Artes I9701ips Tablet PC

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Deneyimlerime göre bir tabletten karşılayabileceğiniz birçok ihtiyacınıza cevap verecektir. Fiyatına göre yeterli ve iyi diyelim.

darrenjonas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deneyimlerime göre bir tabletten karşılayabileceğiniz birçok ihtiyacınıza cevap verecektir. Fiyatına göre yeterli ve iyi diyelim.

Siz kullanıyor musunuz? Oyunlarda takılma felan yapıyor mu acaba? Kasası nasıl çin malı sonuçta düzgün bir şey mi?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Evet Çin malı, fakat Ipad'in çakması olarak tasarlandığı için, başta ekranı olmak üzere, özellikleri fiyatına göre gayet iyi sayılabilir. Dokunmatik algılaması ve işlem hızı oldukça iyi. Ayrıca görüntü kalitesi olarak de beni şaşırttığını söylemeliyim. Kasa olarak da "ucuz" tablet sınıfına göre kaliteli bile sayılabilir. Dışarıdan bakanlar Ipad olduğunu zannedebilirler. :)

darrenjonas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Çin malı, fakat Ipad'in çakması olarak tasarlandığı için, başta ekranı olmak üzere, özellikleri fiyatına göre gayet iyi sayılabilir. Dokunmatik algılaması ve işlem hızı oldukça iyi. Ayrıca görüntü kalitesi olarak de beni şaşırttığını söylemeliyim. Kasa olarak da "ucuz" tablet sınıfına göre kaliteli bile sayılabilir. Dışarıdan bakanlar Ipad olduğunu zannedebilirler. :)

Hmm çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için en uygun 448 TL ye buldum bir siteden havaleyle. Herhalde alırım işimi görür ya ipad1'in ikinci ellerine baktım fiyatları 450-500 ama alınmaz herhalde daha Bu iyi bir tablet :) Yalnız internette neredeyse hiç kullanıcı yorumu bulamadım doğru dürüst. Sadece Onda Vi90 a benziyor diyorlar. Onun fiyatı da 500 civarında.