Aşk Kötü Birşey

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ayrılık zormuş yeni anladım.Ayrılalı nerdeyse 1 ay olacak ve hiç mesaj atmadım.Ama içim içimi yiyor,atsam mı diye.Ayrılan o gerçi.Ne yapsam??

Platon

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Aşk kötü değildir.
Aşkı kötü yapan insanlardır.
İlişkinizin detaylarını bilmeden, bu konuda kimse yardım edemez size.
Burada detay açıklamak da pek etik bir durum değildir.
Siz en iyisi ilişkiniz boyunca yanınızda olan bir dosttan yardım alın.

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Sevmekte sevilmekte çok zor iş arkadaşım. Bende 1 ay önce hayatimin hatasini yaptım sevdiğim kizla hersey çok güzelken başka bir kızı tercih ettim. Şimdi sevdigim kiza kendimi affettirmeye çalışıyorum. Unutma kaybettiginde yenilmezsin, vazgecersen yenilirsin. Benim suan kaybedecek birşeyim yok sonuna kadar savasacagim

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sevmekte sevilmekte çok zor iş arkadaşım. Bende 1 ay önce hayatimin hatasini yaptım sevdiğim kizla hersey çok güzelken başka bir kızı tercih ettim. Şimdi sevdigim kiza kendimi affettirmeye çalışıyorum. Unutma kaybettiginde yenilmezsin, vazgecersen yenilirsin. Benim suan kaybedecek birşeyim yok sonuna kadar savasacagim

bende sonuna kadar gidecegim.

MrJuckLees

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Çok kötü birşey. Hem ayrılmışsınız ne gerek varki tekrardan mesaj atmana dostum.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Atma zamana bırak benim gibi. sigara içki tüket kendine gel :D

vlkn1907

Profesör
Reaksiyon puanı
0
3 büyüklere sığının ferdi baba,orhan baba, Müslüm baba (beyaz showda izledim:D alıntıdır)

TheDestroyer35

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allah yardımcın olsun.

Zaman ilaç falan değil yalnız söyliyim.Tam olarak 1 sene oldu ama geçmiyor acısı...

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Olsun yaa.Ben son kez söyliym de .Gerisi onun kararı.

Tepelii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=283285]kayseri398[/MENTION] Abicim Yapmamalısın..Bizde 1 Sene Önce Ayrılmıştık 5 Ay Kadar Ayrı Kaldık,Dayanamadım Mesaj Attım..Şimdi Tekrar Birlikteyiz Ama Bana Çektirmediği Eziyet Kalmadı,Ama Beni Seviyor Sadece Ona Yaşattıklarımı Geri Ödüyorum..Ama Şu an ki Aklım Olsa Hiç Girişmezdim Böyle Bir Şeye Çok Zor Bi Durum,Gerisi Sana Kalmış :)

kayseri398

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten kötü bir durum.Severek ayrılmak.

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben severek ayrılanlardan biriyim. bir ilişkiye ayrılık girdi mi o ilişki iflah olmaz bence. çeşitli sıkıntılar peydah oluyor. burada yapılacak en önemli iş herşeye rağmen sabretmek ve geri adım atmamak. benim 1 yıldan fazla sürdü üstesinden gelebilmem.

aşk çok güzel birşey ama zaman onu kötüleştiriyor...

son olarak bir duam var onu da söylim herkese tavsiye ederim :)

Mevlam bizlere nasibimizi sevmeyi ona aşık olmayı nasip eylesin :)

scofield0282

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aşk güzel, her insanın yaşaması gereken, iyi veya kötü olarak yaşadığı bir duygudur... insan ne yaparsa kendine yapar ama aşk'ta bu durum değişim... bile bile ladeslerden, insanın sonucunu bildiği halde isteklerinden,arzularından,egolarından uzak durmayı,feragatı gerektirir...acı çekmek acı çektirmek değildir, öylesine birşey değildir... aşk mazbutluk gerektirir...kötü birşey kesinlikle değildir.. insanlar kötüleştirir, içini boşaltır..

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
banada zamanında aşk çok yakar dediler bende aşka tüp taktırdım şimdi az yakıyo

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
"aşka inanmayan kafirdir" diye bir söz duymuştum biraz ağır ama böyle işte. gerçek aşk hiç bitmez, bitmesinde. onu hakikatle seviyorsan onun mutluluğunu istemekten başka yapacak birşey yok. aşıksan zaten o hep seninledir, nereye gitsen seninle gelir. sadece seni duyar hep sana bakar. onu hiç bir zaman unutamazsın bunu iyi belle, yapman gereken başka işlerle uğraşmak. sevme gücünü yitirme. ileride karşına birisi çıkar onu seversin. aşk da karşılık beklenmez, yoksa ticaretten ne farkı kalır. sen sev, hep sev, nasipse olur.

bir şiirden:
"bilesin kavuşmak yoktur islamlıkta,
kavuşan kısmısı ancak gavurdur."

aserde

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neden insanlar severek ayrılıyor anlamış değilim seviyosun işte daha ne

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ayrılık zormuş yeni anladım.Ayrılalı nerdeyse 1 ay olacak ve hiç mesaj atmadım.Ama içim içimi yiyor,atsam mı diye.Ayrılan o gerçi.Ne yapsam??

Arkadaşın dediği gibi aşkı kötü yapan insanlardır.

Sen gene iyisin benim ya 7 ya 8 taş çatlasa 9 ay oldu ama aklımdan fikrimden çıkmıyor, nereye gidersem oda benimle birlikte geliyor, öyle bir sevdim ki adına kitap yazdım yazdıklarımı yaktım, tekrar yazdım tekrar yaktım. 2 yüzlü olmasına rağmen hala sevdim, bana söylediği yalanlara körü körüne sonuna kadar inandım, adına şiirler yazdım besteler yaptım, hatta ilk bestemi o kadına yaptım, bu yara kapanmaz kardeşim.
Hayırlı işler bol güneşler

allura

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
73
bence ayrıldıktan sonra bir daha birleşmemeli insan çatlamış bardaktan su içilmez :/

Resephone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah yardımcın olsun.

Zaman ilaç falan değil yalnız söyliyim.Tam olarak 1 sene oldu ama geçmiyor acısı...
zamanla asla unutulmuyor sadece daha az hatırlıyorsun o vazgeçtiyse senden sen kıymetlisin demektir sakın unutma vazgeçilen daha kıymetlidir