Çok ta güzel olur. Benim gibi küçük telefon sevenlerin de vazgeçilmezi olur. Merak ettiğim tek şey bataryası nasıl olur?Vergi + kur bizi bitiriyor maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5.4 inç bir OLED ekran nasıl olur ben de merak ediyorum.
Çok ta güzel olur. Benim gibi küçük telefon sevenlerin de vazgeçilmezi olur. Merak ettiğim tek şey bataryası nasıl olur?Vergi + kur bizi bitiriyor maalesef.
5.4 inç bir OLED ekran nasıl olur ben de merak ediyorum.
Bataryası 2227 mah olacağı söyleniyor.Kağıt üzerinde düşük gözüksede A14 bionic işlemcinin verimliliği, Apple'ın sağlam yazılımı sayesinde kullanan kişileri memnun edeceğini düşünüyorum.Çok ta güzel olur. Benim gibi küçük telefon sevenlerin de vazgeçilmezi olur. Merak ettiğim tek şey bataryası nasıl olur?
Apple artık pil konusunu çözdü. Yazılım ile çok daha iyi işler çıkarır ama OLED ekran biraz düşündürüyor.Çok ta güzel olur. Benim gibi küçük telefon sevenlerin de vazgeçilmezi olur. Merak ettiğim tek şey bataryası nasıl olur?
Tam 20:00'da.Ne zaman başlayacak.
Karanlık moda alırsa bataryadan tasarruf etmiş olur. OLED’in güzel yanı.Apple artık pil konusunu çözdü. Yazılım ile çok daha iyi işler çıkarır ama OLED ekran biraz düşündürüyor.
O bir artı sağlar ama yine de güç tüketimi LCD'den daha fazla.Karanlık moda alırsa bataryadan tasarruf etmiş olur. OLED’in güzel yanı.
Ben demiştim işte yazılım ile enerji yönetimini iyileştirirler.Apple artık pil konusunu çözdü. Yazılım ile çok daha iyi işler çıkarır ama OLED ekran biraz düşündürüyor.
Yazılım ile de bir yere kadar neredeyse 1000 mAh daha düşük bir kapasiteden bahsediliyor.Ben demiştim işte yazılım ile enerji yönetimini iyileştirirler.
Doğrusu bu jenerasyona bağlı olabilir. Eskiden LCD’ler kesinlikle OLED’den daha verimliydi ama şimdiki oledler gayet verimli hale geldi. Apple o verimli paneli mi kullanacak bilmiyorum.O bir artı sağlar ama yine de güç tüketimi LCD'den daha fazla.
Hiç öyle demeyin yazılım ile iyileştirebileceğiniz veya yapabileceğinizin sınırı gelmez.Yazılım ile de bir yere kadar neredeyse 1000 mAh daha düşük bir kapasiteden bahsediliyor.
o pile 120hz bence olmazArtık şu ekranları 120 hz yapsalar ne mutlu olurum
Orası öyle tabii artık kamera başta olmak üzere çoğu şey yazılıma bakıyor ama OLED ve daha düşük bir kapasiteyle önceki jenerasyonla aynı ya da daha iyi bir pil performansı sunulursa alkış tutarım.Hiç öyle demeyin yazılım ile iyileştirebileceğiniz veya yapabileceğinizin sınırı gelmez.
120hz yok zaten olsa bile Pro modellerde olacak.o pile 120hz bence olmaz
Ben de Apple'ın yazılım ekibine alkış tutardım açıkçası.Orası öyle tabii artık kamera başta olmak üzere çoğu şey yazılıma bakıyor ama OLED ve daha düşük bir kapasiteyle önceki jenerasyonla aynı ya da daha iyi bir pil performansı sunulursa alkış tutarım.
120hz yok zaten olsa bile Pro modellerde olacak.
Umarım biri senden önce davranmaz (Ben yapmayacağım zaten, sadece umuyorum)Klasik sayfa kilitleme merasimi de yapıldı artık 2 saatten az var bakalım bizi neler bekliyor
Tanıtılan tüm ürünler için en hızlı şekilde konuları da açacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 116392
????Umarım biri senden önce davranmaz (Ben yapmayacağım zaten, sadece umuyorum)
O yazılımsal bir şey en ucuz telefonda bile var ama Apple yapmazAh be Apple iOS 14 ile bi güzellik yapıp 8 serine ön kamera portre getirsen keşke
Bu konuda cihaz listesi mevcut.Herhalde güncelleme için alıcaklar ekranı paylaşıp dağıtıma başlayacak.
Genel görüşme o yönde ama bilmiyoruz, Apple sürprizleri sever.Ekli dosyayı görüntüle 116393
Apple a yakın bir diğer gazeteci bu açıklamaya göre iphone 12 nin bugün gelmeyeceğine çok güveniyor.
Daha fazlası olacak? #AppleEvent
└? Apple Watch Series 6
└? iPad Air 4
└? iPhone 12
└⚠ This folder is empty
Günün özeti böyle olur mu ?
Appstoredan Focos uygulamasını indir keyfine bak.Ah be Apple iOS 14 ile bi güzellik yapıp 8 serine ön kamera portre getirsen keşke
Eylül iPhone'suz geçemez. iPhone X gibi eylülde tanıtım kasımda satışa sunabilirler.Aslında bugün tanıtıp daha sonra satışa sunabilirler. Eylül ayında lansman yapıpta iPhone tanıtmamak olurmu arkadaş.
tuttu galiba ...? #AppleEvent
└? Apple Watch Series 6
└? iPad Air 4
└? iPhone 12
-└⚠ This folder is empty
Günün özeti böyle olur mu ?