ARMA 3'in yeni görselleri göz alıcı...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Dünyanın en gerçekçi savaş simülasyonu olarak lanse edilen ARMA 3, göz alıcı grafikleriyle de biliniyor. ARMA 3'ün yeni yayımlanan ekran görüntüleri ise bu muhteşem grafikleri gözler önüne sermeyi başarıyor. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri ARMA 3'ün ekran görüntüleri ile baş başa bırakalım.

galeri_31.jpg

galeri_32.jpg

galeri_33.jpg

galeri_34.jpg

galeri_35.jpg

galeri_36.jpg

Arma İçin Kişisel Yorumum

Arkadaşlar sıkı bir Arma II oyuncusu olarak yazıyorum bunları. Gerçek anlamda oynayanlar bilirler zaten. Arma serisi tam bir askeri simülasyondur. Oynadığım en iyi fpsler arasında yer alır. Cod veya BF serisi gibi değildir. Onların yeri ayrı bu oyunun yeri ayrı tabi. Bu oyunda kilometrelerce büyüklükte haritalarda oynuyorsunuz. Bazen 3-4 kilometre yürümeniz tempolu koşuş yapmanız lazım. Oyuna ilk girdiğimde kontroller kısmına bakınca ağzım açık kaldı diyebilirim. Çünkü her bir ayrıntı için kısayol var silahı normal tutmaktan, yan tutmaya açılı tutmaya yere eğilme çömelme etrafında dönme dürbünle ateş dürbünün üstünden nişan alma silahı yere kurma bunların yüzlercesi mevcut sadece aklıma gelenler bunlar. Ama Arma II 'nin tek sorunu yüksek grafik istemesi. Yani ayarları düşürünce 0 kasma ile oynuyorsunuz ama hiç bir zevki kalmıyor. Neyse toparlayacak olursak grafikleri iyi ama fazla sistem istemesi dışında tam bir askeri simülasyondur. Meraklısı olana duyrulur.
:cool:

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
COD BF ne ki ARMA yanında hele COD tam bir bebe oyunu gibi kalıyor.Harika bir oyun , oyun mu desek konu yanlış yerde :)

TBM

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
358
arma 2 yi oynayamadım çünkü pc kasıyor sistem iyi olmasına rağmen,oyun ilk olarak araçların orada başlıyor ve ne yapılacak anlayamadım

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
:) Arma III'e Ace mod entegreli gelirse tadından yenmez. He en önemli kısmını söylemedim. Oyunda kendi senaryonuzu yazıp oyuna ekleyebiliyorsunuz...

Arma II Ace Mod Sniper Sahnesi...

[video=youtube;LTBvPn19g98]http://www.youtube.com/watch?v=LTBvPn19g98&feature=related[/video]

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Cok guzel oyun ARMA2 opertion arrowed ide oynadim gercekten cok guzel oyun yapiyorlarki ARMA 3de onlardan daha iyi olucaktir diye dusunuyorum..
Resimleri onu gösteriyor.
Arma serisi oyundan cok simulasyon..

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[video=youtube;qhb44o4Dd48]http://www.youtube.com/watch?v=qhb44o4Dd48[/video]

gözüme fiziklerin biraz dengesiz olduğu çarptı...

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Cok guzel oyun ARMA2 opertion arrowed ide oynadim gercekten cok guzel oyun yapiyorlarki ARMA 3de onlardan daha iyi olucaktir diye dusunuyorum..
Resimleri onu gösteriyor.
Arma serisi oyundan cok simulasyon..

Evet ArmedAssaultTurkiye sitesindeki arkadaşlarda Arma için bordo bereli tim yapmıştı. Oyunun bir diğer özelliğide geliştirilip düzenlenebilir olması. Her mesajda bir özelliğini saysam :D 20-30 sayfa çıkar herhalde :D

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet samilcan ben genelde berzekte oynuyordum multiplayer olarak zevk veriyor oyun sIkIlmIyorsun buda oyunu dahada cok zevkli kiliyor..Arma serisi anlatmayla bitmez orada sana katiliyorum..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
ArmedAssaultTürkiye Pkk Operasyonu

[video=youtube;0Uvv99xEbw0]http://www.youtube.com/watch?v=0Uvv99xEbw0[/video]

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Umarım ARMA 3 modlar erken gelir. PKK operasyonu yapmak güzel olur :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Arma 2 yi almıştım. Grafik olarak vasat ama yinede harika free modları var. Umarım Arma 3 içinde gelişmiş modlama desteği sunarlar.