deatmania
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 62
Beyler, bir şarkı vardı.Ortası slow bir şey.Başları güzeldi.Sözlerini hatırlamıyorum ama şarkı güzeldi.
Bulabilir misiniz?
Bulabilir misiniz?
Unknown Artist - Unknown Track.mp3Beyler, bir şarkı vardı.Ortası slow bir şey.Başları güzeldi.Sözlerini hatırlamıyorum ama şarkı güzeldi.
Bulabilir misiniz?
Bende kendi imkanlarımla havuzdan su alıp toprakla birleştirip kendime bir bilgisayar yaptım ve SDN foruma üye oldum. Acıkınca bilgisayarımdan yedim biraz önce ayıptır söylemesi CD-Rom sote yaptım, üzerine de kum serpiştirdim.. Oooh mis. İşte böyle böyle bugünlere kadar geldim.senden sonra babam seni bulamadı kafasına sıktı annem 7 kattan kafasının üstüne atladı kardeşlerimi sinekler yedi sen kayboldun bende erzurumdan kar alıp istanbulda satıyorumm Aman ALLAHIm yıllar sonraa lanet olsun çok kötü günler geçirdimm
Dostumm Bendim oo Hatta Cıplaktım
Buldum bile bak evinden çıkıyorsun 10 metre ilerle ilk sokaktan sola dön sonra 40.076 Kilometre yürü veya daha kısa yol olan 1 kilometre yürü 3. sağdan sola dön karşına bir ev çıkacak o evden sola dön 250 metre sonra birini bulacaksın işte o kişi.Beyler geçen bi hatun böyle güzel kaşı gözü onu bana bulabilir misiniz ?
Buldum bile bak evinden çıkıyorsun 10 metre ilerle ilk sokaktan sola dön sonra 40.076 Kilometre yürü veya daha kısa yol olan 1 kilometre yürü 3. sağdan sola dön karşına bir ev çıkacak o evden sola dön 250 metre sonra birini bulacaksın işte o kişi.
hassss.. .d noktaUnknown Artist - Unknown Track.mp3
Yanlış gitmişsin reis
Yanlış gitmişsin reis
1000. Yorum Detected.
hassss.. .d nokta
arkadaşlar baba gibi bende bu bayanı arıyorum ama bakın en azından resmini paylaşıyorum
bi zahmet bulunuz :lol: Türkiyeye getirip evlenmeye kadar yolu var ona göre
![]()
sen bali yapma be googleGoogle senin kıza asılıyo benden söylemesi.
![]()
:lol:Google senin kıza asılıyo benden söylemesi.
![]()