Arda Turan'a tepki

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
A Milli Takım'ın kaptanı Arda Turan, İspanya maçında Türk taraftarların protestosuna maruz kaldı. İspanyol taraftarlar ise Arda Turan lehine tezahürat yaptı.

arda-turan-600_XNJOL.jpg

İspanya maçının 65'inci dakikasından itibaren tribünlerde Arda Turan aleyhine tezahüratlar başladı. Top Arda'nın ayağına her gelişinde ıslıklar ve protestolar yükseldi. Daha sonra "Arda Turan dışarı" tezahüratları yapıldı.

Nice'te Türk taraftarların ıslıkladığı Arda'ya İspanyol taraftarları destek verdi ve "Arda Turan" tezahüratları yaptı.

NTV Spor

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Adamı kafalarında o kadar yüksek bir yere çıkardı ki millet, hep bu basın yüzünden. Baktılar kafalarındaki gibi oynayamadı beklentinin altında kaldı ve bu tarz tezahürstlar başladı.

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Adamı kafalarında o kadar yüksek bir yere çıkardı ki millet, hep bu basın yüzünden. Baktılar kafalarındaki gibi oynayamadı beklentinin altında kaldı ve bu tarz tezahürstlar başladı.
hacı adam hiç oynamadı, STANDART bir futbolcu seviyesinde bile.

koraywolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iğrenç bi durum volkana küfür edenler 10 yıldır milli takıma hizmet eden birine barcelonada oynayan birine sanki bilerek yapıyomuş gibi ıslıklayanlar çekleri yenince sevinmesin hatta gitmesinler maça..

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Taktik ve sistemle değil gazla bir yerlere gelmeye çalışan bir milli takımımız var. Arda'ya kızmak içimden gelmiyor. Evet, Arda formsuz ama balık baştan kokuyor.

Sercan40

Profesör
Reaksiyon puanı
372
İkinci maçta Arda'yı sonradan alsa belki daha iyi olurdu...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Iniesta: "Beni de üzdü"

ardainiesta_2LGSS.jpg

İspanya Milli Takımı'nın tecrübeli ismi Andres Iniesta, Barcelona'dan takım arkadaşı Arda Turan'a tribünlerden yükselen tepkiler için yorumda bulundu.

Arda Turan'ın taraftarlarca yuhalanmasını değerlendiren Iniesta, "Bu tarz durumlar bir oyuncu için çok zor durumlardır. Kendi taraftarlarınız tarafından ıslıklanmak çok zordur. Beni de üzdü. Arda'nın ülkesini ne kadar sevdiğini, ne kadar kaliteli ve yetenekli bir oyuncu olduğunu biliyorum. Kendisine gelecek için başarılar diledim. Turnuvanın devamı için başarı diledim. Arda, benim takım arkadaşım." dedi.

Maçla ilgili olarak ise İspanyol oyuncu, "Açıkçası turnuva devam ettikçe, biz de daha iyi futbol sergileyeceğiz diye düşünüyorum. Bir önceki maçtaki eksiklerimizi bu maçta minimize ettik. Rakip dahfa farklıydık. Maçın başından itibaren iyi pozisyonlar bulduk. İlk devrede de goller bulunca işimiz kolaylaştı. Bugünkü performansımız ilk maça oranla daha iyiydi. Birbirimizi saha içerisinde çok iyi destekledik." ifadelerini kullandı.

NTV Spor