Aral Game, Oyun Oynayacak Stajyer Arıyor

iTune

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir yandan oyun oynayıp, diğer yandan da oynadığı oyunlardan gelir kazanmak çoğu oyuncunun isteklerinden birisi olsa gerek. Türkiye'nin önemli oyun distribütörlerinden Aral Game, bu tip isteğe sahip deneyimli oyunculara kendi kapısını açıyor. Aral Game, kendi internet sitesi için oyun oynayacak stajyer arıyor.

Konuyla ilgili daha fazla ayrıntıya buradan ve aşağıdaki videodan ulaşabilirsiniz;

[video=youtube;L1dqnVeMCFA]http://www.youtube.com/watch?v=L1dqnVeMCFA[/video]

Kaynak

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Naylon staj yapmaktan bile daha iyi :D

ryodo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
hep böyle bi mesleğim olmasını istemişimdir :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
Vay be hem oyun oynayacak hemde para kazanacak. :D

thruthreign

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
159
adı üstünde stajer :D yani asgari ücret. ve kendini kanıtlarsa aral bünyesinde çalışma fırsatı..

Adam oturduğu yerden para kazanacak asgari ücrete bile şükretsin. :D
Ben akşama kadar oynuyorum para veren yok. :P :D

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
o değilde iş görüşmesinde bu hatunla mı görüşücez:D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
köle arıyorlar sizde kraldan çok kralcı olmuşunuz.. stajyer alacaklar 1 sene çalıştırıp sonra çıkartıp tekrar alacaklar.. girdi çıktı ile asgari ücrete mahkum olacaksınız.. Ali Tezel'in yazınsını okuyun http://www.bloomberght.com/ht-yazarlar/ali-tezel/862298-milyonlarca-stajyer-yolda

yokya başka işim yoktu.. hayatı oyun olarak görenmiş... sizde parayı monopoly olarak görün ona maaş verin o zaman. kgençlere sesleniyorum kanmayın böyle ciddiyetsiz işlere.. süslü püslü videoyla aklınızı çelmeye çalışıyorlar.. stajyerliği boşverin sizde bir oyun ithalatçısı açmanın yollarını arayın.