Arkadaşlar Maskeli Polat Olabilir mi?

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar biliyorsunuz polat biliyor erkanın mematiyi öldürdüğünü ve bunu cözmek için hastanede doktor kılığında olan erkana söylemiştir bilerek leylaya su numarayı ver ozaten faruğun evine gider diye o arada akif ve faruğun korumaları leyla gilin olduğu yere gitmiştir erkan ile polat arkadan faruğu kacırıp konuşturmaya calıstımıstır oalbilirmi??

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Maskeli adamın Polat olmasının diğer 5 kanıtı...

1.Aksaçlı polatın öldüğünü biliyordu ama hiç tepki vermedi.Ve ihtiyarlar heyetine de duyurmadı.Çünkü kendi planı ve bu planın içinde Polat Alemdar var.
2.Maskeli eğer Polat Alemdar değilse başka biri neden maske taksın.(Polat balayına gittiği için yerine dublör oynatıyor.)
3.Aksaçlı herşeyi göze aldım diyor.Ya ben yok olacağım yada hain.Polat ile planını tek başına yaptı heyetten habersiz.Bir anlamda heyete yalan söyledi.Eğer polatın suriyeye gidip orada öldürülme olayı olmasaydı yani heyetten sakladığı bir şey olmasaydı onu ipe götürecek bir neden kalmayacaktı.Faruğu alması bir neden değil çünkü faruk aynı zamanda rus ajanıyla da görüşüyordu.(Yani onu ipe götürecek neden eğer hain bulunamazsa polatdan dolayı.)
4.Erkanın ilk sorduğu soru eski ihtiyarlar başkanını kim öldürdü değil de Mematiyi kim öldürdü??????İlk olarak bu soruyu sormasından da Adil bey hiç şaşkın değil çünkü polat var orada.Eğer polat değil de başkası olsaydı ilk soracağı soru eski ihtiyarlar başkanını kim öldürdü?olacaktı.
5.Ve fragmandaki o 2 elinde de silahıyla semihin elindeki roketatara karşı duruşu.10 senedir bu duruşu tek yapan kişi Polat Alemdar.Senaristler bu ipuçlarını bilerek verdiler.Her zaman ters köşe yapıyorlardı.Bu sefer ters köşe sökmeyince vermişken tamamını verelim ipuçlarını deyip bizlerle aralarını düzeltmeyi hedefliyorlar.

Bu kanıt ise;Polat Alemdarın kesinlikle ölmediğinin kanıtıdır.
Polat Alemdarın evine roket atar atıldığında ve sniperla vurulduğunda Polat Alemdar çelik yelek giymişti.Eğer öldü ise neden çelik yelek giysin ki boşu boşuna terlesin çekimlerde.Bu Polat Alemdarın ölmediğinin %100 kanıtıdır.Çünkü sonradan ölmediği anlaşılınca senaristler flasback yaparak çelik yelek giydiğini vurgulayarak bize ölmediğini açıklayacaklardır.(Bu arada Polatı sniper ile vuran kişi ihtiyarlardan.Onu da yine Adil bey ayarladı.)

adil bey ayarladı yani ak saçlı herkes polat öldü bilcek sonra ak saçlı haini ortaya cıkarmak için kendi planını uygulamak için

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
peki dna sonuçlarına göre de ölen kişi polat elamdar gözüküyor.bu da mı ayarlanmış?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Onlar için DNA sonuçlarını değiştirmek en basit iş.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bu ne muhabbet arkadaş, bir konuda da Doğu bey ölmedi diye konu açılıyor. çok mu önemli. bir dizi insanın hayatından bu kadar çalmamalı. çünkü hayat boş şeylere harcanacak kadar ucuz ve uzun değil. Kurtlar vadisinin ilk versiyonunu izledim. hakikaten bir ilki başarmışlardı, ama artık izlenmeye değer bulmuyorum. sinema filmi çekerlerse mutlaka izlerim o ayrı bir konu..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bitmedi gitti şu dizide arkadaş!

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Kafayımı yediniz arkadaş?. Sezon ortasında tutmuş bi dizinin baş rol oyuncusu öldürülür mü??.

Kanıta ne gerek var tabikide Polat..

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bence Polat Alemdar Görür Görmez Bende Ona Benzettim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu dizi yüzünden (şimdi azalmakla birlikte) liseli bebeler kendilerini mafya zannediyor insanları şiddete suça silaha kavgaya yönlendiriyor. " Biz rajon kesmeyiz kafa keseriz " diyip masada adamın kafasını kesiyolar falan tam bir rezalet inşallah sonu gelir. not: şimdi diyecekler başka dizilerde yokmu v.s var ama her hafta yıllardır yayınlanmıyor bu diziler filmler . kendini bu polat denen mafya kanun nizam bilmeyen adamla özleştirmiş birçok insan var.

Reaksiyon puanı
10,315
Bu dizi yüzünden (şimdi azalmakla birlikte) liseli bebeler kendilerini mafya zannediyor insanları şiddete suça silaha kavgaya yönlendiriyor. " Biz rajon kesmeyiz kafa keseriz " diyip masada adamın kafasını kesiyolar falan tam bir rezalet inşallah sonu gelir. not: şimdi diyecekler başka dizilerde yokmu v.s var ama her hafta yıllardır yayınlanmıyor bu diziler filmler . kendini bu polat denen mafya kanun nizam bilmeyen adamla özleştirmiş birçok insan var.

