iPhone ile takas edenler vardı. ?Doğan'a 51.000 tl istiyor adam. Eskiden 20.000 tl zordu. Şimdi 51.000 tl.
Zamanında o fiyata Volkswagen Passat 2006-2008 model alınıyordu ?iPhone ile takas edenler vardı. ?
Ne sandın piyasa uçtu adam haklı...37 ye opel aldı amcam şuan 60 bin istiyor amcalıktan reddetim
En iyisi BİS ??Elektrikli motor en mantıklısı![]()
Piyasa arttırmacı bunlar. İlan vermeyi paralı yapsınlar bakın piyasa nasıl yarı yarıya düşüyor.Araç almak istiyorum ancak bu fiyatları gördükten sonra sanırım ancak Bis 126 gibi bir araç alabilirim.
4 kişilik bir aile için alacağım. Bu fiyatlar nedir böyle?
Ekli dosyayı görüntüle 105555
Ekli dosyayı görüntüle 105556
50-75 arasındaysa Volkswagen Passat 2004/Mercedes C220 CDI/Volkwagen Polo 2011 olabilir.Araç almak istiyorum ancak bu fiyatları gördükten sonra sanırım ancak Bis 126 gibi bir araç alabilirim.
Bisiklete benzinli tırpan motoru dakacaksın gezeceksinElektrikli motor en mantıklısı![]()
Aman aman görürler motoru var diye vergi bağlarlar ?Bisiklete benzinli tırpan motoru dakacaksın gezeceksin
Büyük ihtimalle almaz...Peki bunu devlet denetlemeye alamaz mı?
şaka mı bu?cidden şaka gibi.bizimkiler geçen sene cıtroen c5i bu civarlarda satmıştıAraç almak istiyorum ancak bu fiyatları gördükten sonra sanırım ancak Bis 126 gibi bir araç alabilirim.
O geçen seneydi işte.Ama bu fiyatlar abes.şaka mı bu?cidden şaka gibi.bizimkiler geçen sene cıtroen c5i bu civarlarda satmıştı
bir yılda bu kadar olmaz.bu direk dalga geçmektir cidden bu çok saçma.insanlar bir birine bakıp o bu fiyatı koymuş benimkisi daha iyi diyip daha pahalıya koyuyorlar.bir şahin ya da doğan asla o fiyata olmazO geçen seneydi işte.Ama bu fiyatlar abes.
Nasıl aptallık ? Piyasa uçtu dolar uçtu.Tamam üstteki ilanlar pahalı ama Şahin Piayasası 18-27 bin TL arasındabir yılda bu kadar olmaz.bu direk aptallıktır cidden bu çok saçma.insanlar bir birine bakıp o bu fiyatı koymuş benimkisi daha iyi diyip daha pahalıya koyuyorlar.bir şahin ya da doğan asla o fiyata olmaz
ben neden bir dönem şahinlerin 6-8 bin olduğunu hatırlıyorum.yanlış mı biliyorum anlamadım ama konuya yabancıyım haklısınızNasıl aptallık ? Piyasa uçtu dolar uçtu.Tamam üstteki ilanlar pahalı ama Şahin Piayasası 18-27 bin TL arasında![]()
Dizel?50 bin tl yi ona vermek yerine 20 daha biriktirip bu güzel araca sahip olabilirsiniz hemde kazalarda ikiye bölünme durumuda yokEkli dosyayı görüntüle 105600
konuya uzağım çekiliyorum bir köşeyeDizel?
Dizel arabalar verimli değildirkonuya uzağım çekiliyorum bir köşeye![]()
100 bine BMW 5 Serisi alınabilir.Hep tofaştan gitmişsin sanki başka araba yok abartı fiyata satılan. Efsane kasa dedikleri hurda corollaya bile 40-45 yazan var 2000 model focus'a 40 bin yazan var 10 bine verdiğim tofaşa şuan çocuk 22 bin istiyor şans eseri gördüm onu da plakadan tanıdım aracı. 5 temmuz falan diyorlar ne iş bilmiyorum ikinci ele tayyip babanın el atması lazım. Karton dacia sanderolar bile 100 bin olmuş.