s.aksoy
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 71
"galaxy m31" kullanıcısıyım arama cevaplamalarda kaydırarak değilde tek dokunuşla cevaplama özelliği varmıdır? Varsa nasıl yapılır.
Ne demek istediğinizi anlayamadım?Mantıklı. Google call programında böyle özellik varsa benide bilgilendirin
Xiaomi RN9 kullanıyorum. Bende arama programı Google CallNe demek istediğinizi anlayamadım?
İşte bende onu soruyorum.İnternet arama motoru olarak sormuyorum, örneğin eşim beni aradı kaydırarak değilde, telefonu tek dokunuşla cevaplayabilirmiyim onu soruyorum.
Rica ederimTeşekkür ederim işe yaradı?
Belkide siz bilirsiniz diye birşey soracağım, bir çok kişiye sordum bilemediler, konu açtım bilemediler hatta uzaktan destek aldım yapamadılar sorum şu;Rica ederim
Uygulama ayarlarından varsayılan tarayıcıyı samsung internet olarak seçerseniz çalışması gerek.Belkide siz bilirsiniz diye birşey soracağım, bir çok kişiye sordum bilemediler, konu açtım bilemediler hatta uzaktan destek aldım yapamadılar sorum şu;
Herhangi bir linke tıkladığımda mesela twitterda olsun yada başka bir sitede olsun tıkladığım linkin "Google" ile değilde "Samsung internet" arama motoru ile açılsın istiyorum nasıl olabilir?
Varsayılan arama motoru "Samsung internet" ama olmuyor. Bundan önceki telefonumda da aynışey vardı kısacası telefonla ilgili değil.Uygulama ayarlarından varsayılan tarayıcıyı samsung internet olarak seçerseniz çalışması gerek.
Varsayılan arama motoru "Samsung internet" ama olmuyor. Bundan önceki telefonumda da aynışey vardı kısacası telefonla ilgili değil.