu dilin Türkçe olma ihtimali yok ve ankette her şıkta soru sormuyorsanız soru işareti (?) kullanmanıza gerek yok. Hemen başka bir alıntı yaparak birkaç uyarıda bulunmak istiyorum.

Türkçe yazanlar için hatırlatmalar; cümle büyük harfle başlar, nokta ile biter. Noktadan sonra boşluk bırakılır, yeni cümle başlar. "gelcem, gitcem, gidiyom" denmez "geleceğim, gideceğim, gidiyorum" denir. "Herkez" denmez "herkes" denir. "Yaaaa" çok laubali bir sözdür. "bU şEkiLDE" yazmak sadece okuyanı yorar. "Yanlız" değil "Yalnız" denir. "ğ" harfi "g" şeklinde yazılamaz. "Bende, sende" denmez, "Ben de, sen de" denir. "Dahi" anlamındaki "de" ayrı yazılır. "Geldimi?" yazılmaz "Geldi mi?" yazılır. Soru takıları ayrı yazılır. "OKmi?" değil, "Tamam mı?" denir. "ahmet, belgin, duru" denmez. "Ahmet, Belgin, Duru" denir. Özel isimlerin, illerin, ülkelerin ilk harfleri büyük yazılır. "ki" eki, bağlaç olarak kullanılıyorsa ayrı, iyelik eki olarak kullanıyorsa birleşik yazılır. "v" yerine "w" yazılmaz... Yani Türkçe, Türkçe yazılır. MSN Türkçesi'yle değil.

Amacım dikkat çekmek ya da sizi eleştirmek değil sadece biraz daha dikkat etmenizi rica etmektir. Kırılmayın, lütfen.

alperveli

Profesör
Reaksiyon puanı
48
Orda bi şeçenek eksik "Yapmaktayım"
Ben gibi :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
inzibat çağırın şu okuyorum diyenleri toplasın banamı okuyorsunuz :)

Söz Cem Yılmaz:)

asker_inzibat.jpg

zelenga

Profesör
Reaksiyon puanı
18
317 kd...
321'lere Allah(c.c) sabır versin.. BU da geçer.. Azz kaldı..sabır :)

Bu arada 323 ler..son günlerinizi mutlu geçirmeye bakın ;)

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sayın arkadaşım, lütfen iletinizi Türkçe kullanarak tekrar düzenler misiniz? Bu dilin Türkçe olma ihtimali yok ve ankette her şıkta soru sormuyorsanız soru işareti (?) kullanmanıza gerek yok. Hemen başka bir alıntı yaparak birkaç uyarıda bulunmak istiyorum.

Amacım dikkat çekmek ya da sizi eleştirmek değil sadece biraz daha dikkat etmenizi rica etmektir. Kırılmayın, lütfen.

Düzeltmeyi beklemekteyiz .

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Tebrik ediyorum, çok güzel bir noktaya değindiniz. :icon_:

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
hepimizin teknolojinin hızlılığından yararlanmak adına yanlışlar yaptığı doğrudur fakat göz göre göre yapılanlar da hoş değildir. o yüzden insanların görüşünü almak istediğimiz anketlerimizde bari insanların görüşlerine saygı duyalım reis.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Ankette düzenleme yapıldı.

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
:) Çorluda yapmıştım 2 sene oldu geleli Gıcık bir yazıcıydım :)

Bende etimesgut/Ankara da yaptım

Zırhlı Birlik Eğitim Tümeni Lojistik Destek Ulaştırma Oto Bölük Komutanlığında Bölük Yazıcısı olarak. :icon_: Benden gıcık yazıcı olamazdın. Bölüğe kök söktürüyodum.:razz::ph34r:

QuarreLsoMe.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 2.5 ay önce geldim..

Elazığda Jandarma Çavuş Olarak Yaptım..
Acemi Birliği Manisa Kırkağaç :sad: :lol:
87/1 :)

Yalnız anketteki şıklar biraz saçma olmuş.. :happy:

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
409
herkes asker kaçağı galiba :D okuyorum, okul bitecek seneye sonrası Allah kerim.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Acemilik: 151. Jandarma Alay Komutanlığı Serinyol / Hatay
Usta: Jandarma Komando Ada Güvenlik Komutanlığı İmralı / Bursa

Hoştur ki yılların bilgisayarcısı olarak *1982 / 3* 81 MM UT-1 Havancı olarak yaptım askerliği. Vatan sağolsun ne diyelim :-)

Edit: Şu an askerliğini yapmakta olan arkadaşlar: Sizin askerliğiniz bitmez aslanım. Çok yedik bu lafları sıra sizde :-)

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
okul bitti önümüzdeki aralık ya yedek subay yada kısa dönem YAYLALAR YAYLALAR :lol:

kazasız belasız inşallah :gz:

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
okuyorum diyenlere bakarmısınız ya :)

bgracn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3.ncü Komando Tugayı Askeri Hastane Baştabipliği

Merkez/Siirt

Bi Daha O Hastaneyi Görmek İstemıyorum :((

xarax

Asistan
Reaksiyon puanı
0
317 Kısa dönem İstanbul/Hasdal de yaptım. Tayyib Erdoğan ve Üzeyir Garihin katili de ayı yerde askerlik yapmış(Bu katil yüzünden ev iznine çıkmak yasaktı çünki Üzeyir Garihi çarşı iznindeyken öldürmüş). Neyse okuyan arkadaşlara tavsiyem iş hayatına atılmadan askerliğinizi yapın sonra sıkıntıoluyor. Bir işde ayar tutturuyorsunuz sonra düzenimi kurdum diyip askere gidiyorsunuz askerden gelince birde bakıyorsunuzki hafızanızın %90 gitmiş ve yeni içe başlayan bir çaylak gibi ortada kalıyorsunuz tavsiyem hemen yapın askerliği. Akere gidincede oradaki şahısların uygulaması ile vatan milet sevgisini birbirine karıştırmayın.

Tayyib ne zaman öldürülmüş bizim haberimiz olmamış :innocent: yoksa bu Tayyib başka Tayyib mi?

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hakkaten ya tayyib erdoğan'ın katili gibi olmuş.cümlede anlam bozukluğu var düzeltmelisin :happy:

itsfresh

Asistan
Reaksiyon puanı
3
82/2 Olarak yapmıştım izne geldiğimde askerlik süresi düştü. Teslim olduktan sonra 30 günüm kalmış :).
11.Hudut tab. 3.Hudut bl.'ne buradan selamlar. 81mm'lik Havan P.çvş.