Arena-tr Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

braqhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse banada bi tane yollarmısın internetim paylaşım yapmaya müsait aynı anda upload ve download hızım birbirinden etkilenmediği için upload yapmak beni etkilemio o yüzden upload sonuna kadar açıyorum ikiside ayrı ayrı 10 mbit şimdiden teşekkürler mailim braqhan@gmail.com

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mümkünse banada bi tane yollarmısın internetim paylaşım yapmaya müsait aynı anda upload ve download hızım birbirinden etkilenmediği için upload yapmak beni etkilemio o yüzden upload sonuna kadar açıyorum ikiside ayrı ayrı 10 mbit şimdiden teşekkürler mailim braqhan@gmail.com

ben de yaklaşık 2 ay önce burdan davatiye alarak üye oldum. dün kazandığım ilk davetiyeyi de burda paylaşıyım dedim. hayırlı uğurlu olsun :) davetiye gönderildi.

muhendis13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar. bana da davetiye gönderebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler ederim. bi kaç siteye üyeyim. hiçbirinde ratıo 4 un altında değil. nerdeyse haftanın 5 gün 24 saat pc açık. işime yaramasa bile sitelerde ki güncel paylaşımları indirip ratıo oranını artıyorum. arena ya üye olmak istememin nedeni bi çok sitede aradığım sunumları bulamam. yardımcı olacak arkadaşları mahcup etmem.
sabahattin_13@windowslive.com

Laqdi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ratio'yu yüksek tutmaya söz verene gönderebilirim,kaç kişiye gönderdim bazıları siteye uğramıyor bazıları düşük ratio dan banlandı,sağlam adam bulabilirsem.....

Aynı Konudan bende muzdaribim .. Eğer Biri proof Gösterirse bende Arena-tr davetiyesi gönderebilirim .

sercan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bana da gönderebilir misiniz zamunda ve torrentleech üyeliğim var ayriyetten bende torrentleech davetiyesi yollayabilirim yollayacak arkadaşa :)

sagokafkefkasva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bana da gönderebilir misiniz zamunda ve torrentleech üyeliğim var ayriyetten bende torrentleech davetiyesi yollayabilirim yollayacak arkadaşa :)

dün yolladığım arkadaş hala kayıt olmadı e-posta adresini ver sana yolluyum. yarına kadar kullanılmazsa geçersiz olacak çünkü.

muhendis13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ederim.. hemen üye oldum... çok sağol...

:D seni mahcup etmiyeceğime emin olabilirsin.

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6

amurado

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesi arıyorum.yardımlarınızı bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...