Artık UFO'lara inanıyorum

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HZ Muhammed (s.a.v) Efendimizin hürmetine 18.000 alem yaratıldı ve bu dünya HZ Ademden bu güne kadar, halk olarak gelmiştir ama şu yeryüzünde cinleri bile göremiyorsak kim bilir başka alemlerde görünür neler neler var elbet .varlığını bildiğimiz ama göremediğimiz canlılar gibi diğer alemlerde görünür neler var acabaaa çok derin bir konu

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cahil olduğunuzu bu kadar belli etmeyin, adamlar yıllardır bunun için uğraşıyor. Bunca alem Adem in soyu üzerine oluşmadı.

Bence de belli etmeye gerek yok bunca alem adem oğlu için oda HZ.Muhammed s.a.v efendimizin hürmetine ALLAH (C.C) HZ MUHAMMED S.A.V'me sen olmasan diğerlerini yaratmazdım demiştir.

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Konuyu din ve inaçlar ile cevaplamaya devam edersek işin içinden çıkamayız.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bilimle cevap bulmanın imkansız olduğu bir konu olduğu için olsa gerek :)

bilimin en büyük handikapı evrene ateist gözlükle bakmakta direnmesinden kaynaklı. bütün uzay bilimi belgeselleri ateizm propagandasından geçilmiyor. gına geldi artık.

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu din ve inaçlar ile cevaplamaya devam edersek işin içinden çıkamayız.

bilimle de işin içinde çıkılmaz neden sonuç. ilişkisinin uç noktası islam dinidir bu yüzden böyle bir yorum yaptım.Genelde herkes ateizim üzerinden yürür ve bilime bağlamaya çalışır ama konunun bilgi amaçlı olması için dinler şart :)

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mantık yani beyin bazı şeyleri kabul etmez neden sonuç ilişkisini çıkarmak için kestirip atar ama kalbe bakmak lazım bilimi çıkarıp dini hareketlerle araştırmak lazım

ios8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siriusufo.org bu site türkiye ufo federasyonunun resmi sitesi buradan bir ton belge ve resim bulabilirsiniz sitenin esrarengiz bir teması var ve her zaman güncel genelde hep orayı takip ederim

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
İnsanlar inanmak istediği her şeye inanır. İnanç ise kanıtlanamaz. Bilim ile de kanıtlanamaz. Biz çok şey bildiğimizi sanıyoruz, çünkü bildiğimiz her şeyi biiliyoruz. Bilmediklerimizi de bilemediğimiz için, ne kadar bilgisiz olduğumuzu bilmiyoruz. Binlerce sene önce yaşayan insanlarda öyle sanıyorlardı. İnsanlar her zaman gördüklerini değil, görmek istediklerini görürler. Gerçekleri göremeyiz, gerçeğe bakarak hayal görürüz. İnanmak ise insanlarda var oupta, hayvanlarda olmayan tek özellik veya yetenek. Bir şeye inanmak için de inançlı olmak gerekmez. İnançsız olduklarını iddia edenlerde bir şeylere inanırlar. Kimi parayla her şey satın alınabileceğine, kimi Ufo (Bilinmeyen uçan çisim) lara, başkaları da başka birşeylere inanır. İsteyen istediğine ve istediği gibi inanmakta hürdür, ama ben o şeylere inanmıyorum. 14-15 yaşındayken inanırdım.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
31.jpg

bu var demek ki varlar.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[video=youtube;hqHfvnsdfiY]https://www.youtube.com/watch?v=hqHfvnsdfiY[/video]

Ben de inanmazdim, ama cübbelinin dediklerinden sonra kestirip atilacak bir olay degil.

Million

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Düşünsenize koskoca bir evrendesiniz bu evrenin sınırlarını dahi bilmiyosunuz.Bizzat gidip koşullarını incelenen kaç gezegen var ? Bir elin parmak sayısını geçiceğini sanmam.Daha okyanusun en diplerine bile erişebilmiş değiliz ve oralarda yaşayan binbir çeşit canlı olduğunu öğreniyoruz.

Dünya koşullarında oluşabilecek tüm durumları ele alalım.Bunların diğer gezegenlerde olabileceğini ve daha değişik extrem koşullara adapte olmuş canlıların olabileceğini düşünelim.Ya insan bunlar karşısında %1 milyon başka canlılarda var demez mi ?

Ayrıca bu bahsettiğimiz uzaylılar belki de bize benzeyen ne biliyim yürüyen gören vs.canlılar olması gerektiğine kendimizi bu kadar şartladığımızdan bize imkansız geliyordur.Bak bu olabilir evet belki bizim gibi konuşan başka canlı yok ama kendilerine ait iletişim şekli olan canlılar kesin var abi.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Bakın dünyadan biraz daha fazla yaşam imkanına sahip dünyadan 1.6 kat daha büyük ve biraz yaşlı gezengen bulundu tee 1400 ışık yılı uzaklıkta. Bunca evrende sadece insanlar bulunmaz, bulunamaz.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ışık yılı mesafelerinin de böyle herşeyde basitçe dile getirilmesine hasta oluyorum he. sanki 1400 km den bahsediliyor. ışık yılı ötedeki bişeyi nasıl görüyor da bir de bişeyler saptayabiliyorsun arkadaş? ben burdan el feneri yakıyorum gökyüzüne, 1400 ışık yıl sonra görünüyor o gezegenden. dünya yılıyla da hesaplanmaz bile. 1400 çarpı 10.000.000.000.000 dünya yılı eşittir ne ediyor? yani baya bir yakın hani :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
ışık yılı mesafelerinin de böyle herşeyde basitçe dile getirilmesine hasta oluyorum he. sanki 1400 km den bahsediliyor. ışık yılı ötedeki bişeyi nasıl görüyor da bir de bişeyler saptayabiliyorsun arkadaş? ben burdan el feneri yakıyorum gökyüzüne, 1400 ışık yıl sonra görünüyor o gezegenden. dünya yılıyla da hesaplanmaz bile. 1400 çarpı 10.000.000.000.000 dünya yılı eşittir ne ediyor? yani baya bir yakın hani :D

Işık hızında düşün. :P

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Işık hızında düşün. :P

düşünemiyorum bile hocam. kayışı sıyıracam. yani o gezegende hava yada su bulunmasını geçtim, bin dönüm arazide denize sıfır villa verseler bana, uzay gemisine atlayıp yola çıksam, gemi saatte 100 bin kilometre hızla gitse, ortalama 10 milyon katrilyon yıl sonra varıyorum. :D

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
düşünemiyorum bile hocam. kayışı sıyıracam. yani o gezegende hava yada su bulunmasını geçtim, bin dönüm arazide denize sıfır villa verseler bana, uzay gemisine atlayıp yola çıksam, gemi saatte 100 bin kilometre hızla gitse, ortalama 10 milyon katrilyon yıl sonra varıyorum. :D

O zamana kadar evrenden eser kalmaz hocam. :D

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876

Gidilmesi çok basitmiş gibi söylediğimi nereden çıkardın acaba?

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Allah alemler yaratmıştır ve bizim görüp bilemediğimiz birçok varlık vardır cinler dabbe yecüc mecüc gibi.Cübbelinin sohbetinde dinlemiştim Allah meleklerin zikir edebilmesi için bile bi alem yaratmıştır yani bir çok bilmediğimiz şeyler var ki videosu da var adam açıklamış.

sagme

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Koca galaksi vardır elbet bir yerinde bir şey :)