Arkadaslar klasor sifreleme programina ihtiyacim var

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Selam arkadaslar daha once bilgisarimda olan bir klasor sifreleme programi gibi bir yazilim vardi ve bu yazilim klasorun icindekileri tek tek sifreliyordu yani bu cok uzun sure alan bir is benim ihtiyacim olan yazilim belirtilen klasoru oldugu gibi sifreleme tavsiyelerinizi bekliyorum

astute

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Microsoft Private Folder işini görür sanırım..Yalnız başta programı kurarken atadığın şifreyi unutma !

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben 64 vista kullaniyorum bu microsoft private folder windows xp icin yinede tesekkurler
baska yokmu yardimsever arkadaslar neredesiniz

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaslar folder locker vista 64 bit ile uyumlu degil indirdim denedim ama olmadi webrettin arkadasimin onerdigi yazilim iyi ama ucretli yok mu baska tavsiyesi olan arkadaslar sizlerinde yardimini bekliyorum

---------- saat 04:52 eklendi ---------- önceki mesaj saat 04:49 eklenmişti ----------

Alanında tek olduğunu düşündüğüm bir program. İşini istediğin şekilde göreceğini zannediyorum.

http://www.kakasoft.com/files/lockdir.exe
evet arkadasim dedigin kadar iyi bir yazilim ama ucretli ben ucretsiz yazilim ariyorum baska oneriniz var mi?

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
evet arkadasim dedigin kadar iyi bir yazilim ama ucretli ben ucretsiz yazilim ariyorum baska oneriniz var mi?

Ücretli olmasına rağmen winrar gibi kullanabilirsin süre sınırı yok. Normal şifrelemede şifreni unutursan ücretlide sadece şifreni sana senin için çözüyorlar yüksek şifrelemeyi ücretlide olsan çözemiyorlar, ben bu şekilde kullanıyorum süre kısıtlaması da olmadığı ve şifremi de unutmadığım için bir problem olacağını sanmıyorum. En azından daha iyisini bulana kadar işini göreceğini sanıyorum. Diğerlerini bende denedim.

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ücretli olmasına rağmen winrar gibi kullanabilirsin süre sınırı yok. Normal şifrelemede şifreni unutursan ücretlide sadece şifreni sana senin için çözüyorlar yüksek şifrelemeyi ücretlide olsan çözemiyorlar, ben bu şekilde kullanıyorum süre kısıtlaması da olmadığı ve şifremi de unutmadığım için bir problem olacağını sanmıyorum. En azından daha iyisini bulana kadar işini göreceğini sanıyorum. Diğerlerini bende denedim.
sagol arkadasim yardimin icin cok tesekkurler ama benim emin olmak istedigim yani bu sifreleme programinin limiti yok mu diger yazilimlar gibi 30 gun deneme sureli degil yani yardimin icin cok sagol:thumbup1:

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
sagol arkadasim yardimin icin cok tesekkurler ama benim emin olmak istedigim yani bu sifreleme programinin limiti yok mu diger yazilimlar gibi 30 gun deneme sureli degil yani yardimin icin cok sagol:thumbup1:

Süre sınırı yok emin olabilirsin. Winrar gibi şifreledikten sonra satın al formu çıkıyor herhangi bir engelleme, kısıtlama yok yalnız şifreni unutursan problem yaşayabilirsin bu da küçük bir not.

gipsymoon01

Asistan
Reaksiyon puanı
2
tamam cok tesekkurler indirdim ve guzel bir program vede kullanimi basit