Aşık oldum sanırsam

starshifter

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sınıfta bir kız var ve ondan hoşlanıyorum. Fakat bu kızın etrafı bizim sınıftaki abazalar tarafından çevirili durumda. Ve bunlar hergün kıza ego pompalıyorlar.Lütfen bana yardım edin bu kızla birşeyler yaşamak istiyorum birkaç kez konuştum dersle alakalı vs ama kız beni o ego pompacısı gruptan görüyor kıza farklı olduğumu göstermek istiyorum.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Ağır abi ol. Laga luga şakalar yapma. Onlar kıza laubali iken sen uzak dur. Arada laf at, takıl yani ama laubali değil ince espiri şeklinde (:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
çık kıza direk de senden hoşlanıyorum bişeyler yaşamak istiyorum diye ama dikkat et yanlış anlamasın

agenel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kasma kendini ağırdan sat. ve herşeyden önemlisi KONUŞ

YST

Asistan
Reaksiyon puanı
2
şahsi fikrimdir ; sakın konuşma unutmaya çalış bence
diyelim ki konuştun mevzu olumlu bir yönde gerçekleşti ve kızla bir şeyler yaşamaya başladınız her ilişkide olduğu gibi saçma bir sebeb yüzünden kavga edebilirsiniz hatta ayrılabilirsiniz bunun neticesinde eğer kıza aşık olduysan okula gitme isteğin sıfırın altına inecektir okuldan soğuyacaksındır , dersler yalan olur yani hayatının geri kalanını kötü etkileme ihtimali iyi etkileme ihtimalinden daha yüksek o yüzden konuşma boş ver unut ....

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
şahsi fikrimdir ; sakın konuşma unutmaya çalış bence
diyelim ki konuştun mevzu olumlu bir yönde gerçekleşti ve kızla bir şeyler yaşamaya başladınız her ilişkide olduğu gibi saçma bir sebeb yüzünden kavga edebilirsiniz hatta ayrılabilirsiniz bunun neticesinde eğer kıza aşık olduysan okula gitme isteğin sıfırın altına inecektir okuldan soğuyacaksındır , dersler yalan olur yani hayatının geri kalanını kötü etkileme ihtimali iyi etkileme ihtimalinden daha yüksek o yüzden konuşma boş ver unut ....

Abi ne kadar karamsarsın öyle :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Seviyorsan ağlatma,
Sevmiyorsan aldatma,
Ne olursun Allahım,
Sevmeyeni yaratma...

:)

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Her şeyden once sakın ol ve dunyadaki tek erkekmışsin gibi davran :D O ne kadar egoistse sende okadar havalı ol. Biyerde mutlaka işe yarar.Kendimden biliyorum:D

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bu aralar sdn de amma çok aşık olan var yahu aşık olan içini sdn ye döküyor yav aşık olmak sevmek çok güzel bir şey ama bide karşılığı olmadımı o zaman vay haline YST kardeş haklı galiba bencede uzak durup okulunu bitirmen daha mantıklı diye düşünüyorum

EnginneRmz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bakk tecrübe konuşuyo hafiften ulaşılmaz olcaksın..kendince havalı egosu yüksek ve ağır takılcaksın..ama bunları yaparken arka planda olma belli et kendini..rahat konuş gevşek davran..unutma bak her şekilde kaçan kovalanır

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Bende :/

45190_504095196292951_976068382_n.png

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
boşver aşkı sakın öyle bir hata yapma aşık olupta eğlen dalgana bak aşk meşk eskidendi şimdi moda eğlenmek dalgasına takılmakmış öyleymiş yıl olmuş 2013 ne aşkı ne sevgisi bu devirde aşık oldum diyen adama gülerler

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
böyle durumlar için taktiği veriyorum genç dikkatli dinle. iyi uygulanırsa mucizelerini görürsün. hani devamlı bu hatuna gaz veriyorlar bir yerlerini kaldırıyorlar ya sende o gruba dahil olduğun için şu an onun için sıradansın. farkedilmek için ve onun sana ilgi duymasını sağlamak için yapman gereken onu sallamamak. sallama dediysek embesil gibi çekip gitme. millet ona gaz verirken sen laf sokuştur. millet arkasında dolaşırken onun gözünün önünde ol ama onunla ilgilenme. ona sıradan biriymiş gibi davran. olası yan etkileri : kızın eğer karakteri biraz zayıfsa onu pohpohlayanlardna birini tercih edecektir ve sen sap gibi ortada kalacaksındır . acı ama gerçek :D

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
neden seni secsin,

bence

bir hatta birden fazla neden yarat

bu kizin seni secmesi icin

en iyisi birilerini bul

senin hakkinda olumlu informasyonu kiza belli bir dozda pompalasinlar

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Ağır abi ol. Laga luga şakalar yapma. Onlar kıza laubali iken sen uzak dur. Arada laf at, takıl yani ama laubali değil ince espiri şeklinde (:

hocam o taktik yalnız filmlerde tutuyor. laga luga yapan şaklabanlardan biri kesinlikle kızı kapacaktır. ahan da buraya yazıyorum. gitti kız.:)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Yok be abi. Ama kız uçuksa, hahara hihiri ise dediğin doğru.

sunelan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çifte şans oynuyorum :D ama yüksek ihtimal alt olacak bu maç

matter33

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kızın yanında değişme kendin ol.