Aşk Çok Zor Bişey

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bn bi kıza aşık oldum Kıza zorlada olsa açıldım platonik değilmiş.o da bni seviyomuş 1 ay boyunca çıktık daha sonra eski sevgilimi gördm sanki hala onu seviyo gibiydm duygu karmaşası yaşadm çıktığm kıza ayrılmak istediğimi söyledim.Kız ilk önce istemedi sonra uzak olmana dayanamam dedi kabul etti.Ama eski sevgilimi sevmediğimi çıktığm kıza deli gibi aşık olduğmu geçte olsa anladm ayrıldığmz gün perşembeydi cumartesi onu sevdiğimi tekrar barışmak istediğimi söyledim bna kırgın olduğnu ama hala sevdğini daha sonra barışa bileceğimizi söyledi.Bnde tamam dedim pazartesi günü herşey normal di ama kız konuşmuodu benim le.Salı günü onu bi arkadaşımla gördm çıkıolarmış onu öğrendim beynimden vurulmuşa döndüm hatta bi ara intiharı düşündüm ama vazgeçtim.onu hala seviorm ama keşke bna başkasıyla çıkabiliceğini daha önce söyleseydi ondan duysaydm belki daha az üzülürdüm.:(

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim elindeyken kıymetini bilmeliydin... Ama kızın yaptığı da yanlış eğer seviyorum ama kırgunıp deyip 3 gün sonra bir arkadaşınla çıkıyorsa kızın ve o arkadaşının karakterine kalmış birşey... İkisini de takma derim... Hele intihar falan düşündüm demişsin; Saçmalama! Değmez...

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
normal mi sence kızın yaptığı ? tabi onu suçlamıorm bununla

Aşık olanlar çok iyi bilir aslında bnim yaşadıklarımı herkes aşk da acı çekmiştir azda olsa çokta olsa çekmiştir

desende_asi

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Kardeşim kızın yaptığı normal değil ama senin yaptığın da normal değil... Eski sevgilin muhabbetinde saçmalamışsın kusura bakma... Bir anlık hevesin yada yanılmanın nelere mal olduğunu gördün... Sonuç her ne olursa olsun burdan iyi bir ders çıkarırsın... Bana sorarsan o kızı da takma artık kafana... Bu saatten onra ben olsam geri gelse de yeniden başlamam yani... Unut gitsin...

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Haklısın kardeşim dediğini denicem dertleşmek iyi geldi saol

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Sizin aşklarınız paçavradan farksız olmuş.Ne bir kıymet var ne bir düşünce var.Aşk zannediyorsunuz o basit duyguları.O bunla çıktı ben şununla çıktım ayrıldık öyle oldu böyle oldu... Bu ne?

karay

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bravo cutterx tam benim söyleyeceklerimi ağzımdan almışsın.
Sen bu kısa süren ve bir türlü sahip çıkamadığın gönül ilişkisini aşkla nasıl kıyaslayabiliyorsun Reasta. İntihardan falan bahsettiğine göre daha aşık olmamışsın sen.
Eğer gerçekten ona aşık olsaydın sahip çıkardın aşkına, kaybetmezdin.
Sen ben ayrılmak istiyorum dedikten sonra, bir başkasıyla birlikte devam kararı almış olması onun yanlışı değil, senin sevmeyi bilmemenden kaynaklanıyor.

Eğer dikkate alacaksan benden sana küçük bir tavsiye: Aşk kaşa göze, boya posa vurulmak değildir; kendi yüreğine, sevgi için atan bir yürek daha eklemek ve ona nefes aldığın sürece sahip çıkmaktır.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
peş peşe mesaj yazmayalım lütfen
aşk zordur evet...

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
tamam hatamı kabul ediyorum ama kız bana dediki(ayrıldıktan sonra) bn birini sevdiğimde ilk sana söylicm merak etme sana dürüst olucm ve sana bişeyler hissedicm dedi o yüzden kırgınım

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
aşk ve çıkma kelimeleri yanyana hiç hoş durmuyor.Benim lügatımda ''çıkma'' diye bir tabir yoktur.Olanlara da saygım vardır.

Aşk kabuk bağlamış bir yara gibidir.ooynadıkça canın yanar aynı zamanda haz alırsın.

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
aslında bnde çıkma demem ama bu aralar dilime takıldı çıkma soğuk gelio insana

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kızı sevdiğine şüphe etmişsin bu demek oluyorki kıza aşık değilsin sadece bi bağ var aranda ve bu sevgiden öte bişey değil dert etme çabuk geçer.Eğer aşık olsaydın gözün kimseyi görmez, kapısında yatıp kalkan biri olurdum

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
eski sevgilimden ayrılmadan bu kızı sevmeye başladm o yüzdn diye tahmin ediorm yada bi suçluluk duygusu nedeniyle öyle oldu :wink:

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Çünkü bn eskiden kızlarla eğlencesine çıkıodm yanlış olduğunu yeni anladm.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
ReasTa sen kaç yaşındasın merak ettim..
Hani yaşın küçükse herhalde daha gerçek aşkı görmemişsin.
Sizin gençlikte bu vakalar az olmuyor değil..
Okulda da aşktan geçilmiyo..Bir gün hepsini toplayıp aşk nedir mi anlatsam bilmiyorum ki:)Gençler olmadık şeyler kalkışıyorlar..

