MadResister
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 367
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Askerede kimse kimsenin dinini sormaz. Ateistim deme olsun bitsin.Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim şekilde şimdiden yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Atışma vb olmadıktan sonra zaten; sen ateistsin sen yahudisin vb demiyorlar ne bakarlar ne sorarlar. Belirtmese ateist olduğunu kimse anlamaz bile.tahrik etmez olay çıkarmaz disiplini bozmazsan bir şey olmaz. tartışmaya girme emirleride ne eksik ne fazla yap sorun olmaz.
Almazlar askere merak etmeyin. İyi günler.@mompracem @Elvin. Hocam bende Bipolardan ve Otizm'den %88 Engelli raporu var. Zaten istesemde gidemem diye biliyorum muayene'ye girersem geçirtmezler. Antipsikotik ilaçlarda kullanıyorum aynı zamanda düzenli olarak her ay psikiyatri kontrollerine gidiyorum randevu alarak.
Askere gitmemek için uğraşıyorsan git yurtdışına burda yaşama.@mompracem @Elvin. Hocam bende Bipolardan ve Otizm'den %88 Engelli raporu var. Zaten istesemde gidemem diye biliyorum muayene'ye girersem geçirtmezler. Antipsikotik ilaçlarda kullanıyorum aynı zamanda düzenli olarak her ay psikiyatri kontrollerine gidiyorum randevu alarak.
adam cevaba hayran kalmış gözlerinden kalbler fışkırıyor.Almazlar askere merak etmeyin. İyi günler.
O her mesaja onu yapıyoradam cevaba hayran kalmış gözlerinden kalbler fışkırıyor.
Kendimi geliştirmem için katkı sağlayacaksan veya yardımcı olabileceksen neden olmasın? <3 (!)Askere gitmemek için uğraşıyorsan git yurtdışına burda yaşama.