Soru Arkadaşlar sizce herobrine gizlicebizi izliyor olabilirmi?

Reaksiyon puanı
66
Arkadaşlar benimde teorim var herobrine gizlice ağaçlarda değil görünmez olabilir hem entity 303 ile ikisi iş birliği yapıp görünmezlik iksiri alıp içiyorlar ve bizde onları görmüyoruz

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Olamaz.

Reaksiyon puanı
66
Tamam ama görünmez oluyor ilk herobrine 2011 yılında öyle sanıyorsam
Birisi onu görüyor şiş olduğu için hem o zaman bilgisayar kötü olduğu fazla görülmedi

Ekli dosyalar

• images.jpeg
    images.jpeg
    37.8 KB · Görüntüleme: 64

ArdaBey0YT

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
Taaa yıllar yıllar önce sorsaydınız belki evet diyen birileri olurdu ama oyuna entity303 zaten hiç gelmedi ve herobrine gaiiba 2011 ile 2012 yılları arasında oyundan kaldırıldı.

Reaksiyon puanı
66
Taaa yıllar yıllar önce sorsaydınız belki evet diyen birileri olurdu ama oyuna entity303 zaten hiç gelmedi ve herobrine gaiiba 2011 ile 2012 yılları arasında oyundan kaldırıldı.
Yok habere güncellemerde remove herobrine yazıyor 1.6.1 Re kadar yanlış hatırlamıyorsam
images.png
aşağıda kırmızı işaretlenmiş yazıya bakın

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,024
Tamam ama görünmez oluyor ilk herobrine 2011 yılında öyle sanıyorsam
Birisi onu görüyor şiş olduğu için hem o zaman bilgisayar kötü olduğu fazla görülmedi
Bu görüntü sahte, bu kadar basit.
Yok habere güncellemerde remove herobrine yazıyor 1.6.1 Re kadar yanlış hatırlamıyorsam
Bu ise Notch'un bir şakası, Herobrine hiçbir zaman gerçek olmadı.

ArdaBey0YT

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
29
Yok habere güncellemerde remove herobrine yazıyor 1.6.1 Re kadar yanlış hatırlamıyorsam Ekli dosyayı görüntüle 171336aşağıda kırmızı işaretlenmiş yazıya bakın
Bu 1.6.1 releasemi yoksa alphamı? Çünkü Herobrine hiçbir release sürümde olmadı ben kendim ilk çıkan minecrafttan release 1.6.9a kadar oynadım ama alpha sürümlerinin bazılarında herobrine belirtileri varken alpha 1.7den itibaren belirtiler iyice kayboldu ben kendimde oynadım bu sürümleri yani hatta ilk minecrafttaki el kol sallayarak zıplaya zıplaya dolaşan steve leri bile gördüm onları izledikçe gülmekten yarıldım.

Reaksiyon puanı
66
Bu 1.6.1 releasemi yoksa alphamı? Çünkü Herobrine hiçbir release sürümde olmadı ben kendim ilk çıkan minecrafttan release 1.6.9a kadar oynadım ama alpha sürümlerinin bazılarında herobrine belirtileri varken alpha 1.7den itibaren belirtiler iyice kayboldu ben kendimde oynadım bu sürümleri yani hatta ilk minecrafttaki el kol sallayarak zıplaya zıplaya dolaşan steve leri bile gördüm onları izledikçe gülmekten yarıldım.
Alpha sürümünde

Reaksiyon puanı
66
Bende görmüştüm o stevelerin el kol hareketlerine bende gülüyorum
Ama şöyle durum var çoklu oyuncuları test etmek amacıyla koymuşlardı sonra kaldırıldı):

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Herobrine hiçbir zaman olmadı ki. İlk çıkan fotoğraf ve ardından çıkan video kurguydu. Bunu paylaşımları yapan kişiler söyledi. Mojang da bunun ekmeğini çok güzel yedi meraklı kullanıcılar satışları arttırdı, Youtube tarzı platformlarda popülerleşti. Güncelleme notlarında da makarasına yazıyorlardı her sürümde Herobrine kaldırıldı diye. Çocukluğum Minecraft ile geçti çok detaylı araştırmıştım zamanında unutmamışım :D

Reaksiyon puanı
994
Şimdi bu herobrine dediğimiz arkadaş aslında bizim projemiz tabi kodu bizde kardeşim kim demiş öyle görünmez falan ulan herobrine sana sesleniyorum hareketlerine dikkat et delete tuşu yeter sana ha ??
VTfVqA.jpg