Askerde revir maceraları

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
askerde revire gittigimda daha doğrusu kapıdan girdigimde doktor ilacı yazıyordu :D o derece uzman. neyin var bile demiyor :)

fix menumuz var diyor herkese aynı ilacı veriyordu :)

doktor hakkında kötü sözler sarf etmiştim 6 ay boyunca itiraf ediyorm özellikle popomdan iğne vurduğunda:hammer:

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Pek iyi geçmemiş desene askerlik..:D

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Ben askerde revir(vizite) çavuşuydum.Dediğin gibi doktorlar maşallah çok uzman:)
Ben de artık uzman olmuştum.Onların söylediklerini ve hangi ilaçları yazdıklarını öğrenmiştim.O yüzden zaman zaman artık kendim tedavi önerileri sunardım.
Ama doktorlarla aram çok iyiydi.Millet istrahat için benden torpil istiyordu:)
Ne günlerdi...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Revir:)

Revir demek benim için istanbulda koca bir gün geçirmek demekti..

Doktora binbir oyunla sevk ettiriyordum kendimi gataya:)

Sonrasında istanbulu geziyordum:)

:D

Ben de senin tam aksine o doktora 3 ay boyunca güzel dileklerde bulunmuştum:D

ama yine askerde ameliyat geçirmiştim.Boşuna değildi o sevkler yani:)

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Herkes gitti bu askere bir ben gidemedim!!!??????????
Bir de gidenlerin havasi yok mu beni bitiriyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
acemilikte 40 kişilik bölüğe revire gidecekler ayrılsın dioyolardı. ulan 36 sı ayrılmaz mı! hepsinin de maşalah geçerli mazereti vardı. bel boyun fıtığı romatizma reflü kırık cıkık, kalbi aritmisi vs... ne arasan harbi gerçekti yalan değil di hayatımda ilk kez şunu düşündüm.
''Allahım benim neden bi tarafım sakat değil, kırığım yok çıkığım yok, kalbim bari sorunlu olsaydı şu askeri eğitimden yırtardım şu arkadaş gibi...''
inanmassınız böle düşündüm.

bizde sonra işi öğrendik uyduruk olmadık sebeblerle az revire gitmedik.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Yemekhanede bilmediğim nedenle iki kişi kavga etmiş ve birisi diğerine krom çelik bardagı fırlatmış ve kulagına denk gelmiş ve kulagini biraz kesmiş, bölük komutanın şöförü ve ben izin alarak hemen arkadaşı alayın revirine götürdük içeri girdik nöbetci revir komutanı ne oldu dedi durumu anlattık kulağı kesilen arkadaşa sert bi tavırla şuraya otur dedi ve demek kavga ettiniz ha dedi ve dolapların arasından kocaman testere çıkardı ve kulak öyle kesilmez böyle kesilir dedi şöför ben ve kulağı kesilen arkadaş bi anda neye uğradığımızı şaşırdık kulağı kesik arkadaş başladı ağlamaya ama bunları yaparken hiç ciddiyetini hiç bozmadı ve sonun 6 dikiş attı ve yolladı bizi hiç unutmuyorum o anı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Yemekhanede bilmediğim nedenle iki kişi kavga etmiş ve birisi diğerine krom çelik bardagı fırlatmış ve kulagına denk gelmiş ve kulagini biraz kesmiş, bölük komutanın şöförü ve ben izin alarak hemen arkadaşı alayın revirine götürdük içeri girdik nöbetci revir komutanı ne oldu dedi durumu anlattık kulağı kesilen arkadaşa sert bi tavırla şuraya otur dedi ve demek kavga ettiniz ha dedi ve dolapların arasından kocaman testere çıkardı ve kulak öyle kesilmez böyle kesilir dedi şöför ben ve kulağı kesilen arkadaş bi anda neye uğradığımızı şaşırdık kulağı kesik arkadaş başladı ağlamaya ama bunları yaparken hiç ciddiyetini hiç bozmadı ve sonun 6 dikiş attı ve yolladı bizi hiç unutmuyorum o anı

Yuh şok oldum..:scared:

Reaksiyon puanı
189
revir dediğimiz olay cem yılmazın tabiri ile "tıbbın geldiği son nokta. hatta tıbbı geçiyosun ilerde caminin karşısı" :D

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
ama birde şöyle birşey var gelen çoğu kişinin durum belli spor, eğitim yapmıştır vucüt alışık olmadığı için kas gevşetici yapıştır gönder :D :D

guman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Revir:)

Revir demek benim için istanbulda koca bir gün geçirmek demekti..

