Aramaları Tek Dokunuşta Cevaplama

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan s.aksoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
"galaxy m31" kullanıcısıyım arama cevaplamalarda kaydırarak değilde tek dokunuşla cevaplama özelliği varmıdır? Varsa nasıl yapılır.

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
İnternet arama motoru olarak sormuyorum, örneğin eşim beni aradı kaydırarak değilde, telefonu tek dokunuşla cevaplayabilirmiyim onu soruyorum.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,588
İnternet arama motoru olarak sormuyorum, örneğin eşim beni aradı kaydırarak değilde, telefonu tek dokunuşla cevaplayabilirmiyim onu soruyorum.
İşte bende onu soruyorum. :D Abone aramalarına cevaplama.
Google Message
Google Call
Google Contact

Bunlar internet programı değil. telefon üzerinde gelmiş standart uygulama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neyse artık, Bence Hatt arama programı bulmalısın. Ama sanırım ben başka programa geçmem kolay kolay

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
1Menüden Ayarlar’a giriş yapın.

2Erişilebilirlik sekmesine dokunun.

3Etkileşim ve Yetenek sekmesine dokunun.

4Yardım Menüsü sekmesine dokunun.

5Kapalı seçeneğini aktif duruma getirin.

6Bu alanda Kaydırmak için Tek Dokunun seçeneğini aktifleştirerek Tek Dokunma Modu ile gelen aramaları yanıtlayabilirsiniz.

Android 9 işe olur..

Yalniz ekranda bir menü belirir yukarı kaydırarak çarpı var onun üstüne getirin kaybolur..

Veye hoşunuza giderse kalabilir..

Son düzenleme:

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Belkide siz bilirsiniz diye birşey soracağım, bir çok kişiye sordum bilemediler, konu açtım bilemediler hatta uzaktan destek aldım yapamadılar sorum şu;
Herhangi bir linke tıkladığımda mesela twitterda olsun yada başka bir sitede olsun tıkladığım linkin "Google" ile değilde "Samsung internet" arama motoru ile açılsın istiyorum nasıl olabilir?

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070
Belkide siz bilirsiniz diye birşey soracağım, bir çok kişiye sordum bilemediler, konu açtım bilemediler hatta uzaktan destek aldım yapamadılar sorum şu;
Herhangi bir linke tıkladığımda mesela twitterda olsun yada başka bir sitede olsun tıkladığım linkin "Google" ile değilde "Samsung internet" arama motoru ile açılsın istiyorum nasıl olabilir?
Uygulama ayarlarından varsayılan tarayıcıyı samsung internet olarak seçerseniz çalışması gerek.

s.aksoy

Asistan
Reaksiyon puanı
71
Uygulama ayarlarından varsayılan tarayıcıyı samsung internet olarak seçerseniz çalışması gerek.
Varsayılan arama motoru "Samsung internet" ama olmuyor. Bundan önceki telefonumda da aynışey vardı kısacası telefonla ilgili değil.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Varsayılan arama motoru "Samsung internet" ama olmuyor. Bundan önceki telefonumda da aynışey vardı kısacası telefonla ilgili değil.

chrome ve google tarayıcısini kullanmıyorsanız devre dışı bırak ve yani kaldır o zaman tek tarayıcı olarak onu kullanır sistem..

Ayarlar uygulamalar bölümünden chrome bul devre dışı bırak ve daha sonra uygulamalar bölümünden google bul ve onuda devre dışı bırak opera gibi tarayıcı varsa onuda devre dışı bırak sadece samsung tarayıcı kalsın... umarım anlatabildim..

Istediğiniz zaman aynı yöntemle geri etkinleştirebilirsiniz...