Bence 10 numara bir Sahneydi. Türk Dizilerinde Yapılmış En Güzel Sahnelerden Biriydi . Olaya nasil bakarsan bakın İster Sanat ,ister Estek, ister Erotik . Bence son dereceli Başarıylıydı.
Bence 10 numara bir Sahneydi. Türk Dizilerinde Yapılmış En Güzel Sahnelerden Biriydi . Olaya nasil bakarsan bakın İster Sanat ,ister Estek, ister Erotik . Bence son dereceli Başarıylıydı.
olay bizim izleyip izlememek değil, olay çocukların izlemesi veya ailen ile rahat bir şekilde bunu izleyebilmen seni rahatsız etmiyor ise sorun yok, bunları milletimize izlettirip sapık bir millet yarattığımızın farkında değilsiniz galiba, örf adetimize yakışmıyan batılı tarzı sevişme sahneleri bunlar.Bence KanalD'de oynaması, dizide olması gayet normaldi. Neredeyse her filmde var. Her film için bu kadar tepki gösterilse bu sahneleri keserler. Demek ki insanlar meraklı böyle şeylere de ilgi gösterip reytingleri tavan yaptırıyor. Millet izledikçe tvler de yayınlayacaklar. Bunun saati maati yok. Adam istediği saatte yayınlar. Olay senin izleyip izlememende bitiyor. Sen, ben izlemezsek yayınlamazlar. Bu kadar basit.
Niyeyse bu tarz diziler(Aşkı Memnu-Binbir Gece -Yaprak dökümü) çarpık ilşkileri işleyen Kanal D oluyor.:hammer:
MuahahaBi de kavak yellenmeleri var :hammer:
MuahahaKavak yellenmeleride iyiymiş
Bu sevişme sahnesinden sonra bunların çocukları olursa şaşırmam![]()
Şu sahneyi bi göremedim yaa
Bulan felan olursa eklesin foruma![]()
Yok be spy ben sadece arabanın içindeki kısa öpücük sahnesi için dedim öyle, yani arabadan sonra yaramazlık yapmadıklarını varsayaraktan...Yok artık prezerv.... takmıştır....:devil::4::4:
Bi de kavak yellenmeleri var :hammer:
:laugh::laugh:
bazı arkadslar izlemeyin sizde diyip çıkıyo ama sorun bu tarz seylerin sanki çok normalmiş gibi herkese empoze edilmesi :hammer:
kavak yellenmeleri basit bi lise dizisi gibi basladı sonra e manuel oldu:hammer:
gecelik 150 bin dolar olayı hiç demiyorum
annem eltim görümcem gibi dizilerde liseli kız hamile kalıyo
artık komedilerde bile cinsellik hep önde bknz çok güzel haraketler bunlar
bir bölümünde rol arkadasını adam yere yatırıp üstüne çıktı ve orda yaş ortalaması çok küçük çocuklarda vardı
Peki senin avatara ne demeli Kasma kendini yavrucum..:w00t:
İster adam öldürme ister sevişme bu gibi dizileri niye yaparlar bilmiyorum. Küçük yaşta çocuklar bunların doğru ya da yanlış olduğu ayırt edebilir mi acaba? Bir gazetede okudum bu onların işi imiş yani rol, okulunu okumuşlar ve hiçbir şey hissetmemişler.:huh: Bunlar uzaylı mı merak ettim hiçte hissedilmicek gibi değil ben şey oldum:w00t: