Aşk mı Sevgi mi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yekenii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yekenii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese sa..

Lise 3 te görüşmeye başladığım bir kız vardı. Lise 4 te dersler vs derken görüşmeyi bıraktım. Ve aradan 4 yıl geçti. Seni unutamıyorum diye mesaj attı. Uzun uzun konuşmaya başladık. Aslında bende unutamamıştım ama cesaretli değildim.
Şimdi ise yeniden görüşelim diyor. Ama ben istemiyorum. Yılların getirdiği o yorgunluk, beni çok değiştirdi. Çok değiştim.Çok yakışıklı da sayılmam. Kendisi ise gerçekten çok hoş ve güzel. Elini sallasa ellisi derler ya öyle bir durumda. Ve şimdi tekrar karşısına çıkınca o aradığı eski kişiyi göremeyince hayal kırıklığına uğramasını istemiyorum. Ve bundan çok korkuyorum. Ama onun attığı her mesajda kalbim delicesine çarpıyor. Gerçekten seviyorum kendisini. Üniversiteyi bitirmeme 3 yıl var. Ve değiştiğimi inatla tekrar tekrar söylesemde , elbet hepimiz yaşlanacaz , ben yaşlanınca sevmeyecekmisin dedi. Cesaretlenip görüşmeye gitsem ne olacak hiç bilmiyorum.

Siz ne düşünüyorsunuz. Özellikle bayan üyelerimiz varsa bir tavsiye almak istiyorum. Ne yapmalıyım. Ben kendisine zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. Önerilerinizi bekliyorum.

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Aşk gider, sevgi kalır.
[Erkek Üye] =)

Sana tavsiyem bu işlere bu yaşta fazla kafayı yorma.

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Her sene başka bir kıza aşık olmayı seven biri için aşk, bir ömür boyu bir kişiyle olmak isteyen için ise sevgi. :)

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
aynı yaş grubundan sayılırız. 91-94 arasısın sanırım.

sana kızlar hakkında bikaç tiyo vereyim.
kızlar her zaman ulaşamadığını ve güzel anı bırakanları ister.
sanırım sen bu kzıda güzel anılar bırakmışsın ve şuan sen sanırım biraz ters konuşuyosun kzıa karşı ve bu onu tetikliyor.
sen ne kadar kaçarsan o kız seni o kadar kovalar tabi işin içine naz girerse o zaman kovalamayı bırakır.
seni ağırbaşlı olarak görür bu kızın hoşuna gider olgun görünürsün.
belkide gerçekten olgun bi kişiliğe sahipsindir belki kızın ilgisini bu çeker.

sorun şu. sen kızla devam ediceksen bu özelliklerini koruman gerek. Eğer kılıbıklaşmaya başlarsan kız senden soğuıyabilir hatta soğur.Güzel kızsa garanti soğur o zaten erkeklerin ilgisinden bıkmıştır ilgisizlik ister.

inşallah yardımcı olmuştur azçok

yekenii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı yaş grubundan sayılırız. 91-94 arasısın sanırım.

sana kızlar hakkında bikaç tiyo vereyim.
kızlar her zaman ulaşamadığını ve güzel anı bırakanları ister.
sanırım sen bu kzıda güzel anılar bırakmışsın ve şuan sen sanırım biraz ters konuşuyosun kzıa karşı ve bu onu tetikliyor.
sen ne kadar kaçarsan o kız seni o kadar kovalar tabi işin içine naz girerse o zaman kovalamayı bırakır.
seni ağırbaşlı olarak görür bu kızın hoşuna gider olgun görünürsün.
belkide gerçekten olgun bi kişiliğe sahipsindir belki kızın ilgisini bu çeker.

sorun şu. sen kızla devam ediceksen bu özelliklerini koruman gerek. Eğer kılıbıklaşmaya başlarsan kız senden soğuıyabilir hatta soğur.Güzel kızsa garanti soğur o zaten erkeklerin ilgisinden bıkmıştır ilgisizlik ister.

