Bahsettiğim MFi etiketli cihazlar Apple ürününüzdeki ses dosyalarını açmada, sesli aramaları yanıtlamada ve ayarları düzenleme gibi işlemlerde size yardımcı olmak adına var. Yukarıda bahsettiğiniz marka (Oticon) ise bütün Bluetooth işitme cihazlarını Apple ürünlerine uyumlu bir şekilde geliştirmekte ancak anladığım kadarıyla bir Apple cihazınız yok.Kulağımda sürekli takılı kalıp gelen sesleri rahatlıkla duyup anlayabileceğim bir apple birleşimini nasıl yapabilirim?
Sanmıyorum. Bu markalar işitme cihazı ile uğraşacak markalar değil.Bu sayfada bazı açıklamalar yapmış. Acaba işitme cihazı var mı diye düşündüm.
Hiç apple kullanmadım, bu bakımdan apple hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Apple ve Samsung'un işitme cihazı var mı?
İhear güzel isim.O bir yazılım. İleride çıkarabilir. Çıkarırsa da ismi Apple iHear olur. ??
Aslında engelli ihtiyacı olan bir şey. İhtiyacım var ve en az 10 bin tl minicik cihazlar. Alamıyorum. Dünyada şu an Oticon marka en iyisi diye biliyorum. Apple ve Samsung yapsa daha iyisini yapabilir.Sanmıyorum. Bu markalar işitme cihazı ile uğraşacak markalar değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İhear güzel isim.
Kulağımda sürekli takılı kalıp gelen sesleri rahatlıkla duyup anlayabileceğim bir apple birleşimini nasıl yapabilirim?Bildiğim kadarıyla Apple'ın direkt olarak çıkardığı bir işitme cihazı bulunmamakta ancak Apple ürünleri ve iPhone'larla uyumlu MFi etiketli işitme cihazları mevcut.
Bahsettiğim MFi etiketli cihazlar Apple ürününüzdeki ses dosyalarını açmada, sesli aramaları yanıtlamada ve ayarları düzenleme gibi işlemlerde size yardımcı olmak adına var. Yukarıda bahsettiğiniz marka (Oticon) ise bütün Bluetooth işitme cihazlarını Apple ürünlerine uyumlu bir şekilde geliştirmekte ancak anladığım kadarıyla bir Apple cihazınız yok.Kulağımda sürekli takılı kalıp gelen sesleri rahatlıkla duyup anlayabileceğim bir apple birleşimini nasıl yapabilirim?