popcornson* lütfen düzgün söyleyelim(!). arkadaşlar Yunan derken Kurtuluş Savaşı sırası yaşamış balıklardan mı bahsediyoruz? Bu balıklar özellikle Ege'de yüzüyormuş öyle duymuştum.popcornoğlu
popcornson* lütfen düzgün söyleyelim(!). arkadaşlar Yunan derken Kurtuluş Savaşı sırası yaşamış balıklardan mı bahsediyoruz? Bu balıklar özellikle Ege'de yüzüyormuş öyle duymuştum.popcornoğlu
Maalesef her millet için bu tipler var ayrı ayrıBen Irkçı söylem olarak söylemedim zaten. İçimizde ki Yunan destekçileri diyeyim o zaman.
Suriye ile savaş olsa Suriye'yi desteklerim diyen üst düzey yönetici veya millet vekili insanlar çıktı bu ülkede ne yazık kiYunanistan ile savaş olsa o taraftan olan çıkmayacak mı sanıyoruz ?
Mesajdan da yazdım kişiye yapılmış olan bir söz yoktu orada siz kendi düşüncenize göre karar vermişsiniz tek taraflı ve bana göre haksız olarak. En azından mesajı kaldırabilirsiniz orada kurulan cümle de bizimle sürekli savaşmak isteyen yunanlı tarafaydı. Şikayet edene ben olsam bu cevabı verirdim. Ben saygının ne olduğunu çok iyi bilirim bence siz kurduğunuz cümlede ki kelimelere dikkat edin.Yazmış olduğunuz ifade bir film repliği de olsa sonuç olarak kötü bir anlam ifade ediyor, hangi yönetici olsa aynı şeyi yapardı. Eğer herkes rahatsız olmasa, 4 kişi arka arkaya sizin mesajnıza atmazdı. Saygısızlık yapmayın.
YaniNüfus olarak düşündünüz mü? Onların 8 katıyız.
500 sene kıçıkırık valiyle yönettik biz bunları. Sağ olsun birileri Demirci Dağlarında eşkiyamızı yenemeyen bu tırsakların Polatlıya kadar gelmelerini sağlayıp bu çapsızları gözümüzde büyüttükçe büyüttü büyüttükçe büyüttü sonuçta kendimizi bu çapsızlarla kıyaslar hale geldik. Eziklik psikolojisi böyle bir şey. Biz bunları yutar geğirmeyiz bile. Üstüne Almanya'yla Fransayı da atıştırmalık diye yeriz.
Kim diyor onu Ahaber mi ?Yunanlılar askeri hiç bir konuda bizden ilerde değil Avrupa da değil zaten NATO nun 2.gücüyüz bu gibi konularda yunana da olsa küfür falan yazmayın film repliği de olsa @ThorJ ceza verir ? sonra
Kim diyor onu Ahaber mi ?Yunanlılar askeri hiç bir konuda bizden ilerde değil Avrupa da değil zaten NATO nun 2.gücüyüz bu gibi konularda yunana da olsa küfür falan yazmayın film repliği de olsa @ThorJ ceza verir ? sonra
Ne yani Yunanlılar bizden askeri anlamda güçlü mü? A haber TV sileli çok oldu beHayal gücünde yaşamayın. Savaş artık meydanda birbirini öldürerek yapılmıyor. Siyasi, ekonomik, biyolojik gibi bir sürü savaş var. Kendinize gelin. Bu arada kurtuluş savaşında sadece Yunanlılar ile savaşmadık. Doğu ve Güney Ermeni ve Fransa vardı. Ve o zamanlarda Yunanlılar asker ve cephane olarak daha üstündü. Çünkü İngiliz destekli ve Osmanlı devleti kurtuluş savaşına mandacı İstanbul destek vermiyordu. Unutma ki Osmanlı 20 yıl gibi aşkın sürede savaş kazanamadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim diyor onu Ahaber mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kim diyor onu Ahaber mi ?
Yunanlılar askeri veya ekonomi olarak güçlü değil fakat siyasi anlamda güçlüler. Tasmasını tutanlara iyi yalakalık yapıyor. Hangi ülke olursa olsun 1e 1 savaş olamaz.Ne yani Yunanlılar bizden askeri anlamda güçlü mü? A haber TV sileli çok oldu be
Tabi o konuda hem fikiriz global bir dünya da karsılıklı savaş olmaz ki baksana Libya da kaç ülke arka planda savaşıyor.Yunanlılar askeri veya ekonomi olarak güçlü değil fakat siyasi anlamda güçlüler. Tasmasını tutanlara iyi yalakalık yapıyor. Hangi ülke olursa olsun 1e 1 savaş olamaz.
