kayseri398
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ayrılık zormuş yeni anladım.Ayrılalı nerdeyse 1 ay olacak ve hiç mesaj atmadım.Ama içim içimi yiyor,atsam mı diye.Ayrılan o gerçi.Ne yapsam??
Sevmekte sevilmekte çok zor iş arkadaşım. Bende 1 ay önce hayatimin hatasini yaptım sevdiğim kizla hersey çok güzelken başka bir kızı tercih ettim. Şimdi sevdigim kiza kendimi affettirmeye çalışıyorum. Unutma kaybettiginde yenilmezsin, vazgecersen yenilirsin. Benim suan kaybedecek birşeyim yok sonuna kadar savasacagim
Ferdi öldürür müslüm süründürür3 büyüklere sığının ferdi baba,orhan baba, Müslüm baba (beyaz showda izledimalıntıdır)
Ferdi öldürür müslüm süründürür![]()
o akil oldugundan beri playistlerime giremedi abi ferdi müslüm devam orhan gencebay 90 lardaki adam delikanlı olarak kaldı aklımda.orhan baba da güldürür mü bilemedim ki?
banada zamanında aşk çok yakar dediler bende aşka tüp taktırdım şimdi az yakıyo
seviyorsan git konuş abi bence
Ayrılık zormuş yeni anladım.Ayrılalı nerdeyse 1 ay olacak ve hiç mesaj atmadım.Ama içim içimi yiyor,atsam mı diye.Ayrılan o gerçi.Ne yapsam??
zamanla asla unutulmuyor sadece daha az hatırlıyorsun o vazgeçtiyse senden sen kıymetlisin demektir sakın unutma vazgeçilen daha kıymetlidirAllah yardımcın olsun.
Zaman ilaç falan değil yalnız söyliyim.Tam olarak 1 sene oldu ama geçmiyor acısı...
zamanla asla unutulmuyor sadece daha az hatırlıyorsun o vazgeçtiyse senden sen kıymetlisin demektir sakın unutma vazgeçilen daha kıymetlidir