Yamanates01
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkdaşlar dün efsane cumadan bu asus laptopu satın aldım hala kargoda https://www.hepsiburada.com/asus-fa...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HB00000TYNJA
Laptopu 8000 tl ye aldım. Ama ekranın 60hz olması ve 8 gb ram olması beni tereddüte düşürüyor. Aklımda hala monster almak var.Efsane cumdan öncede böyle düşünüyordum. Üniversiteye başlayacağım. Bana uzun ömürlü bir laptop lazım. Eğer bu monsterlar ondan daha iyiyse aileme çok zorda olsa iade ettireceğim bilgisayarı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Bu attıklarımdan daha iyi bir laptop bulamadım 8000 civarına herkeste böyle söylüyor.
Arkadaşlar şimdi gördüm trendyolda monsterlar indirime girmiş.
Arkadaşlar laptop daha gelmedi iade etmeli miyim. İade edersem benim için zor olur kartlar vesaire taksit.
Laptopu 8000 tl ye aldım. Ama ekranın 60hz olması ve 8 gb ram olması beni tereddüte düşürüyor. Aklımda hala monster almak var.Efsane cumdan öncede böyle düşünüyordum. Üniversiteye başlayacağım. Bana uzun ömürlü bir laptop lazım. Eğer bu monsterlar ondan daha iyiyse aileme çok zorda olsa iade ettireceğim bilgisayarı bu konuda fikirlerinizi bekliyorum. Bu attıklarımdan daha iyi bir laptop bulamadım 8000 civarına herkeste böyle söylüyor.
Arkadaşlar şimdi gördüm trendyolda monsterlar indirime girmiş.
Monster Laptop Fiyatları | Monster Notebook Modelleri - Trendyol
Monster bilgisayar modeli mi arıyorsunuz? Size en uygun Moster bilgisayar modelleri indirimli fiyatlar ve kargo fırsatları ile Trendyol'da!
www.trendyol.com
Arkadaşlar laptop daha gelmedi iade etmeli miyim. İade edersem benim için zor olur kartlar vesaire taksit.