furkantr55
Asistan
Arkadaşlar benim 1,2 tane icad fikrim var bunları nasıl, nerede kullanabilirim ? Bu icad fikirlerimi nasıl hayata geçirebilirim kimlerle konuşmalıyım ? Nerelere başvurmalıyım Yaşım 14 acaba kabul ederler mi ?
çok önemli şeyler değil ama hayatımızı kolaylaştırcak pratik çözümler diyelimfikrini projeleştir yani kağıda dök ve pratik uygulamasını yapmadan önce patentini al sonra ekip kurup pratik prototipini yap en son sunum hazırla ve platformlarda sun merak ettim bizimle biraz paylaşabilir misin![]()
bari hangi kategoride fikirler onu söyle ben de meraklıyım çünkü mesela gözlemleyerek mi buldun?çok önemli şeyler değil ama hayatımızı kolaylaştırcak pratik çözümler diyelim![]()
bir tanesi iett otobüsleriyele ilgili birisi ise türkiye de ki trafik sorunu ile ilgili (trafik sorununu yapay zeka kullanarak azaltmak istedim)bari hangi kategoride fikirler onu söyle ben de meraklıyım çünkü mesela gözlemleyerek mi buldun?
Arkadaşlar benim 1,2 tane icad fikrim var bunları nasıl, nerede kullanabilirim ? Bu icad fikirlerimi nasıl hayata geçirebilirim kimlerle konuşmalıyım ? Nerelere başvurmalıyım Yaşım 14 acaba kabul ederler mi ?