Yasuobilal2007
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
Arabada kurban dan kan olmuş bu nasıl çıkar araba lağım gibi
Arabanın bagajında ki tüm paspaslari falan kosla ile yıkadık ve halen kan kokusu var ?Parfum sıkarak veya çamaşır suyu.
Tuz+karbonat+sirke kokudan eser kalmaz benceArabanın bagajında ki tüm paspaslari falan kosla ile yıkadık ve halen kan kokusu var ?
Bunu denerim sağolTuz+karbonat+sirke kokudan eser kalmaz bence
Kurban kanı olduğu ne malum? (belki cinayet) Yasa dışı şeyler için bilgi vermiyoruz hocam...Arabada kurban dan kan olmuş bu nasıl çıkar araba lağım gibi
?? Deneyin Bi o 3'u bitkisel facia ?Bunu denerim sağol
Arabayı aldıgımizda zaten araba mis gibi kokuyodu sıfır araba kokusu işte kurbandan sonra olduKurban kanı olduğu ne malum? (belki cinayet) Yasa dışı şeyler için bilgi vermiyoruz hocam...
?? Deneyin Bi o 3'u bitkisel facia ?
???Kurban kanı olduğu ne malum? (belki cinayet) Yasa dışı şeyler için bilgi vermiyoruz hocam...
Yok ya dayımın zaten benim olmasi imkansız 15 im dahaAraba senin mi?
he aynen. Yeni mi aldı yoksa ikinci el mi?Yok ya dayımın zaten benim olmasi imkansız 15 im daha
Hasarlı araba önü baya kötüydü ama sıfır araba kokusu vardıhe aynen. Yeni mi aldı yoksa ikinci el mi?
Sorun full bagajdaKoltuğa dökülmediyse problem yok. Dökülen yeri iyice yıkadıktan sonra 1-2 gün havalandırmanız gerek.
Sıfır araba parfümleri satılıyor. Hatta sallama parfümler varya ondan da olur.Hasarlı araba önü baya kötüydü ama sıfır araba kokusu vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sorun full bagajda
Ön taraf kaporta ve mekanik te sıkıntı vardiSıfır araba parfümleri satılıyor. Hatta sallama parfümler varya ondan da olur.
Hasarlıydı diyorsun neresi peki?
Hee anladım. Bagajdan koku geliyor demişsin.Ön taraf kaporta ve mekanik te sıkıntı vardi
Kurban eti vardı ordan biraz bulaşmış bide canım anneannem sağolsun kıymayı dolaba koymayı unutmuş leş gibi kokmuş o da arabayla çöpe götürürken ordan hep akmış onunda etkisi varHee anladım. Bagajdan koku geliyor demişsin.
Peki en son ne koydunuz bağaja? yada bişeyler dağıldı mı?
Kötü şeyler geliyordu aklıma. Biraz rahatladım şimdi.Kurban eti vardı ordan biraz bulaşmış bide canım anneannem sağolsun kıymayı dolaba koymayı unutmuş leş gibi kokmuş o da arabayla çöpe götürürken ordan hep akmış onunda etkisi var
Yarın sabah yedek lastigi falan cikartip kosla ile senin dediğin gibi yapacağız sağolKötü şeyler geliyordu aklıma. Biraz rahatladım şimdi.
Abi gitsin yıkatsın içini daha ne bekliyor dayı.
Sulu poşetleri filan bagaja koymadan dikkat eder bundan sonra. Büyük tencerenin içinde taşıyın öyle şeyleri
Kovadaydi bide virajlı yola girdik ondan dolayiKötü şeyler geliyordu aklıma. Biraz rahatladım şimdi.
Abi gitsin yıkatsın içini daha ne bekliyor dayı.
Sulu poşetleri filan bagaja koymadan dikkat eder bundan sonra. Büyük tencerenin içinde taşıyın öyle şeyleri
Dayı Drift mi yapıyordu? ?Yarın sabah yedek lastigi falan cikartip kosla ile senin dediğin gibi yapacağız sağol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kovadaydi bide virajlı yola girdik ondan dolayi
Yok be reis öyle birşey yapsa takla atardık anında dağa cıkıyorduk virajlar falan baya keskindiDayı Drift mi yapıyordu? ?
Ne dağı arkadaş? Offroad yapıyorsunuz yoksa asfaltlı dağ mı?Yok be reis öyle birşey yapsa takla atardık anında dağa cıkıyorduk virajlar falan baya keskindi
@Yasuobilal2007 arabayla 2 3 drift atın geçer kan kokusu asdfasdfYandex mapten baktım ammada virajlar var be. Eğer asfaltlıysa Ne güzel drift çekmeli yer orası
Dayımda bir önceki araba olsaydı olurdu ama bunla olmazYandex mapten baktım ammada virajlar var be. Eğer asfaltlıysa Ne güzel drift çekmeli yer orası