Araç iç temizliğini nasıl yapıyorsunuz ?

akosuk59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar forumda illaki arabasını kendi yıkayan vardır , arabanızı nerede yıkıyorsunuz kapalı garajınız falan var mı?
Hangi şekilde yıkıyorsunuz ben şahsen apt. açık otoparkında yıkıyorum kendim çift kova ile ancak gelen geçen bakıyor uyuz oluyorum hemde çok...

Halbuki ben bundan zevk alıyorum , hafta sonu gelsin diye iple çekiyorum ,

Ayrıca ev için yeni bir şarjlı süpürge aldım , araç başlığı da var ve süper Performanslı bir cihaz , düşünen olursa kesinlikle öneririm hem ev hem araç için çok pratik bir süpürge ,

Kısa bir videosunu da çektim arkadaşlar , ilgilenen olursa izleyebilir :)

Keşke bir kapalı garaj olsa dediğim çok oldu... :)

iyi forumlar herkese..

Waddler

Profesör
Reaksiyon puanı
612
vala aracım yok ama çok yıkadım, genellikle benzinliklerde yıkarım çünkü tazyikli su olmayınca bazı lekeler çıkmıyor doğru dürüst o üstündeki tozla da arabayı asla çizmem :D sağlam kaliteli bir bez yine sağlam bir sünger ve bir de ufak bir çekcek. bu arada araba yıkamak kadar rahatlatıcı bir şey yok, zevk yani tam hafta sonu işi hava da hafif güneşli olacak üff :)

akosuk59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
vala aracım yok ama çok yıkadım, genellikle benzinliklerde yıkarım çünkü tazyikli su olmayınca bazı lekeler çıkmıyor doğru dürüst o üstündeki tozla da arabayı asla çizmem :D sağlam kaliteli bir bez yine sağlam bir sünger ve bir de ufak bir çekcek. bu arada araba yıkamak kadar rahatlatıcı bir şey yok, zevk yani tam hafta sonu işi hava da hafif güneşli olacak üff :)
sende bendensin anladığım kadarıyla Araba yıkamak zevk meselesi katılıyorum:)

GürkanBay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yıkamacıda yıkatmak daha kolay geliyor temizlemeye çalışırken ben daha çok batırıyorum :D

yakupgl3r

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hanımın buharlı ev temizleyicisini kullanıyorum. Memnunum.

1586778264375.png