şşştt, hemşo bak polat ölmemiş diyolar!
valla yazdıklarını duyar muyar, sora gelir racon yerine kafanı mafanı keser,
demedi deme sora!:laugh:

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkesin zevki rengi farklıdır bence başka işiniz yok mu ? gibi sözler söylemek yanlış birbirimize saygı gösterelim

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Diziyi seyretmiyorum ama amcam oynadığı için arada bazı sahnelerine bakıyorum. :) Herkesin zevki farklıdır.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kurtlar Vadisi diye bölüm varsa bu konu da gayet normal.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar maskale adam polat... fakat oynayan polat değil... Necati Şaşmaz evlenip bayalayına gitti... O olmadığı için böyle bir olaya el attılar... kendileri balayından geldiğinde maske de çıkacak otomatikman...

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Maskelinin Polat Alemdar olma ihtimali bana göre yok.

Çünkü hiç bi senaresit bi başrl oyuncusunu öldü gösterip cesedini seyirciye hiç göstermeden diziye maskeli kim olduğu belirsiz birini sokmaz. Çünkü sokarsa bilirlerki seyirci o maskeliyi ölen başrol oyuncusu sanacak. Bence yine fena bi ters köşe geliyor. Polat ölmedi tabiki, ancak gerçeği bu haftada beklemeyin derim, bi kaç hafta daha uzar en az.

Bakalım kim haklı çıkacak.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
size zorla bu diziyi izleyin diyen mi var?bazıları gelmiş buraya güya akıl veriyor
asıl sizin işiniz gücünüz yokmu?madem diziyi sevmiyorsunuz o zaman da gelip milletin açtığı konuya gereksiz yorumlarda bulunmayın

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
bu ne la bu ne la :D ben diziyi izlemem bilmem dün akşam reklamına denk geldim yok maskeli adam yok şu ana bir baktım polat hiç yok ozaman bu adam polat dedim geçtim hala siz neyin derdindesiniz :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
207857_454353037957907_347587884_n.jpg

Dragun0v

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka işi yok mu bu konu açan arkadaşın :) ? Allah ya rabbim neler le uğraşıyor bu yurdum insanları.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Diziyi sevmiyor olabilirsiniz, izleyenler size itici geliyor olabilir ama her konuda bunu dile getirmek zorunda değilsiniz.Şu dakikadan sonra konuyla alakasız mesajlar silinip gerekli uyarılar yapılacaktır.

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Diğer bir sebep Kurtlar Vadisi 10.yılında 10 yıldan beri izliyorsanız bunu Polatın ölmeyeceğini zaten bilirsiniz :D Yani tamam bu kadar şey yazmıssın etmissinde Polatın ölmeyeceğini herkes biliyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bir Zorro Eksikti dizide oda geldi tam oldu :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Yavv ben mesela Arka sokaklar dizisini hiç seyretmedim sevmemde ama her fırsatta bu diziyi sevmem sevenleride sevmem deyip dile getirip durmadım.. Bu kurtlar vadisini sevmeyenler niye bunu her fırsatta dile getirip duruyorlar anlamıyorum..

bozyeleli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xyz1234
Peki Neden Değer Bulamıyorsun Hangi Sebelerden Verdiğin Değeri Yitirdi Çok Merak Ettim Söylersen Sevinirim :)

Arkadaşlar İster İnanın İster İnamayın Ama Kurtlar Vadisinde Yaşanan Bir Çok Olay Gerçeği Yansıtmaktadır Örneğin Geçen Sezonda Kara Şamir İle Anlaşmalar Yapmıştır Kara Şamir in İsrail İle İlişkisini Bilmiyor Ve Türkiye Cumhuriyeti İçin Çalıştığı Sanıyordu 28 Subat Sürecinde Bir Çok Özel Harekatcın Basına Bu Gelmiştir Gerçeklere Yer Verdikçe Kurtlar Vadisi Bir 10 Yılda İzlenir

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar kanıt olarak sayabilir miyiz bilmiyorum ama GhOsT_kiNq arkadaşımla beraber yakaladığımız bir ayrıntıyı sizinle paylaşmak istedik.Yazetedeki maskeli fedai kim haberindeki fotoğrafı bilgisayara kaydettiğinizde.Fotonun adı "polat-alemdar-1207725-350x178"

Ayrıca burdan hareketle şunu da söyleyebiliriz.Babek hasanzade erkanın bir fotosu vardı.
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"] [/TD]
[TD="class: td2"]Resmin orjinal boyutu için buraya tıklayınız[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Dikkat ettiyseniz babekin üstünde maskelinin kıyafeti var yani maskeliyi babek canlandırmış.

Ama buradaki polat.Yani bence bu bölüm maskeliyi polat canlandırdıysa bu bölüm maskelinin kimliği açığa çıkacaktır.

Babek Hasanzade=polatın dublörüdür.

Başka Forumdan Alıntıdır.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
tweedfv.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
vay canına. bi an gerçek sandım harbi. kanıtlar felan