Arena-tr Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arena-tr ve torrentleech davetiyesi gönderebilir misinz? Türkdepo 2 tane davetiyem var takasta olur..halil-qenc@hotmail.com

grknbalaban

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bana da davetiye gönderirseniz sevinirim bende de türktorrent davetiyesi var değiştire biliriz....

cmms13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana arena tr davetiyesi gönderirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

del_carmen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-Tr davetıye gonderene LeechTurk davetıye gonderebılırım.

XoeZ5.jpg

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ratio'yu yüksek tutmaya söz verene gönderebilirim,kaç kişiye gönderdim bazıları siteye uğramıyor bazıları düşük ratio dan banlandı,sağlam adam bulabilirsem.....

Mo Cuishle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar davetiye olan varsa pm atabilirmi mail adresi veriyim. Torrent kullanımının hakkını veririm. SS ile örnekleme yapabilirim :D

2dsep94.png
(En düşük ratiolu siteyi verdim )

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ratio'yu yüksek tutmaya söz verene gönderebilirim,kaç kişiye gönderdim bazıları siteye uğramıyor bazıları düşük ratio dan banlandı,sağlam adam bulabilirsem.....
8mbit download 800kbit upload ile nasıl sağlam ratio tutturuyorsunuz anlayamadım. download 1mbyte'a kadar çıkarken upload maksimum 20kb oluyor

kilicmuhsin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
8mbit download 800kbit upload ile nasıl sağlam ratio tutturuyorsunuz anlayamadım. download 1mbyte'a kadar çıkarken upload maksimum 20kb oluyor
kardeş 800 kb/sn ile yeterli leecher varsa normal 80-90 kb/sn uploadın olması lazım,birde davet ettiklerimiz yeterli ratio'ya sahip değilse bizim hesap kapatılıyor,başka ne diyeyim ki,yani davet ettiklerimiz yüzünden banlanmayalım istiyoruz

Arkadaşlar davetiye olan varsa pm atabilirmi mail adresi veriyim. Torrent kullanımının hakkını veririm. SS ile örnekleme yapabilirim :D

2dsep94.png
(En düşük ratiolu siteyi verdim )
Davetiyen gönderilmiştir güle güle kullanman dileğiyle

batuhanersimsek@hotmail.com

bir davetiyede ben alabilirmiyim ratioyu yüksek tutarım zamunda hesabıylada takas edebiliriz.

batuhanersimsek@hotmail.com
bir davetiyede ben alabilirmiyim ratioyu yüksek tutarım zamunda hesabıylada takas edebiliriz.
Davetiye gönderilen adres: batuhanersimsek@hotmail.com.Güle güle kullan kardeşim,benim zamunda hesabım var başka bir vatandaşa gönder

RapLex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
vip üyelik aldım arena'dan 2günde 2.5gb upload 260gb download. bana vip hep şart sanırım :)

16383/1023
8192/799

2 bağlantıdan aynı anda kullanıyorum. bazen hız yarı yarıya düşüyor oda seeder'larla ilgili sanırım.

yani demek istiyorum ki geniş bir indirme operasyonuna girecek arkadaşlar davetiye beklemesin boşuna. 1gün bile kullanamazsınız banlanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...