- Reaksiyon puanı
- 493
başka insanın hayatını karartanın yaşaması bence hiç adil değil.verir demedim zaten. ama idam da ağır olur bence
başka insanın hayatını karartanın yaşaması bence hiç adil değil.verir demedim zaten. ama idam da ağır olur bence
göze göz dişe diş. can alirsa canini alsinlar. tecavüz ediyorsa ona göre cezalandirsinlar.başka insanın hayatını karartanın yaşaması bence hiç adil değil.
Tecavüz edene tecavüz mü etsinler? [emoji14]göze göz dişe diş. can alirsa canini alsinlar. tecavüz ediyorsa ona göre cezalandirsinlar.
yok beTecavüz edene tecavüz mü etsinler? [emoji14]
Bence iyi bir ceza caydiriciligi yüksekTecavüz edene tecavüz mü etsinler? [emoji14]
Ceza evlerinde bununla ilgili infazcı gruplar mevcut hem. Özel koğuşlar da ayarlanırsa olur bu iş.Bence iyi bir ceza caydiriciligi yüksek![]()
Sen demedin mi? kana kan, dişe diş diye.yok behadım iyidir işte. alakalı cezalar olsun birbiriyle ki anlayabilsin durumu az çok
ülkemizde her türlü yaratık var, o da bulunurSen demedin mi? kana kan, dişe diş diye.
Kan tamam da, dişleyecek midesiz zor bulurlar. [emoji14]
çok haklı burada işte hakim ve savcılar dikkatli olmalıİftira durumlarının dikkate alınması lazım.