Aşk-ı memnu ne yaptın sen behlül:))

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sevişme sahnesi ni görmemeize gerek yok gözümüze sokmalarına gerek yok

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Bunlar sevişmeyi bile beceremiyo ya..:D :4:

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
dün aksam kvp yok diye bi bakıyım dedim. bakmaz olaydım daha da izlemem.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bu tür şeylere karşı olsam da kumanda kimin elindeyse yetkili kişi odur. Yani anne ve babalar ya da aile büyükleri. İstemiyorlarsa baktırmasınlar bunları çocuklara.

İnternet herkese açık olduğundan neler neler izliyorlar o çocuklar. Bunun için de bir denetim yok. Aileler bilinçsiz davranabiliyorlar. Kısacası bir şeyleri izlemek isteyen için televizyona gerek yok.

Yine de ben televizyonda böyle şeylere karşıyım. Yetişkin olsak da bizi bozar böyle şeyler izlemek.

Bu arada Kurtlar Vadisi'nde şu kadar adam öldürülüyor, kötü örnek oluyor diyenler var. Bunların amacı da sanmıyorum milleti uyarmak olsun. Diziyi kötülemek için yapılıyor. Orada neden insanları öldürüyorlar iyice bir araştırmak-incelemek lazım.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bence 10 numara bir Sahneydi. Türk Dizilerinde Yapılmış En Güzel Sahnelerden Biriydi . Olaya nasil bakarsan bakın İster Sanat ,ister Estek, ister Erotik . Bence son dereceli Başarıylıydı.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Bence 10 numara bir Sahneydi. Türk Dizilerinde Yapılmış En Güzel Sahnelerden Biriydi . Olaya nasil bakarsan bakın İster Sanat ,ister Estek, ister Erotik . Bence son dereceli Başarıylıydı.

Pehh Başarılıymış :laugh::laugh::laugh::laugh::laugh: Ben Daha iyi oynardım behlülden :tt1::tt1::tt1: :drool::drool::drool:

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

şimdi başarı derken dizinin başarısındanmı bahsediyosun (ki bana göre sevişerek elde edilen reyting hiç bişydir)
yoksa behlülle bihterin o sera gibi bişeyin içinde sevişirken takındıkları pozları mı bahsediyosun
kv toplumu şiddete yönlendiriyo bu ise sevişmeye
ahlak dışı filimler sonderece normalmiş gibi lanse edilmesi düşündürücü bence
alenni bişy yok diyenler merak ediyorum daha ne bekliyolardı
bizamnlar show tv de e manuel flimleri vardı bununda ondan bi farkı yok
o filimler gece ikiden sonra kırmızı nokta adı altında bşlıyodu
(abim izlerdi biz çocuktuk bir bikikere tv ışıgından yakalamıştım:D)
yani illede bi sevişme koyacaklarsa nbilim öpüşme sırasında bıraksalardı neydi öle adam kadını .... töbe töbee:tt2:
kanal d baktıki bunlar iyi prim yapıyo artık toplum alışmış vurdukca vuruyo çarpık ilişkiler uzmanı aydın doğan medaysı iyice azıttı
cinsellik artık ders olarak okularda öğretiliyo bizamnlar bizimkiler gibi dizilerden geldiğimiz dizilerin durumu berbat
cisenllik normal ama bukadar göz önünde olması çok çok anormal
ayrıca gercek askı memnu böyle değildi şu müjde arın oynadığı
diziler bir bir aklımdan geciyoda bir bulut olsamda adam babasının sevgilisini intikam için götürüyo ferhıunde kocasını aldatıyo aside sevişme sahnesi tavan yaptı aşkı memnu ise hiç söylemiyorum adam amcasının karısını amcasının evinde ayak üstü götürüyo bu nasıl bi alem oldu yaw
boşune demiyolar nezamanki bina ve zina çoğalır kıyamet yakındır diye
başımıza kopmasa bari
asıl ilginç olan bu bihterin annesi babası yokmu yaw ailesi falan mutlaka onlarda izlemiştir acaba ne demişlerdir
heyt be bizim kıza bak sanatın zirvesine vurdu :clap::4::4:

metude

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence KanalD'de oynaması, dizide olması gayet normaldi. Neredeyse her filmde var. Her film için bu kadar tepki gösterilse bu sahneleri keserler. Demek ki insanlar meraklı böyle şeylere de ilgi gösterip reytingleri tavan yaptırıyor. Millet izledikçe tvler de yayınlayacaklar. Bunun saati maati yok. Adam istediği saatte yayınlar. Olay senin izleyip izlememende bitiyor. Sen, ben izlemezsek yayınlamazlar. Bu kadar basit.

