Ask.com toolbar kalkmıyor yardım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UgurABA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Format Factory programını yüklerken yanlışlıkla ask.com toolbarı yüklendi ve açılış sayfası olarak ayarlandı.Toolbarı program ekle kaldırdan kaldırdım ancak açılış sayfası düzelmiyor.Açılış sayfasının ayarlandığım bölüm pasif olarak duruyor herhangi bi ayar yapılmıyor tavsiye bekliyorum.Pc benim olmadığı için internet explorer yüklü :(

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Başlattan Çalıştır'a Girdikten Sonra "Regedit" i Açınız. Çıkan Bölümdeki Sol menüden 2. Öğeyi [HKEY_CURRENT_USER] Tıklayıp Açılan Satırın En Altındaki [SOFTWARE] 'i Seçin.

Daha Sonra [Microsoft] yazan Satırı Açıp, [İnternet Explorer]'ın İçindeki [Main] Bölümünü Seçtikten sonra, Var Olan Adresi İstediğiniz Bir Adresle Değiştirebilirsiniz.
new1rre.jpg

alıntıdır

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Eğer Xp kullanıyorsan şu yöntemide deneyebilirsin.

Başlat > Çalıştır > gpedit.msc > Kullanıcı Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > İnternet Explorer'a tıkla.

Sağ taraftaki pencereden " Giriş Sayfası Ayarları Değişimini Devreden Çıkar" seçeneğini bul ve çift tıkla.

Sonra karşına bir sayfa gelecek.O sayfada "Devre dışı" seçeneğini işaretle ve TAMAM'a tıkla.

Artık Anasayfa'nı değiştirebilirsin...

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Sağolun hallettim.