cancan44341
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşimi omzuma aldım çit diye ses geldi ve kaç saattir ağrıyor hareket rahat ediyorum ama yan dönerken filan ağrıyor önemli birşey varmıdır
Acile git bence.Arkadaşimi omzuma aldım çit diye ses geldi ve kaç saattir ağrıyor hareket rahat ediyorum ama yan dönerken filan ağrıyor önemli birşey varmıdır
Bu gece yatarım abartı bir ağrım yok rahatta hareket ediyorum koşabiliyorum fakat dönerken ağrıyor bu gece inşallah geçerAcile git bence.
Alerji nasıl yaniAlerjin yoksa ağrı kesici alabilirsin o zaman, rahat uyumak adına.
Ailene bu durumu anlattın mı?Arkadaşimi omzuma aldım çit diye ses geldi ve kaç saattir ağrıyor hareket rahat ediyorum ama yan dönerken filan ağrıyor önemli birşey varmıdır
Ağrı kesiciye karşı alerjin yoksa iç diyor.Alerji nasıl yani
Mesaj otomatik birleştirildi:
Korktum ailemede bişey diyemiyorum kızarlar o yüzden soruyorum detayli
AnlatmadimAilene bu durumu anlattın mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ağrı kesiciye karşı alerjin yoksa iç diyor.
Hocam niye direkt olarak foruma koştunuz? Ailenizin bir haberi olsun çünkü söylemezsen doktora gidemeyeceğin için zamanla daha fazla ağırmaya başlayabilir.Anlatmadim
Buraya konu açmak yerine keşke acile gitseydinizArkadaşimi omzuma aldım çit diye ses geldi ve kaç saattir ağrıyor hareket rahat ediyorum ama yan dönerken filan ağrıyor önemli birşey varmıdır