_Saytun_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
9
valla iyiki seyretmemişim seyretseydim de annemlerle beraber seyrettiğimiz için kapatırlardı :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence KanalD'de oynaması, dizide olması gayet normaldi. Neredeyse her filmde var. Her film için bu kadar tepki gösterilse bu sahneleri keserler. Demek ki insanlar meraklı böyle şeylere de ilgi gösterip reytingleri tavan yaptırıyor. Millet izledikçe tvler de yayınlayacaklar. Bunun saati maati yok. Adam istediği saatte yayınlar. Olay senin izleyip izlememende bitiyor. Sen, ben izlemezsek yayınlamazlar. Bu kadar basit.
olay bizim izleyip izlememek değil, olay çocukların izlemesi veya ailen ile rahat bir şekilde bunu izleyebilmen seni rahatsız etmiyor ise sorun yok, bunları milletimize izlettirip sapık bir millet yarattığımızın farkında değilsiniz galiba, örf adetimize yakışmıyan batılı tarzı sevişme sahneleri bunlar.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bide canım annem var okula giden yaşı küçük bir kızın bir erkeğin evinde kalması ve daha sonra onla bir gece geçirip hamile kalıyor olması ise bundan ahlak bozucu bir dizi olamaz

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Şu sahneyi bi göremedim yaa :(
Bulan felan olursa eklesin foruma :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,133
önceki sayfalara bak romantic

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi de kavak yellenmeleri var :hammer:

:laugh::laugh:
bazı arkadslar izlemeyin sizde diyip çıkıyo ama sorun bu tarz seylerin sanki çok normalmiş gibi herkese empoze edilmesi :hammer:
kavak yellenmeleri basit bi lise dizisi gibi basladı sonra e manuel oldu:hammer:
gecelik 150 bin dolar olayı hiç demiyorum
annem eltim görümcem gibi dizilerde liseli kız hamile kalıyo
artık komedilerde bile cinsellik hep önde bknz çok güzel haraketler bunlar
bir bölümünde rol arkadasını adam yere yatırıp üstüne çıktı ve orda yaş ortalaması çok küçük çocuklarda vardı

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
:laugh::laugh:
bazı arkadslar izlemeyin sizde diyip çıkıyo ama sorun bu tarz seylerin sanki çok normalmiş gibi herkese empoze edilmesi :hammer:
kavak yellenmeleri basit bi lise dizisi gibi basladı sonra e manuel oldu:hammer:
gecelik 150 bin dolar olayı hiç demiyorum
annem eltim görümcem gibi dizilerde liseli kız hamile kalıyo
artık komedilerde bile cinsellik hep önde bknz çok güzel haraketler bunlar
bir bölümünde rol arkadasını adam yere yatırıp üstüne çıktı ve orda yaş ortalaması çok küçük çocuklarda vardı

Peki senin avatara ne demeli Kasma kendini yavrucum..:w00t:

shadowfax_07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İster adam öldürme ister sevişme bu gibi dizileri niye yaparlar bilmiyorum. Küçük yaşta çocuklar bunların doğru ya da yanlış olduğu ayırt edebilir mi acaba? Bir gazetede okudum bu onların işi imiş yani rol, okulunu okumuşlar ve hiçbir şey hissetmemişler.:huh: Bunlar uzaylı mı merak ettim hiçte hissedilmicek gibi değil ben şey oldum:w00t:

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İster adam öldürme ister sevişme bu gibi dizileri niye yaparlar bilmiyorum. Küçük yaşta çocuklar bunların doğru ya da yanlış olduğu ayırt edebilir mi acaba? Bir gazetede okudum bu onların işi imiş yani rol, okulunu okumuşlar ve hiçbir şey hissetmemişler.:huh: Bunlar uzaylı mı merak ettim hiçte hissedilmicek gibi değil ben şey oldum:w00t:

şu hiç bişy hisstemedim olayına bende çok takılıyorum
hani hatırlarmısınız okul diye bi film vardı adı korku ama tam bi sacmalık olan bi filimdi
o filimde okulun müdürü ile öğretmen bi bodrum gibi biyerde kırıştırıyolardı kadın adamın kucağına oturmuştu aadam kadını didikliyodu kadın ay şimdi olmaz falan dediysede adam köprüden önce son çıkıta olduğuunu söyleyip devam ediyodu sonra öğrenci odaya girdi adam ayağa kalktı adamda kumaş keten pantolun vardı düşünün manzarayı artık :D
lan sen etkilenmiyosun ama etkilennen yerlerin belli ediyo kendini D:D:D:D
ayrıca sevişmenin okulu olmaz doğal bişydir o :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
behlül ne biçim isimdir ya, anlamını bilen birisi varmıdır nedir bu behlül türkçe anlamı nedir.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aşk-ı memnu ne yaptın sen behlül:))

başlık çok manidar

behlül artık eski behlül değil orası kesin kendini aştı behlül son bölümde

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya Benim Anlamadığım O değilde :D set de olsa oyunculuk da olsa ne olursa olsun insan o sahneyi çekerken yani birşeyler hisseder ve biri yakışıklı biri çok güzel olan 2 oyuncu bunlar Yani Ben öle bi sahne çeksem bir şeyler hissederim dimi yani?

extra_terrestre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben bu diziyi izlemiyorum bana hicbirsey vermiyor buradaki basligi gorunce actim izledim hicte sasirmadim

zaten dizinin temasi ne ? ask mesk guzel kiz guzel erkek...

niye bu kadar soke oldunuz ki? izleyicinin istedigi de bu degilmi zaten ;)

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ya bu tür diziler yüzünden bu hayat normalmiş gibi aktarılıyor biz çok ahlaklı yaşıyormuşuz ve bunun yanlış olduğu gibi şeyler akatarılıyor.Amaçlarına ulaşmışlar ama sokakta dolanıyorum bi soyunmadıkları kalmış :D