hocam arena-tr davetiyen varsa acil bi tanede ben alabilirmiyim ratioda sıkıntı yok hergün upluad ederim
yigitcan.kaya@hotmail.com
yigitcan.kaya@hotmail.com
tesekkurler..xblckstrmx@ymail.com
8mbit download 800kbit upload ile nasıl sağlam ratio tutturuyorsunuz anlayamadım. download 1mbyte'a kadar çıkarken upload maksimum 20kb oluyorRatio'yu yüksek tutmaya söz verene gönderebilirim,kaç kişiye gönderdim bazıları siteye uğramıyor bazıları düşük ratio dan banlandı,sağlam adam bulabilirsem.....
kardeş 800 kb/sn ile yeterli leecher varsa normal 80-90 kb/sn uploadın olması lazım,birde davet ettiklerimiz yeterli ratio'ya sahip değilse bizim hesap kapatılıyor,başka ne diyeyim ki,yani davet ettiklerimiz yüzünden banlanmayalım istiyoruz8mbit download 800kbit upload ile nasıl sağlam ratio tutturuyorsunuz anlayamadım. download 1mbyte'a kadar çıkarken upload maksimum 20kb oluyor
Davetiyen gönderilmiştir güle güle kullanman dileğiyleArkadaşlar davetiye olan varsa pm atabilirmi mail adresi veriyim. Torrent kullanımının hakkını veririm. SS ile örnekleme yapabilirim![]()
(En düşük ratiolu siteyi verdim )![]()
Davetiye gönderilen adres: batuhanersimsek@hotmail.com.Güle güle kullan kardeşim,benim zamunda hesabım var başka bir vatandaşa gönderbatuhanersimsek@hotmail.com
bir davetiyede ben alabilirmiyim ratioyu yüksek tutarım zamunda hesabıylada takas edebiliriz.
batuhanersimsek@hotmail.com
bir davetiyede ben alabilirmiyim ratioyu yüksek tutarım zamunda hesabıylada takas edebiliriz.