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
üniversite 3.sınıftayken aşık olduğumu sandığım için kendimi mecnun yerine koyup okulu boşlamıştım.bir buçuk ay hiç evden çıkmadım.hatta yatak nemden dolayı halıyla birlikte yere yapışmıştı,taşınırken spatulayla kazıdık :)

ama sonra farkettim ki, bazı şeyleri hissetmek için kendimizi zorluyoruz.okuduğum bir kitaptan da düşüncelerimi geliştirerek o hastalıklı durumdan kurtuldum çok şükür.Ve şu an tam istediğim gibi biriyle tanıştım evlenmeyi planlıyoruz.Ama o anki yaptıklarım yüzünden 7 yıl oldu üniversite bitmedi.Gerçi pişman değilim yaşanması gerekiyordu ki yaşandı.Ayrıca çok büyük bir ders oldu bana.

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
yaşım 21 birader okul arıyosan ne tür istiosan bizim semt den örnek veriyim hemen ama zannetmiorm sni dinlesin yaşımı küçük zannetmen ise normal karşılıorm

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aşk gibisi varmı:)
Gelip geçici bişey olsada sonradan yerini bıraktığı sevgiyi hiç birşeye değişmem:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aşk diye bişey yok ben bunu bilirim..:)

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
neden büyük bi acı mı yaşadın yoksa hep eğlencelik kızlarla mı takıldı:flowers:

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
en güzeli aşık olmamak. aşk olduğun kişi yanındayken herşey güzelde olmadığı zaman hayat zindan oluyo.tadında bir sevgi en güzeli. aşka kadar götürmicen olayı.gerçi bu sana bana kalmş bişey değil oldnmu oluyosn işte.neyse arkdşm anlıyorm wala senin halinide.başka birisyle çk oylancak bişilrn olur acın biraz hafifler

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
valla eskisi gibi birisiyle oyalanmak içimden gelmio be kardeşim eski isteklerim eğlence kaynaklarım şimdi anlamsız gelio çabuk sıkılıorm :(

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Neyse bu gece bn erken yatıorm yarın yazmaya devam ederim herkese ii geceler

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
lan sen kıza ayrılalım diyosun durduk yere sonrada kız nedenbaşkasıyla çıkıyo diye üzülüyorsun bu nasıl mantık
başka kız için terk ediyosun bee neymiş eski kız arkadasına askı depreşmiş ama yanına gidince değilmiş pardon hadi barışalım diyosun diğer kıza
olurmu bu
seninki aşk falan değil seninki düpedüz yanlız kalma korkusu yada terkedilmeyi hazmedememe
iyi yapmış aferin kıza bende olsam aynısını yapardım sana beter ol
aşkı sevgiyi ne sanıyosunuz ben anlamıyorumki
aşk birini karşılıksız çıkarsız öylece sevebilmektir herhaliyle benimsemektir
heran aklındadır dışarda bişy yemek istesen o aklına gelir kendi sparişin gelmeden onada paket yaptırırsın birini seviyosan tabaktaki son lokmayı her daim ona bırakırsın almazsın ol alsın diye
bi glüşü bi bakışı etkiler uzun bacakları değil
aklından hiç çıkmaz aldığın nefeste o gizlidir o zeni istemese bile bigün biyerlerde mutlu olduğunu bilmek senide mutlu eder yanındaysa emek verirsin çabalarsın bir olursun sen ben kalkar biz olursunuz sevgi aşk budur
bu kalsın ben diğerine bi bakiim gelim olmazsa dönerim demek değildir
döndüğündede yerinde bulamayınca hayıflanmak delikanlı işi değildir

serin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aşk veya başka bir şey elimizden çıktıktan sonra onun değerini anlıyoruz O yüzden bırakın genç anlasın yaşasın Ögrensin herkes bu süreçlerden geçmiyormu???

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aşk veya başka bir şey elimizden çıktıktan sonra onun değerini anlıyoruz O yüzden bırakın genç anlasın yaşasın Ögrensin herkes bu süreçlerden geçmiyormu???

Belkide öğrenmem gerek gerçekten.Croft bu arada arkadaşım bi psikolojik danışmana başvurdum o da bu yaşlarda henüz ergenlik döneminin bitme aşamasında bu tür olayların olabiliceğini söyledi