inşallah yardımcı olmuştur azçok
Dostum inan çok yardımcı oldun. Ve dediğin gibi çok mükemmel anılarımız olmuştu. VE yıllardır sanki ben kaçıyormuşum gibi bir durum var ortada. Ve olgunluk konusuna gelince gerçekten olgun biriyim. Onunda söylediği şey bu sende gördüğümü kimsede görmedim diyor. Peki kaçıyorum ve kaçtığım için ilgi duyuyorsa yarın görüşmeye başladığımda yeniden soğuyacak.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Dostum inan çok yardımcı oldun. Ve dediğin gibi çok mükemmel anılarımız olmuştu. VE yıllardır sanki ben kaçıyormuşum gibi bir durum var ortada. Ve olgunluk konusuna gelince gerçekten olgun biriyim. Onunda söylediği şey bu sende gördüğümü kimsede görmedim diyor. Peki kaçıyorum ve kaçtığım için ilgi duyuyorsa yarın görüşmeye başladığımda yeniden soğuyacak.

kızla başlamak istiyorsan başla bu konuda bizim fikirimiz önemli değil. sadece başlarsan ve bitmesini istemiyorsan değişmiceksin. şuan nasılsan ilişkidede kendi benliğini korucaksın

yekenii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Var mı başka tavsiye ?

Reaksiyon puanı
189
montla-s%C4%B1%C3%A7_51601.jpg

yekenii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok anlamlı olmuş ta ben espri yapın diye açmadım konuyu.

Reaksiyon puanı
189
Çok anlamlı olmuş ta ben espri yapın diye açmadım konuyu.

İşin felsefi kısmına bak sen :D Montla s*çmak öylesine bir dert ki bu kafana taktığın dertlerin dert olmadığını anlarsın :D

Neyse fazla geyik yaptık. Kaybedecek neyin var ki neyi kafana takıyosun. Git, görüş, kendin ol. Kimse için şeklini bozma. Azıcık kaçamak oyna ve üzerine düşme. Kaç ki kovalasın falan filan işte. İşin özü aşk-sevgi hikaye. Kariyerine odaklan ve bu tip şeylerle vakit kaybetme...

yekenii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşin felsefi kısmına bak sen :D Montla s*çmak öylesine bir dert ki bu kafana taktığın dertlerin dert olmadığını anlarsın :D

Neyse fazla geyik yaptık. Kaybedecek neyin var ki neyi kafana takıyosun. Git, görüş, kendin ol. Kimse için şeklini bozma. Azıcık kaçamak oyna ve üzerine düşme. Kaç ki kovalasın falan filan işte. İşin özü aşk-sevgi hikaye. Kariyerine odaklan ve bu tip şeylerle vakit kaybetme...
Doğru söylüyorsun kaybedecek neyimiz kaldı ki . Şuan çok ısrarcı . Belki de tekrar görüştükten sonra bu görüşü tamamen değişecek. Ama durumu anlatamıyorum ki . Senin istediğin kişi ben değilim desemde anlamıyor.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Anlamsız triplere girme bence çık karşısına 4 yıl geçti aradan ben buyum tamamsa aynen devam takıl hayatını yaşa yok beğenmedim tarzı bir his uyandırırsa kız eywallah de ilerle.He bide bu dediğimi bu hafta yapma malum final haftasındayız sistem çöker error error :)

dobrucalı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aşk gelip geçicidir sevgi saygı sadakat baki kalır ben bunu bilir bunu söylerim

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kendinle celisiyorsun. Hem kizi seviyorum diyosun hem de gorusmek istemiyormussun gibi bir havan var. Evlenmeyi de fazla dusunme kismet isi, bilemezsin kimle evlenecegini. Ileri de bir bakarsin pat diye tanimadigin biri hayatina girer sasirir kalirsin. Ya da belki de bu kiz senin kismetin. Git gorus Allah Allah..

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pihuuu :D Çoğu erkeğin istediği bi durumdasın, en azından benim :D