Her türlü ?Ata'mızın yaptığını yine yaparız gerekirse.![]()
Bu aralar gündemde baya bu konu cevabı belliydi zaten ?Yunanistan bir hiç onları rakip olarak bile görmemeliyiz bence
Gerçek dünyada ki gerçek rakipler ile kendimizi karşılaştırmalıyız.
Sonra NATO da bize yapar ?Ata'mızın yaptığını yine yaparız gerekirse.![]()
Kralllll haklısın ???500 sene kıçıkırık valiyle yönettik biz bunları. Sağ olsun birileri Demirci Dağlarında eşkiyamızı yenemeyen bu tırsakların Polatlıya kadar gelmelerini sağlayıp bu çapsızları gözümüzde büyüttükçe büyüttü büyüttükçe büyüttü sonuçta kendimizi bu çapsızlarla kıyaslar hale geldik. Eziklik psikolojisi böyle bir şey. Biz bunları yutar geğirmeyiz bile. Üstüne Almanya'yla Fransayı da atıştırmalık diye yeriz.
Bu bir kural dimiNato üyesi iki ülke savaşamaz savaşırsa ikisi de nato 'dan atılır sonra nato paylaşır onları.
3. Dünya Savaşı Çıkar.Sonra NATO da bize yapar ?
Tek nefeste ???Açık ara güçlüyüz ayrıca savaş uçağı sayımız daha fazla.Atinayı vurdukmu tamamdır.![]()
Aynen öyle reis.Biz tarihte 16 devlet kurmuşuz biz islam ordusuyuz hatırlatalım yunanlıları izmirde nasıl denize dökdük.
156.600 Bu kadar kişiyi nereye gömecez onu düşünüyoruz.
Cidden olabilir....3. Dünya Savaşı Çıkar.
Bu aralar gündemde baya bu konu cevabı belliydi zaten ?
Tarihimiz deki padişahlar zaten yunan soylu insanların icabından gelmedi.Ata'mızın yaptığını yine yaparız gerekirse.![]()
En son çare o süper güçlü devletler diger devlet başkanlarının yanına ajan yerlertirir dinler daha sonra darbe yapar istedikleri adamı başa geçirir bu stratejiyle ilerler.Asker kılıç eskide kaldı şimdi 2 tane nükleer başlığa bakar
Atalarımız padişahlardan ibaret değil.Tarihimiz deki padişahlar zaten yunan soylu insanların icabından gelmedi.
Dostum farkında isen yazdığın cümle de "Ata'mızın, yazıyor atalarımızın değil." Diğer atalarımızı hiçe saymak gerçekten tarihimize ve bize çok ayıp ve yakışmayan bir durum Burada Atatürk e laf etmiyorum edemem de. Neden hiç diğer ataları önemsemiyorsun onu kastediyorum, onlar sanki tarihe geçer bir olay yapmamış, göğüsümüzü kabartıcak birşey yapmamış gibi sadece Atatürk ten bahsediyorsun onu kastediyorum. Yanlış anlaşılmasın.Atalarımız padişahlardan ibaret değil.
Almanya + Fransa = çerez ?500 sene kıçıkırık valiyle yönettik biz bunları. Sağ olsun birileri Demirci Dağlarında eşkiyamızı yenemeyen bu tırsakların Polatlıya kadar gelmelerini sağlayıp bu çapsızları gözümüzde büyüttükçe büyüttü büyüttükçe büyüttü sonuçta kendimizi bu çapsızlarla kıyaslar hale geldik. Eziklik psikolojisi böyle bir şey. Biz bunları yutar geğirmeyiz bile. Üstüne Almanya'yla Fransayı da atıştırmalık diye yeriz.
Bunu yapan çok insan var bu yüzden böyle anlamış olmanı doğal karşılıyorum. Kesinlikle diğer atalarımızı önemsememe gibi bir tutumum yok. Osmanlı Devleti'nin gerileme dönemine girmeden önceki gücü ortada zaten. Ama Yunanlıları denize döken Atatürk oldu. Bu konuda bahsi geçmesi gereken kişi olduğu için Atatürk'ü kastettim.Dostum farkında isen yazdığın cümle de "Ata'mızın, yazıyor atalarımızın değil." Diğer atalarımızı hiçe saymak gerçekten tarihimize ve bize çok ayıp ve yakışmayan bir durum Burada Atatürk e laf etmiyorum edemem de. Neden hiç diğer ataları önemsemiyorsun onu kastediyorum, onlar sanki tarihe geçer bir olay yapmamış, göğüsümüzü kabartıcak birşey yapmamış gibi sadece Atatürk ten bahsediyorsun onu kastediyorum. Yanlış anlaşılmasın.