Doktora binbir oyunla sevk ettiriyordum kendimi gataya:)

Sonrasında istanbulu geziyordum:)

:D

Ben de senin tam aksine o doktora 3 ay boyunca güzel dileklerde bulunmuştum:D

ama yine askerde ameliyat geçirmiştim.Boşuna değildi o sevkler yani:)

hoca yanlışım varsa düzeltte gata bildiğim kadarıyla ankarada gataya sevk alıp istanbulda nası geziyon.nerde yaptın sen askerliği ??

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19

Adam Doktor Değil Nalbur Gibi :D

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Acemi biriliğindeyken sol tarafıma giren kramp nedeniyle revire goturuldum ama oyle bir agrıki kalbime dogru vuruor agrısı bende korkuorum durumdan acaba kalpmi diye.Neyse revire gittim yüzbaşının karşısına cıktım " neyin var " die sordu.Durmu anlattım.yanımdaki revir cavusuda komutanım acaba kalpmi die sordu.Cewap gayet net " kalp olsa ölürdü simdiye kadar yatırın dinlensin" :(

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Maalesef öyle.. durumlar vahim

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Harbiden Revirde tek bi ilac vardı Neyin Var die sorar sen Kanserim ,Basürüm , Belim Ağrıyo Desen bile aynı ilacı veriyorlardı :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
hoca yanlışım varsa düzeltte gata bildiğim kadarıyla ankarada gataya sevk alıp istanbulda nası geziyon.nerde yaptın sen askerliği ??

Haklısın..ben öyle kaptırdım kendimi:)

ya istanbuldaki askeri hastanenin adı neydi?

beni de şaşırttın:)

valla unuttum şimdi..Gülhane askeri tıp akademisi değil miydi?

Haydarğpaşaya da çok yakındı...

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gata istanbuldada olması lazım hatta ergenekon muhabbetinde eruygur paşa oraya sevk edilmişti.Gata Haydarpasa Egitim Hastanesi Komutanligi

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
iyi ya bir an askkerlik yapmadığımı düşünmeye başlamıştım:)

rüya değilmiş yapmışım:D

guman

Asistan
Reaksiyon puanı
4
evet.gata komutanlığı ve tıp fakültesi ankarada,ankaraya bağlı olarak istanbul ve eskişehirde varmış.bende öğrenmiş oldum.

cosmox77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben kıbrıs ta yaptım, ortalama sıcaklık 40 derece eeee tabi her gün spor eğitim falan, bi şekilde yırtmam lazım dedim,aklıma acayip bi fikir geldi cıktım tabib teğmenin yanına komutanım benim bi sorunum var dedim .Oda söyle bakalım dedi benim fenaa halde yükseklik korkum var bu yüzden pentatlon(engelli koşu parkuru gibi bişey,6-7 metrelik direklere,halatlara tırmanmalar falan) da çok zorlanıyorum bi gün düşüp ölücem acıba bana spor istirahati yazabilirmisiniz dedim.(:cursing:DEMEZ OLAYDIM:cursing:)teğmen bunu ben yazamam seni askeri hastaneye pskiloji'e sevk edicem dedi.neyse hastaneye gittim sıra numarası falan derken başladım beklemeye, uzunca bi koridor düşünsenize bi koridor boyu piskopatla berabersiniz.Jiletcisi,façacısı,hapcısı,alkoliği,otcusu vs.sıra kavgası mı olmadı sen benim ayağıma nasıl basarsın muhabbetimi olmadı ne ararsanız var.Dedim buradan sağ cıkayım başka bişey istemiyorum sporun da kıralını yaparım yeterki burdan kurtalıyım. Anlayacağınız hayatımın en berbat anlarından biriydi o gün (raporu alamadım zaten boşu boşuna iş aştım başıma):lol:

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
seninkine tam macera olmuş

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
18 senedir askeriyenin içindeyim(babmdan dolayı) hiç böyle olaylarla karşılaşmadım :D revirlerdeki askerlere genelde hep muayene ederek ilaç verdiler. Heralde bunlar sizin şansızlığınız :D