byndr
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 6
Artık yeter diyorum.
Ban bu yazılımları arabalara benzetiyorum.
Mercedes - Ford -Huyundai- renault- Tofaş gibi
Bir Fransız ata sözü vardır ( BEN UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM)
Bazıları bu yazılımları bedava verirken bazıları yıllardır Taviz vermiyor.
Kaspersky herkes tarafından kabul edilmiş bir yazılım. Sistemi kasıyor deniliyor.
Ne lazım ozaman güçlü sistem lazım. Nasılki Mercedes pahalı olup Bütceyi kasarsa
oda zayıf sistemleri kasar. Mercedese binmek rahattır güvenlidir.
Kaspersky de öyle ama Nasılki Mercedese almak için zengin olman gerekiyorsa iyi antivürüs kullanmak
içinde güçlü sistem gerekir.
Biz Hacı Murat'a biniyoruz sonrada az yaksın. güvenli olsun(Teneke gibi kaporta var)
Olamaz arkadaşlar. Butün arabalar bir şekilde bizi biryerlere götürüyor. İşimizi gçrüyor.
Antivirüslerde böyle. Bir şekilde koruma sağlıyor.
Ama biri net bir şekilde koruyor diğeri işte öyle koruyor.Ama yinede koruyor.
Bu günlerde Avira revaçta . ama dün bir türlü güncelleme yapamadım.Bazı Anti virüs proğranlarını içi
reklam dolu.
Önemli olan bir mamülü alırken verdiği servis hizmetidir.Servis hizmeti, iyi olmazsa o malıdan hayır gelmez
Süper bir virüs programı olsada beni 3-4 saat güncellemeden mahrum etse o virüs programının hiçbir
değeri yoktur. Bazı virüs programları Win 7 ile uyum bile sağlamıyor.
Microsoft RC sürümü için tarih verdi. Peki kaçtane virüs proğramı üreticisinin sitesinde
Win 7 yi destekler yazıyor.
İndirme sitelerinde Virüs proğramının Özellikleri yazıyor. Bence herkes kullandığını değilde
hak edeni tavsiye etmesi gerekir.
Tavsiye eden neden tavsiye ettiğini Diğerlerinden üstün yönlerini ve tavsiye etmediği yazılımları
neden tavsiye etmediğini dez avantajlarını. Tavsiye ettği virüs proğramının avantajlarını
kanıtlayarak tavsiye etmelidir.
Kafasına göre kimse tavsiyede bulunmasın
Ben hiç bir virüs proğramını Tavsiye edemem. Herkes sisteminin götüreceği ve internetti kullanma
durumuna göre virüs programı seçsin.
HER ŞEY İNSANIN KENDİNDE BAŞLAR İNSANIN KENDİNDE BİTER
Ban bu yazılımları arabalara benzetiyorum.
Mercedes - Ford -Huyundai- renault- Tofaş gibi
Bir Fransız ata sözü vardır ( BEN UCUZ MAL ALACAK KADAR ZENGİN DEĞİLİM)
Bazıları bu yazılımları bedava verirken bazıları yıllardır Taviz vermiyor.
Kaspersky herkes tarafından kabul edilmiş bir yazılım. Sistemi kasıyor deniliyor.
Ne lazım ozaman güçlü sistem lazım. Nasılki Mercedes pahalı olup Bütceyi kasarsa
oda zayıf sistemleri kasar. Mercedese binmek rahattır güvenlidir.
Kaspersky de öyle ama Nasılki Mercedese almak için zengin olman gerekiyorsa iyi antivürüs kullanmak
içinde güçlü sistem gerekir.
Biz Hacı Murat'a biniyoruz sonrada az yaksın. güvenli olsun(Teneke gibi kaporta var)
Olamaz arkadaşlar. Butün arabalar bir şekilde bizi biryerlere götürüyor. İşimizi gçrüyor.
Antivirüslerde böyle. Bir şekilde koruma sağlıyor.
Ama biri net bir şekilde koruyor diğeri işte öyle koruyor.Ama yinede koruyor.
Bu günlerde Avira revaçta . ama dün bir türlü güncelleme yapamadım.Bazı Anti virüs proğranlarını içi
reklam dolu.
Önemli olan bir mamülü alırken verdiği servis hizmetidir.Servis hizmeti, iyi olmazsa o malıdan hayır gelmez
Süper bir virüs programı olsada beni 3-4 saat güncellemeden mahrum etse o virüs programının hiçbir
değeri yoktur. Bazı virüs programları Win 7 ile uyum bile sağlamıyor.
Microsoft RC sürümü için tarih verdi. Peki kaçtane virüs proğramı üreticisinin sitesinde
Win 7 yi destekler yazıyor.
İndirme sitelerinde Virüs proğramının Özellikleri yazıyor. Bence herkes kullandığını değilde
hak edeni tavsiye etmesi gerekir.
Tavsiye eden neden tavsiye ettiğini Diğerlerinden üstün yönlerini ve tavsiye etmediği yazılımları
neden tavsiye etmediğini dez avantajlarını. Tavsiye ettği virüs proğramının avantajlarını
kanıtlayarak tavsiye etmelidir.
Kafasına göre kimse tavsiyede bulunmasın
Ben hiç bir virüs proğramını Tavsiye edemem. Herkes sisteminin götüreceği ve internetti kullanma
durumuna göre virüs programı seçsin.
HER ŞEY İNSANIN KENDİNDE BAŞLAR İNSANIN KENDİNDE BİTER