Arda rezalete dur dedi

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu Dünyda Düşenin Dostu YoktuR ama Ardalar Oldukça Vardır...

rezalet.jpg

sakatgs2.jpg

69813.jpg

sakatgs3.jpg

sakatgs.jpg

Arda rezalete dur dedi
25 Ağustos 2008 Pazartesi 12:49
Ali Sami Yen'de Cumartesi gecesi rezalet vardı. Devre arasında yaşanan nahoş olaya yıldız oyuncu son verdi.

Ali Sami Yen Stadı Denizli maçının devre arasında hoş olmayan görüntüler vardı. Saha içinde engelli vatandaşlar için ayrılan özel bölümde olan bir taraftar, devre arasında tekerlekli sandalyesi ile saha içine girdi.

Gençtürkhaber adlı sitesinde yer alan habere göre iki ayağı dizinden kesik olan taraftara, güvenlik elemanlarının tepkisi sert oldu. Sahaya terörist girmiş gibi müdahalede bulunan güvenlik elemanları, taraftarı tekerlekli sandalyesinden yere düşürdü.

Bu da yetmezmiş gibi kollarını bükerek akılları sıra kaçmasını engellemeye çalıştı. Güvenlikçilere, Arda sert tepki gösterdi ve ‘Bu ne rezalet, ne yapıyorsunuz?’ diye bağırıp, taraftarın yeniden sandalyesine oturtulmasını sağladı.

kaynak

Arda rezalete dur dedi haberi - 25 Ağustos 2008 Pazartesi 12:49

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Neyse kötü konuşmayayım. Şu güvenlikleri hiçbirzaman anlamış değilim ULAN.
Arda tebrikler.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Şe....... Bıraksalar sanki stadı yıkacak adam, arkadaş adam zaten engelli ne diye öyle müdahale ediyorsunuz yazıklar olsun size

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hakikaten rezalet ! ! !engellilerin bu ülke de yaşadıkları hayat standardı yetmezmiş gibi bir de bu.yazık yazık...:nono:

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
evet bu kendilerini polis zannederek (hatta daha üstün) önlerine gelen herkese sert davranan adamlar bana hiç denk gelmiyorlar. bana denk gelmelerini sabırsızlıkla bekliyorum...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Güvenlikmiş Bizim Burda Çöpçüleri Güvenliklerden Daha üstün tuutyorlar helede burda bitane güvenlik çıksın birine artislik yapsın o adamı yaşatmazlar bende yaşatmam Ardayı Tebrik Ediyorum.

Neyse kötü konuşmayayım. Şu güvenlikleri hiçbirzaman anlamış değilim ULAN.
Arda tebrikler.

Konu amesfa tarafından (Bugün Saat 13:07 ) değiştirilmiştir..

Eksik bişey mi vardı anlamadım?

Hemde Nasıl.

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
seni seviyodum kat kat sempatin arttı gözümde arda helal olsun !

nur29

Doçent
Reaksiyon puanı
5
bazıları kraldan çok kralcı oluyorlar ya bunu anlamış değilim tebrikler arda koyu bir galatasaraylı olarak dualarım seninle

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ardanın hareketi güzel.tebrikler ona. umarım bu ve bunlar gibi özel güvenlikçiler biraz insancıl davranırlar.

lDword

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arda'yı tebrik ediyorum .Sahadaki gerçek "ENGELLİ" leri ise kınamaktan başka çare görmüyorum :uvv: :censored:.