Arkadaşlarım Bir Olup Benle Dalga Geçip Sürekli Tersliyorlar?

emirsswq

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar hepinize merhaba benim iki tane arkadaşlarım var onları da ben tanıştırdım ama ikisi daha samimi ve beni dışlıyolar ve benle dalga geçiyorlar ne yapmalıyım fikirleriniz benim için çok önemli teşekkür ederim...

Hero 0.1

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Benimde öyle arkadaşlarım vardı ortaokulda. Hep bir olup dalga geçiyorlardı. Ama tek ben değildim dalga geçilen ara sıra benle arkadaşım bir olup onu kışkırtıyorduk. Birbirimizi güldürmek için. Ama eskide kaldı. Hepimizin aklı başına geldi. 15 yıldır 3 arkadaş beraberiz. Ama seni tersliyorlarsa yeni arkadaşlar bulursun bence.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,464
Zamanında bende okulda böyle insanlarla arkadaş olmuştum. Tabii ki arkadaş demeye bin şahit ister. Hep senle dalga geçerler ve kendilerini güçlü zannederlerdi. Böyle insanlarla ben arkadaş olmam ve konuşmam. Yani hiç sevmem. Ama o zaman yaşım küçüktü maalesef oldum arkadaş. Keşke şimdiki aklım olsaydı asla arkadaş falan olmazdım.
Sende pek konuşma. Senle dalga geçen veya aşağılayan insanların hiç bir faydası olmaz sana.
Yeni ve doğru düzgün insanlarla arkadaş olmak daha iyi. İlla ki yeni arkadaşlar bulursun. Hayatta hiç bir şey zor değildir. ?