Artık bıktım

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Eskiden çok rahattım. Ticaret yok, ilk topladığım sistemim var, dolandırılmamıştım ve stresli değildim artık sabah kalkınca ürün aldığım kişiler engellemiş mi diye bakıyorum ilk.. Ticaretten her şeyden soğudum güvendiğim kişiler borçlarını ödemiyor artık dolandırılmaktan sahtekarlardan bıktım rahat bi hayat sürmek istiyorum fakat bırakırsam derslerime yoğunlaşmam gerekicek ben hayatımı ticarete göre ayarladım cidden artık her şeyden bıktım.

Ruh halimi anlatmak gerekirse;

Reaksiyon puanı
3,029
Keşke hepimiz geriye gidebilsek :( Artık tek yapabileceğimiz daha ileri gidip sonuçları görmek.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Başlığı okuyunca dolandırıldın sandım, öylede olmuş. Kimseye güvenmeyeceksin borç vermeyeceksin adam senden birşey alıyorsa önce parasını al sonra ürünü yolla. İşine gelen alsın işine gelmeyen almasın.

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Eskiden çok rahattım. Ticaret yok, ilk topladığım sistemim var, dolandırılmamıştım ve stresli değildim artık sabah kalkınca ürün aldığım kişiler engellemiş mi diye bakıyorum ilk.. Ticaretten her şeyden soğudum güvendiğim kişiler borçlarını ödemiyor artık dolandırılmaktan sahtekarlardan bıktım rahat bi hayat sürmek istiyorum fakat bırakırsam derslerime yoğunlaşmam gerekicek ben hayatımı ticarete göre ayarladım cidden artık her şeyden bıktım.

Ruh halimi anlatmak gerekirse;
İyi durumda olanımız yok ki zaten ☹️