Didem Ergin
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,343
Açık araaaaa????????
156.600 | Bu kadar kişiyi nereye gömecez onu düşünüyoruz. |
Asilmile edicez onları.İçimizde ki Yunanlıları sayarsak açık ara Yunanistan Üstündür...
içimizdeki araplar daha çok esas hainler onlar yunanlar savaşı göze alamazlar Nato üyesiyiz Nato'ya savaş açamaz.
Yazmış olduğunuz ifade bir film repliği de olsa sonuç olarak kötü bir anlam ifade ediyor, hangi yönetici olsa aynı şeyi yapardı. Eğer herkes rahatsız olmasa, 4 kişi arka arkaya sizin mesajnıza atmazdı. Saygısızlık yapmayın.Yunanlılar askeri hiç bir konuda bizden ilerde değil Avrupa da değil zaten NATO nun 2.gücüyüz bu gibi konularda yunana da olsa küfür falan yazmayın film repliği de olsa @ThorJ ceza verir ? sonra
Nüfus karşılaştırması yapmamışlar ırkçılık yapmayalımİçimizde ki Yunanlıları sayarsak açık ara Yunanistan Üstündür...
Nüfus karşılaştırması yapmamışlar ırkçılık yapmayalım
Çıkmaz mı ? Çıkar tabi kiBen Irkçı söylem olarak söylemedim zaten. İçimizde ki Yunan destekçileri diyeyim o zaman.
Suriye ile savaş olsa Suriye'yi desteklerim diyen üst düzey yönetici veya millet vekili insanlar çıktı bu ülkede ne yazık kiYunanistan ile savaş olsa o taraftan olan çıkmayacak mı sanıyoruz ?
O adam en büyük Türkiye Cumhuriyeti düşmanı. O adam hastayken ziyaret edenlere de bakmak lazım...bkz: kadir popcornoğlu
Aynen öyle kardeşim, %100 katılıyorum.O adam en büyük Türkiye Cumhuriyeti düşmanı. O adam hastayken ziyaret edenlere de bakmak lazım...
Çıkmaz mı ? Çıkar tabi ki
bkz: kadir popcornoğlu
Diğer tarafta sıcak basmıştır şimdi onu, nankör.
Kimin hain olduğu belli oluyor, saçma imalara gerek yok![]()
Ben sana o vekili mi savundum? Neyin boşunu yaptın ki şimdi? Onların yaptığı zaten doğru değil, zaten bu ülkede düzgün bir muhalefet olsaydı her şey çok farklı olurdu, iki taraf da hayırsız. Ayrıca dediğine göre söyleyecek olursak dediğim haini ziyaret eden iki kankası vardı, biri bu ülkenin cumhurbaşkanı, biri de diyanet işleri başkanı, algı yaratmayı, sadece işine gelenleri söylemeyi bırak da objektif ol. Ölmüş olması da yaşananları geri mi alır? Ateşi bol olsun...Sen ölmüş gitmiş bir adamdan bahsediyon. Ben aktif bir miletvekilinden bahsediyom. Hemde 1. sıradan vekil olmuş birisinden. Aynı kefede mi sence ?