Aryond a27 vs Acer kg251qf

Aryond vs Acer

• Aryond

• Acer

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mostrafael

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar öncelikle. Fps oyunlar için hangi monitörü tercih ederdiniz. Aryond 27 inç 1080p 240hz va panel bir monitör. Ve input lag değeri yaklaşık 20. Acer ise 24.5 inç 1080p 144hz tn panel. 27 inç 1080p ve 24.5 1080p arasında 24.5 inç benim için daha iyi. Aryond ise 240 hz olması avantaj iken va panel olması input lag değerini 20lere dayandırıyor. Acer için input lag değerini bilmiyorum ama 10dan azdır diye tahmin ediyorum. Sonuç olarak kararsızım yardımlarınızı bekliyorum. Son olarak tavsiyelerinizi nedeniyle birlikte yazmanızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
TN panel almak artık bana göre mantıksız. VA ve IPS panellerin tepkime süreleri epey gelişti. Profesyonel oyuncu da değilseniz farkı anlamanız pek mümkün değil. O yüzden görüntü kalitesi de önem taşıyor. Bu ikisi arasından Aryond öneririm.

mostrafael

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
TN panel almak artık bana göre mantıksız. VA ve IPS panellerin tepkime süreleri epey gelişti. Profesyonel oyuncu da değilseniz farkı anlamanız pek mümkün değil. O yüzden görüntü kalitesi de önem taşıyor. Bu ikisi arasından Aryond öneririm.
Teşekkür ederim yorumunuz için. input lag değerinin 20 olması ghosting tarzı sorunlar yaratır diye korkuyorum. Bu tarz yorumlar okudum çünkü bu monitörle alakalı.