• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Arkadaşlar ben zengin oldum

Allah daha cok versin senin adina sevindim sevgilerimle

Hayırlı olsun da ev hanımına çıktı sen erkeksin

Talha Ertunç' Alıntı:
talhacım windowslive ile aranda çeşitli benzerlikler gördüm sakın konuşturtma benide.Ayrıca farkında mısın bilmem ama ben yanlış görmediysem benim mesajım seninkiyle aynı.Yine bir daha yazma ihtiyacı duyuyorsun ?

m1903' Alıntı:
Talha Ertunç' Alıntı:
talhacım windowslive ile aranda çeşitli benzerlikler gördüm sakın konuşturtma benide.Ayrıca farkında mısın bilmem ama ben yanlış görmediysem benim mesajım seninkiyle aynı.Yine bir daha yazma ihtiyacı duyuyorsun ?
Hö? N'luyo anlamış değilim...

yaa ne çıkmış , ayrıca çıkmışsada hayırlı olsun diyemeyeceğim ;) boşunamı o kadar piyango harammı diye konu açıldı :D herneyse kimseye çıkmaması sürekli devretmesi sonrada halkın ümidini kesip bir daha oynamaması ve böylecede şans oyunlarını kalkması dileğiyle :D (biliyorum imkansız gibi ama imposible is nothing :D :D )

bdco 10 000 adeti gecen bayi sayısıyla geliyorum yanına.....

bizide görürüsün artıkk:)

güle güle kulllan

windowslive' Alıntı:

hahaha bu da iyiydi :D

p2mfilm' Alıntı:
windowslive' Alıntı:

hahaha bu da iyiydi :D
oBsCuR HoMmE' Alıntı:
Yalancılıkta sınır yok birader, naparsın !!!

İster inan ister inanma!

Bana çıksa burda işim ne, evde hiç durmam hele netin başında. İnandırıcı olun. Aranızda psikolog olan var mı? ;D

windowslive' Alıntı:
Bırak bu işi mayk !!!

bdco' Alıntı:
yaa ne çıkmış , ayrıca çıkmışsada hayırlı olsun diyemeyeceğim ;) boşunamı o kadar piyango harammı diye konu açıldı :D herneyse kimseye çıkmaması sürekli devretmesi sonrada halkın ümidini kesip bir daha oynamaması ve böylecede şans oyunlarını kalkması dileğiyle :D (biliyorum imkansız gibi ama imposible is nothing :D :D )

olmaz demeyin ya tutarsa

1 yıl önceyse neden başta bu yıl çıkmış gibi söylüyorsun?

ulvi_kcky' Alıntı:
bdco' Alıntı:

olmaz demeyin ya tutarsa
bende tutmasın diyorum zaten :D