Arkadaşımın gönlünü nasıl alabilirim?

szgnoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
11 aydır bi arkadaşım var ben erkeğim o kız. çok iyi gidiyodu aramız geçen gün sabahlayalım dedi olur dedim ama saat 2de uyumuşum.. Soğudum senden diyo nasıl gönlünü alabilirim?LÜTFEN YARDIM EDİN :(

szgnoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yan yana olsak sorun değil Ben İstanbul, O Çanakkale :( Bir mesaj falan söyleyin atayım öküz olmasam ben yazardım da sizden yardım istedim :D :D :D :D

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arkadasım ben 3 senedir sınıfımfaki insancıl canlılar yüzünden en yakın kız arkadaşımı kaybettim hala tripli kız milletinin 1 numaralı uğraşıdır trip atmak. Sözüm meclisden dısarı

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yaşını bilmiyorum fakat şöyle bir özür mesajı işini görebilir ( Tabi Öğrenci isen );

Yılın bize göre son dönemine geldik, sıkıntılı bir süreç. Sınavların ve derslerin ağırlığı bir yana, gün içerisinde bedenen ve zihnen çok yoruluyorum. Şahsen değer verdiğim sayılı insanlardan birisin ve geçen gece yanında olamasam da seninle zaman geçirebilmeyi bende çok istedim lakin beden bunca yorgunluğu kaldıramadı anlaşılan. Farkında olmadan uyuya kaldığım için üzgünüm. Samimi dostluğumuza sığınarak beni affetmeni dilerim. En kısa sürede bunu telafi edelim olur mu?

Dene bakalım şansını aslan :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çalışan biri isen de şöyle bir mazeret olabilir;

Psikolojik bozuklukları olan ve rahatsız bir patronun akşam paydosuna kadar denek tahtası olarak kullandığı bir günün ardından senden gelen masumane bir teklife tabi ki hayır diyemezdim. İnsanların böyle günlerde birbirlerine ihtiyaçları olmuyor mu zaten? Fakat gel gör ki bazen vicuduna ve özellikle '' Hayırrr '' diye direttiğin göz kapaklarına karşı gelemiyorsun. Galiba geçen gece ben bu savaşı farkında olmadan kaybettim. Fakat benim için değerli bir dostu kaybetmeyi göze alamıyorum. Lütfen özürlerimi kabul et, neticede sana bir gün doğumu borcum var değil mi?

Bak buda çok orjinal oldu sanırsam :)

szgnoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uhuuu Patavatsız kardeş tam benlik mesaj oldu (öğrenci için).. çok teşekkürleerrr :D :D

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Sayende şunu anladım ki, ağır yalancı olur benden :D

laroz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu açılmasından 7 gün geçti ve hala bir ilerleme olmamışsa "ULTRA TRİP" diye tabir ettiğimiz olay gerçekleşmiştir artık.Boğazdan bir sala atlayıp yavaş yavaş çanakkaleye doğru kürek çeksen ve bu yolculuğu kameraya çekip facede paylaşsan barışma ihtimalin yüksek olabilir yinede ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM. ;)

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konu açılmasından 7 gün geçti ve hala bir ilerleme olmamışsa "ULTRA TRİP" diye tabir ettiğimiz olay gerçekleşmiştir artık.Boğazdan bir sala atlayıp yavaş yavaş çanakkaleye doğru kürek çeksen ve bu yolculuğu kameraya çekip facede paylaşsan barışma ihtimalin yüksek olabilir yinede ALLAH YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM. ;)

Konunun mazisi ne bilmiyorum ama konunun geçmişi bu gün 16.14'e dayanıyor.!

szgnoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu bugun actim olay pazartesi gunu yaa :) Zaten saolsun Patavatsiz kardeş sayrsinde eskisinden daha iyi oldu. Tekrar tesekkurler :D

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Herşeyde bir hayır vardır. Senin için neyin iyi neyin kötü olduğunu bilemezsin.

Hakk Celle ve Alâ Hazretleri Kur’an-ı kerim’inde:

“Bazen hoşunuza gitmeyen bir şey, hakkınızda hayırlı olabilir ve hoşunuza giden bir şey de hakkınızda şer olabilir. Allah bilir siz bilmezsiniz.”
buyurmaktadır. (Bakara: 216)

Bence asıl üzülmen gereken o uyuya kaldığın gecenin sabahında Sabah namazına kalkabildin mi ? Yoksa o kızla olamamak seni namaza uyanamamaktan çok daha fazla mı üzdü ? Yoksa namaz hiç aklına gelmedi mi ?

Bu dünya geçicidir evlat, eşyalar, insanlar, sevinçler, hüzünler hepsi geçicidir...

szgnoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi o kadar girmeye gerek yoktu ama haklısın saol cevabın icin :)

Enisor

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bence bir bayanla arakadaş olmaktan kurtulduğun için iki rekat şükür namazı kıl sonra da hiçbir şey yapma :))

szgnoztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahahaha kadınsız hayat olmaz abi yaa :)

PatavatsiZ

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Konuyu bugun actim olay pazartesi gunu yaa :) Zaten saolsun Patavatsiz kardeş sayrsinde eskisinden daha iyi oldu. Tekrar tesekkurler :D

İlişkini kurtarabildiysek ne mutlu dostum.. Başın sıkışınca ulaş bana, toparlarız bi şekilde ;)