Apple'nin Işitme Cihazı Var Mı?

astantr34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bu sayfada bazı açıklamalar yapmış. Acaba işitme cihazı var mı diye düşündüm.

Hiç apple kullanmadım, bu bakımdan apple hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Apple ve Samsung'un işitme cihazı var mı?

Çözüm
Kulağımda sürekli takılı kalıp gelen sesleri rahatlıkla duyup anlayabileceğim bir apple birleşimini nasıl yapabilirim?
Bahsettiğim MFi etiketli cihazlar Apple ürününüzdeki ses dosyalarını açmada, sesli aramaları yanıtlamada ve ayarları düzenleme gibi işlemlerde size yardımcı olmak adına var. Yukarıda bahsettiğiniz marka (Oticon) ise bütün Bluetooth işitme cihazlarını Apple ürünlerine uyumlu bir şekilde geliştirmekte ancak anladığım kadarıyla bir Apple cihazınız yok.

Oticon More miniRITE R cihazı her türlü işitme kaybı düzeyine uygun ve size çevrenizdeki tüm sesleri rahat bir şekilde duyabileceğiniz şekilde iletmekte. Tek sorun şarjı. Bu şarj ise sizin kullanımızına bağlı.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Bu sayfada bazı açıklamalar yapmış. Acaba işitme cihazı var mı diye düşündüm.

Hiç apple kullanmadım, bu bakımdan apple hakkında hiçbir şey bilmiyorum.

Apple ve Samsung'un işitme cihazı var mı?
Sanmıyorum. Bu markalar işitme cihazı ile uğraşacak markalar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O bir yazılım. İleride çıkarabilir. Çıkarırsa da ismi Apple iHear olur. ??
İhear güzel isim.

astantr34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Sanmıyorum. Bu markalar işitme cihazı ile uğraşacak markalar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İhear güzel isim.
Aslında engelli ihtiyacı olan bir şey. İhtiyacım var ve en az 10 bin tl minicik cihazlar. Alamıyorum. Dünyada şu an Oticon marka en iyisi diye biliyorum. Apple ve Samsung yapsa daha iyisini yapabilir.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Bildiğim kadarıyla Apple'ın direkt olarak çıkardığı bir işitme cihazı bulunmamakta ancak Apple ürünleri ve iPhone'larla uyumlu MFi etiketli işitme cihazları mevcut.

astantr34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Bildiğim kadarıyla Apple'ın direkt olarak çıkardığı bir işitme cihazı bulunmamakta ancak Apple ürünleri ve iPhone'larla uyumlu MFi etiketli işitme cihazları mevcut.
Kulağımda sürekli takılı kalıp gelen sesleri rahatlıkla duyup anlayabileceğim bir apple birleşimini nasıl yapabilirim?

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Bahsettiğim MFi etiketli cihazlar Apple ürününüzdeki ses dosyalarını açmada, sesli aramaları yanıtlamada ve ayarları düzenleme gibi işlemlerde size yardımcı olmak adına var. Yukarıda bahsettiğiniz marka (Oticon) ise bütün Bluetooth işitme cihazlarını Apple ürünlerine uyumlu bir şekilde geliştirmekte ancak anladığım kadarıyla bir Apple cihazınız yok.

Oticon More miniRITE R cihazı her türlü işitme kaybı düzeyine uygun ve size çevrenizdeki tüm sesleri rahat bir şekilde duyabileceğiniz şekilde iletmekte. Tek sorun şarjı. Bu şarj ise sizin kullanımızına bağlı.

Son düzenleme:
Çözüm

astantr34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yani apple ve samsung piyassdaki işitme cihazlarıyla uyumlu çalışabiliyor. O cihaz sanırım 10k tl ve alamam. 2 hafta önce phonak audeo q70 advanced cihazımı kaybettim. 2015'de iki kulak 5500 tl'ye almıştım, özlüyorum ?

images