Arkadaşlar Max Payne 3 hakkında bir sorunum var

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle konuyu açmak için bir yer bulamadığım için buraya açtım konuyu. Yanlış yere açtıysam lütfen doğru yerine taşıyın.

Bugün bilgisayarıma Max Payne 3'ü yükledim. Yerden silah alırken veya siper alırken karakterimde aşırı bir yavaşlama oluyor. Bilgisayar donanımım bu oyuna fazlasıyla yeterli.

BLacK+

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Öncelikle konuyu açmak için bir yer bulamadığım için buraya açtım konuyu. Yanlış yere açtıysam lütfen doğru yerine taşıyın.

Bugün bilgisayarıma Max Payne 3'ü yükledim. Yerden silah alırken veya siper alırken karakterimde aşırı bir yavaşlama oluyor. Bilgisayar donanımım bu oyuna fazlasıyla yeterli.

Sürücü güncellemenizi yapın. Büyük ihtimalle güncellemede bu tarz hata alanlarınınkinide çözmüşlerdir. Sorun hala devam ediyorsa tüm oyun grafik ayarlarını en düşük yaparak deneyin sorun devam edecekmi?

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Nvidia ise ekran kartın geforce experience var. onun içinden oyunlar optimize ayarları yapılabiliyor. bu da oyunlar çalışmasında iyi oluyor.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sürücü güncellemenizi yapın. Büyük ihtimalle güncellemede bu tarz hata alanlarınınkinide çözmüşlerdir. Sorun hala devam ediyorsa tüm oyun grafik ayarlarını en düşük yaparak deneyin sorun devam edecekmi?

Senin dediğini yaptım. Oyun sürümü en yeni sürümde. Grafik ayarlarını da en düşükte çalıştırdım. Ama hiçbir işe yaramadı. Normal de en yüksek ayarda çalıştırması gerekiyor. Durduk yere karakter donuyor.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Senin dediğini yaptım. Oyun sürümü en yeni sürümde. Grafik ayarlarını da en düşükte çalıştırdım. Ama hiçbir işe yaramadı. Normal de en yüksek ayarda çalıştırması gerekiyor. Durduk yere karakter donuyor.

Donanımını belirtirmisin ?

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1-Oyun korsansa başka bir crack dene .Crack'de sorun olabilir.(Orjinal oyun kullan ama :)...)
2-Düzelmezse Windows Olay günlügünü kapat.
3-Düzelmezse oyunu çalıştırdıktan sonra Görev Yöneticisini başlatıp, işlemler bölümünden Max Payne'e sağ tıklayıp Öncelik Ata'dan "Yüksek" seceneğini seç.
4-Düzelmese Advanced SystemCare 5 ve ya gamebooster gibi programları kullan .
5-Yine düzelmezse Sil gitsin oyunu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar Max Payne 3 te 5. bölümde denizde feribotta karşıdaki feribotlara ateş etmenin olduğu bölümde oyun donuyor ve kapanıyor. bu sorun nasıl çözülür.yardımcı olur musunuz?