Arkadaşlar Maskeli Polat Olabilir mi?

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
alia ve karargaht siz bu resimden dolayı polatın yanındaki admınmı fedai olduğunun görüşündesiniz eğer görüşündeyseniz:

1.Kazakları farklı
2.Yandaki fedainin olduğu yer gemide geciyor ve onu Babek Hasanzade canlandırıyo yani polatın dublörü.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar diğer konumda da söylediğim gibi bence bu bölümde maskelinin kim olduğunu öğreneceğiz.Ama bence Abdülhey ve Cahit öğrenmeyebilir.bence cahit biliyor.Hatta belki de final sahnesi o olmayabilir.Bence olayların oluş sırası şu:Faruk ellerinde olduğu için nükleer materyal meselesini öğrenecekler.Sonra konsolosluğu basacaklar.Fragmanın ilk başında sorguladıkları adam da iranın temsilcisi olabilir:Semih zaten iranlılar ile anlaşmıştı.Geminin yerini bulacaklar.Gemiyi basacaklar.Bence final sahnesi şu olabilir.
[/FONT][/COLOR][URL="http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./c25MCx"][COLOR=#000000][IMG]http://f1301.hizliresim.com/15/2/hl4tp.jpg
[/URL][/IMG]
Maskeli aksaçlının ofisi önünde.Üstü başı toz.Bence aksaçlıya rapor vermeye geldi.
Abdül ve cahitle nerde karşılaştığı meselesine gelirsek de tam bi fikrim yok ama Eşrefle uğraşıyorlardı.Başlarına bir iş gelebilir.Maskeli de onları kurtarmaya gelmiştir.Yorumlarınızı bekliyorum.

Başka Bir Forumdan Alıntıdır.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam aynı konudan birden fazla açmıyoruz. Bu konuyu da diğer konuyla birleştiriyorum.

Ayrıca tamamen renkli harflerle mesaj yazmıyoruz.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
AliA Peki Dostum anladım bununla ilgili belgeleri bunu altında başlaşalım.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Pusat diyenler var Pusat asla olmaz çünkü Abdülhey ,Cahit , Leyla pusatın ofisindeyken erkan ve maskeli faruğu sorguluyordu.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Yarın detaylar biraz daha netlenir ama yine belli olmaz (:

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Babek hasanzadenin bi yerde paylaştığı durumu gördüm 176.Bölümde maskeliyi kim olduğunu görücekmişiz D:

Ironeagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Başladığı ilk bölümden beri kesintisiz diziyi seyrediyorum. Gençleri mafyacılığa itiyor görüşüne katılmıyorum. Bu dizinin vermek istediği mesaj bu değil. Sanırım dışardan bakanlar böyle algılıyor veya medyada duyduklarından bu hükme varıyorlar. Gençler arasında serserilik, çakallık varsa bunun sebebi başka yerlerde aranmalı; KV'de değil...

clients

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
36
polat evlendi. balayina gidecek diziyi yarim birakamiyacagi icin maskeli rolu ile birini koymustur yerine. balayindan sonra maskeli olarak kendi devir alacak. boylelikle polat sahneden uzaklasmamis olupayrica balayinida yapmis olacak arti olarak diziye yeni bir boyut katti

giresunlu_28

Asistan
Reaksiyon puanı
0
memleket elden gidiyor hatta gitmiş tartıştığınız şeye bakın...

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Necati Şaşmaz şuanda maldivlerde balayı tatilinde.Balayından dönene kadar bi figürana maskeyi takıp gezdiriyorlar işte.Balayından dönünce maskeyi çıkartır :)

faruk_ozk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
maskeli pusat çıktı ama bukadar kolay deşifre olması ilginç :D

bozyeleli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz Mantıklı Yaklaşın Gemideki Maskeli İle Pusat ın Giydiklerine Dikkat Edin 3 Saniyede Gemiden Nasıl Geldi Onu Geçtim Semih i Bırakıpta Nasıl geldi

Sorun destek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yahu hala anlamadınız mı ? Maskeli olayı dümen. Son gemi sahnesinde Semih' e sıkan adam Polat Alemdardı. Maskeli ise dikkatleri farklı bir yöne çekmek içindi. Pusatda abisine yardımcı oldu :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
polat kozmik odaya pusatın dosyasını koydurttu sonra pusata kıyafeti giydirip yolladı abdülüle cahitin yanına,cunku daha isi bitmedi biraz daha saklı kalması lazım

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Evet aynen öyle arkadaşlar ihtiyarlara calısan adam kolay kolay deşifre olmaz bilerek ipuclarını pusata yüklüyolar

şuanlık ters köşe gibi ama pusatın o kadar şeyi yapamaz daha

Sonraları polat cıkacağından eminim

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben Pusat'ın gemideki boruyu vurmasının imkansız olduğunu düşünüyorum. Sanırım bu da Polat'ın bir oyunuydu. Ne balayıymış arkadaş :D bitmedi gitti.

fatih09

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D krdsm sen ne diyosun kara rusların elinde :DDD

fedai %100 bana göre polat.Sadece pusatı yemliyorlar.

Arkadaşlar aynen %100 bence fedai polat.Sadece pusatı yemliyorlar

ARkadaşlar bi düşünün koskoca ihtiyar heyeti üyesi için ak saçlı tecrübesiz ero in ceken pusatımı görevlendirir:DD

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
esh8354_7.jpg

Vadi fanatikleri diziye geçtiğimiz haftalarda dahil olan Maskeli karakterin Polat Alemdar olduğu yönünde hemfikir olurken, bu hafta yayınlanan bölümde ortaya çıkan gerçek ekran başındakileri ters köşe yaptı. 176. bölümünün başlarında ajan olduğu tespit edilen Semih'i bulmak için operasyon düzenleyen Maskeli, kendisine kurulan tuzaktan son anda kurtuluyor. İşte dizedeki detay da tam burada saklı. Patlayan bombanın etkisiyle kısa süreli bir şok yaşayan Maskeli, kendine geldikten sonra apat topar olay yerinden uzaklaşıyor.

esh8026_3.jpg

176. bölümün hemen başındaki sahne...

PUSAT AYNI ANDA 2 YERDE NASIL OLDU?

176. bölümün başında yaşanan bu sahnenin hemen ardından Pusat'ın Mete ile beraber ofisinde görüntülenmesi, Maskeli karakterinin Pusat olamayacağını gözler önüne seriyor. Öyle ki dizinin başındaki gözden kaçmayan bu detay sonrası dizinin sonunda Maskeli karakter Pusat olarak gösteriliyor.
esh9524_6.jpg

176. bölümün hemen başındaki 2. sahne (Pusat aynı anda iki yerde olamaz)

POLAT OYUN OYNUYOR

Pusat Çakır ile iş birliği yapan Polat Alemdar, Maskeli karakterini deşifre olmuş gibi göstermek istedi. Polat önümüzdeki hafta yıyınlanacak bölümlerde gerçek Maskeli olarak ortaya çıkacak ve kendisini öldü diye bilen düşmanlarından intikam alacak.