tarzzamani
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 35
2008 honda civic 120 olmuş doğanda haliyle piyasaya endeksli hareket edecekti. Tutupta 15 yazamazdı. Sıfır araç fiyatını bu hale getirenler utansın
2020 yılı için bir ötv indirimi olmayacağını söylediler. Zaten bu artıştan sonra araç fiyatları bence bir süre daha düşüşe geçmez. Kışta bir nebze düşebilir.Bu yıl içinde tekrar bir Hurda teşvik veya ÖTV indirimi olması lazım piyasa canlanması ve 2. el piyasasının biraz olsun toparlanması için.
Yüzde 15-20 ÖTV indirimi olsa yüzde 5'te KDV'den düşürür bu fiyat üsütüne yılbaşına yakın bayilerin ve araba firmalarının yapacakları kampanyalar ve araba alımlarında uygun kredi imkanı ile bir ihtimal araba sektörü canlanacaktır.
Şuan 220-230 bin TL bandında olan bir araç yüzde 20 ÖTV inidirimi alınca 180 bin TL bandında düşerse ve Fiazler 0.59- 0.89 arasında tutulmaya devam ederse piyasa canlanacaktır.
Veya orta halli 120-140 bin TL bandında olan araçlar 100 bin TL bandına yaklaşırsa güzel satışlar olacaktır. Millet 10 yaşında 150 bin kö arabaya 70-80 bin TL vereceğime az daha kredi çeker sıfır alırım kafasına girince bu ikinci elciler deli gibi fiyat kırmaya başlar bir daha...
2020 yılı için bir ötv indirimi olmayacağını söylediler. Zaten bu artıştan sonra araç fiyatları bence bir süre daha düşüşe geçmez. Kışta bir nebze düşebilir.
Haberlerde görmüştüm kimin söylediğini tam olarak hatırlamıyorum fakat yetkili birisiydi. 2020 için ÖTV indirimi olmayacak denmişti. Kimin söylediğini bulabilirsem eklerim.Kim söyledi ?
Burda belli olmaz yok derler sonra bir bakarsın olmuş.
İllaki bir düşüş olur satmak için fırsat ama almak için biraz sabır edip beklemek gerek.Ben nasıl araba alacağım, keşke satmasaydım Corsa'yı..![]()
Valla biraz düzgün Türkçe ile yazabilmeyi denesen ya da bunu öğrenmeye çalışsan kimse sana "Boş" diyemez, Piyanist gardaşım.Sen kendi cevaplarina bak gerçekler isinize gelmiyor burada yok oyle boyle bos yapiyorsn konu boş cevabin neyisi dolu olsun
Araç almak istiyorum ancak bu fiyatları gördükten sonra sanırım ancak Bis 126 gibi bir araç alabilirim.
4 kişilik bir aile için alacağım. Bu fiyatlar nedir böyle?
Ekli dosyayı görüntüle 105555
Ekli dosyayı görüntüle 105556
Tekerleri de iyiymiş. Yani bence tek lambadan iyidir...
Bazen tek tek yavaş yavaş toparlayayım diye düşünmüyorum değil.. Parçacı arkadaşım vardı sanırım benim.. @Dora Yapar mıyız öyle bir şeyler..Tekerleri de iyiymiş. Yani bence tek lambadan iyidir...
Böyle giderse araba almayı bırak,yedek parçasını bile alamayacak hale geleceğim![]()
O toparlama işinde ustalaşırsan hayallerindeki/kimsenin yapamadığı arabayı bile baştan yapabilirsinBazen tek tek yavaş yavaş toparlayayım diye düşünmüyorum değil.. Parçacı arkadaşım vardı sanırım benim.. @Dora Yapar mıyız öyle bir şeyler..
Bazen tek tek yavaş yavaş toparlayayım diye düşünmüyorum değil.. Parçacı arkadaşım vardı sanırım benim.. @Dora Yapar mıyız öyle bir şeyler..
Konunun Türkçe ile ne alakası var ? O yazdigim içeriğe boş demiş. İşine gelmediği için tabiki. Türkçem iyi çok şükür sonuçta forumda takılıyoruz kalkıp resmi mi konusayim ? Neyse siz bu kafa ile araba alamazsiniz zaten bekleyin durun dusecek diye boş umutlar. Satan çatır çatır satıyor.Valla biraz düzgün Türkçe ile yazabilmeyi denesen ya da bunu öğrenmeye çalışsan kimse sana "Boş" diyemez, Piyanist gardaşım.![]()
Çok haklısın, tek parçaya bölünmemek için bir araba için 100 bin liralara kadar çıkman gerekiyor geri kalanları neredeyse boş bir teneke.gerçekten bu fiyatlar ne araba desen Allah korusun bir kazada tek parça kalma ihtimali yok
Türkçem iyi çok şükür
Konunun Türkçe ile ne alakası var? O yazdığım içeriğe boş demiş. İşine gelmediği için tabii ki. Türkçem iyi çok şükür. Sonuçta forumda takılıyoruz, kalkıp resmi mi konuşayım? Neyse siz bu kafa ile araba alamazsınız zaten bekleyin durun, düşecek diye boş umutlar. Satan çatır çatır satıyor.
Harbiden şuanda senin forumda Türkçe konusman güzelde boş konuşuyorsun konu ile hicbir alakasi yok. Boş konustuktan sonra Türkçen iyi olsa ne olur olmasa ne olur. Hatirlatayim konu arac piyasasının yükselmesi !Dünkü mesajında 10 hata vardı, bugün "Türkçem iyi" demene rağmen tam 14 hata yapmışsın mesajında. Hayır, bunu demesen, tamam deyip geçecem... De, diyemedim işte!![]()
Burası Türk Dil Kurumu değil, isteyen istediği gibi yazabilir.Dünkü mesajında 10 hata vardı, bugün "Türkçem iyi" demene rağmen tam 14 hata yapmışsın mesajında. Hayır, bunu demesen, tamam deyip geçecem... De, diyemedim işte!![]()
Hatırlattığınız iyi oldu! Ben öyle zannetmişim zahir...Burası Türk Dil Kurumu değil, isteyen istediği gibi yazabilir.
50.000TL ye 2003-2006 model Lancer alırım, ikisindende çok daha iyi50.000 bütçe ile Renault Scenic gibi MPV araç alırım ama genede dünya standartları altında üretilen Tofaş ları almam.
Hdi motorun 268 binde olanına binilmez ki C5 in ne trim sesi çekilir ne de ön takım sorunları50 bin tl yi ona vermek yerine 20 daha biriktirip bu güzel araca sahip olabilirsiniz hemde kazalarda ikiye bölünme durumuda yokEkli dosyayı görüntüle 105600
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben neden bir dönem şahinlerin 6-8 bin olduğunu hatırlıyorum.yanlış mı biliyorum anlamadım ama konuya yabancıyım haklısınız