- Reaksiyon puanı
- 2,285
Anasayfa boş, Kimse yok:
Devam ediyor. Çevrimdışı bir kullanıcının yerindeyiz.Arakadaşlar dünkü yaptığımız çalışmada problemin sadece firefoxda yaşandığını görebildik. Bu bilgiyi doğrulayabilir misiniz . Firefox haricinde index.php ye girince farklı kullanıcı gören oldu mu ?
Ayrıca sorun hala devam ediyor mu ? Çünkü ben şu anda o sorunu yaşamıyorum.
Her türlü üye olduk bir üye olmamış üye eksiktiForum anasayfasında sorun var galiba.Forum'a girince üyelikten atıyor.Ama bir konuya girince normal üyeliğimle girebiliyorum :huh:
Forum anasayfasında sorun var galiba.Forum'a girince üyelikten atıyor.Ama bir konuya girince normal üyeliğimle girebiliyorum :huh:
Forum anasayfasında sorun var galiba.Forum'a girince üyelikten atıyor.Ama bir konuya girince normal üyeliğimle girebiliyorum :huh:
Firefoxta giriş yapabildim.Sorun hala düzelmedi!Bu seferde firefoxta giriş yapamadım!
Hop Hop yedirir miyiz?Eğer bir daha ki girişte Admin olursam hepinizi banlarım ona göre
Yok naim ayıpsın :laugh:O zaman Cengiz bana kıyma
Seni niye banlayacağımki finix şeker gibi adamsınHop Hop yedirir miyiz?
Çok meraklısın hüzün Sevmediğim kişilerden birini kendin sandın galiba ama öyle değil:flowers:Sevmediklerin kim?
Çok meraklısın hüzün sevmediğim kişilerden birini kendin sandın galiba ama öyle değil:flowers:
Forumda sevmediğim ve konularına uğramadığım 4 kişi var
1 kız 3 erkek ama bu kişilere önyargılı davramıyorum sadece kişilikleri bana ters bu kişilerle tartışmak yerine muhatap olmuyorum. o yüzden isim vermiyorum.
İsim vermeyeceğini biliyorum ben cevabımı aldım teşekkürler
Adminim ne yaptınız güzel şamata vardıSorunun giderilmiş olması gerekiyor. Problem yaşamaya devam eden var ise buraya yazarsa sevinirim.
Teşekkürler.
Sorunun giderilmiş olması gerekiyor. Problem yaşamaya devam eden var ise buraya yazarsa sevinirim.
Teşekkürler.