Arçelik ANB 573 C sr notebook driver

shahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Arçelik ANB 573 C sr marka notebookum var.Bilgisayara format attım driver CD si kayıp Arçelik te desteğini çekmiş internette çok aramama rağmen driverlerinin birçoğunu bulamadım acaba rica etsem bu driver cd si olan varsa paylaşabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
arkadaş arçelik'in kendi sitesinde bile sürücü indirme kısmı yok. berbat bi hizmet anlayışları var.

Hangi driverı buldun. hangileri eksik onları söyle birde hatırladığın driver isimleri varmı. yani Nvidia, ATI Realtek veya VIA falan. bu isimleri hatırlıyor musun. Gerçekten çok zor ama istersen bi arçelik bayiine git yada bir bilgisayarcıya götür açıp çipsetlerinin numarasına baksın yüklesin gerekirse çipset numaralarını bir kağıda yazdır. 5-10 Lira atarsın adama da. ;)

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
netten özelliklerine baktımda (özellikler bile tam bulunmuyor gerçi :) ) sen sadece anakartının cd sini bulup yüklesen olur.yani anakartının driver ını bulsan olur.anakartının marka-modelini falan bilsen kesin bulursun.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Kasasını açması lazım bilgisayarın. Arçelik desteğini çekmişse aç kurcala bilgisayarı. hatta aç telefonla yada Fotoğraf mak. ile resmini çek anakartın çipsetler hangisi ise biz fotoğraftan bakıp bulalım. Öteki Türlü iş zor

---------- Post added at 16:50 ---------- Previous post was at 16:25 ----------

Ses kartı "realtek alc268" olabilir. bundan yola çıkarak Wireless kartınında realtek marka oldugunu var sayar isek. bu adrese git karsına kutucuklar gelecek en altta "select all" var. onu seç ve Go ya tıklat.

Açılan sayfada sana Bütün Windows yazanları indir. İndirmek için Sağ taraftaki "Go" lardan birisine tıkla. Aşağıya kadar devam ediyor driverler. sadece windows yazanları indir. teker teker kur dene.

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Driver istek başlığına yazdığınız gün cevap vermiştim.Görmediniz sanırım:

http://forum.shiftdelete.net/surucu...-istekleriniz-driver-arayanlar-buraya-20.html

o sitedeki bütün linkler kırık. :)

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

Ekran kartı "S3 351 Mirage 3 IGP 256MB" XP/Vista/7 ve Linux için driverlerını buradan indirebilirsin.

Kameran da driver'ın da bu olsa gerek.

Kart okuyucu için buraya, Ses kartı için buraya Wireless için de buraya tıklamayı dene

arkadaşım bir daha arçelik bilgisayar alma. :) kendini düşünmüyorsan bizi düşün bari. :)

shahin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o sitedeki bütün linkler kırık. :)

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:57 ----------

Ekran kartı "S3 351 Mirage 3 IGP 256MB" XP/Vista/7 ve Linux için driverlerını buradan indirebilirsin.

Kameran da driver'ın da bu olsa gerek.

Kart okuyucu için buraya, Ses kartı için buraya Wireless için de buraya tıklamayı dene

arkadaşım bir daha arçelik bilgisayar alma. :) kendini düşünmüyorsan bizi düşün bari. :)

Öncelikle ilgilenen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum, problem çözüldü.Bilgisayar konusuna gelince benim değil bir yakınımındı.Bende sizin gibi düşünüyorum buzdolapçıdan bilgisayar alınırsa içinden sebzede çıkabilir meyvede herkese tekrar teşekkürler.